• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Het doel van deze Revit training is om deelnemers de vaardigheden om de tools en geavanceerde technieken te gebruiken voor het maken van complexe ontwerpen geven en professioneel uitziende renders, het creëren en aanpassen van objecten en samen aan ontwerpen met andere leden van hun team met behulp van Revit Architecture.

Deze cursus biedt zowel imperiale en metrische hands-on oefeningen vertegenwoordigen real-world architectonische vormgeving scenario's.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze cursus is bedoeld voor ervaren Autodesk Revit Architecture gebruikers.

veronderstelde KENNIS

De afgevaardigden moeten de Revit Architecture 101 Yellow Belt cursus hebben gevolgd of hebben gelijkwaardige kennis met behulp van Revit Architecture. Architectonisch ontwerp, het opstellen of technische ervaring is ook zeer aan te bevelen.

WAT U leert

Deze cursus behandelt een breed scala aan onderwerpen vooraf niveau in Revit Architecture, verder te bouwen op het overdekte in de Revit 101 Yellow Belt cursus concepten. De afgevaardigden zullen leren over de site design, geavanceerde rendering technieken, fasering en ontwerp-opties, waardoor families van aangepaste componenten en samenwerken aan een ontwerp.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
2 dagen
Deeltijd
Prijs
597 USD
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet