• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Deze cursus behandelt de basisprincipes van Autodesk Revit Architecture. Afgevaardigden maken kennis met de concepten van Building Information Modelling en de tools voor het parametrische bouwontwerp en documentatie. Afgevaardigden beginnen met het leren van de fundamentele kenmerken van Autodesk Revit Architecture, en vervolgens verder komt schematisch ontwerp, de bouw documentatie, en het ontwerp visualisatie. Dit Revit training voor beginners biedt zowel imperiale en metrische hands-on oefeningen vertegenwoordigen real-world architectonische vormgeving scenario's.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Nieuwe Autodesk Revit Architecture gebruikers of andere Autodesk-software gebruikers die willen essentiële onderdelen van Autodesk Revit Architecture te leren.

veronderstelde KENNIS

Kennis van de architectonische vormgeving, het opstellen, of technische ervaring wordt aanbevolen. Geen eerdere CAD ervaring vereist; echter een praktische kennis van Microsoft Windows is essentieel.

WAT U leert IN DEZE REVIT OPLEIDING

U zult de concepten van Building Information Modelling te leren en de invoering van de instrumenten om parametrische bouwontwerp en documentatie met behulp van Autodesk Revit Architecture. De afgevaardigden zullen in staat zijn om hun eerste project te voltooien na het voltooien van deze Revit training.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
3 dagen
Deeltijd
Prijs
697 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet