• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Het doel van deze cursus is om deelnemers de vaardigheden om de tools en geavanceerde technieken te gebruiken voor het maken van complexe ontwerp- en formule gedreven massa en vormen, project fasering, en het werken met meerdere ontwerp opties. Met behulp van keynotes, groepen en montage.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze cursus is bedoeld voor ervaren Autodesk Revit Architecture gebruikers of andere Autodesk-software gebruikers die willen geavanceerde onderdelen van Autodesk Revit Architecture te leren.

veronderstelde KENNIS

De afgevaardigden moeten hebben bijgewoond de Revit Architecture 101 Yellow Belt en Revit Architecture 201 of de gelijkwaardige kennis met behulp van Revit Architecture. Architectonisch ontwerp, het opstellen of technische ervaring is ook zeer aan te bevelen, samen met een kennis van Microsoft Windows.

WAT U leert

Conceptueel ontwerp en het creëren van parametrische en formule gedreven massa en formulieren. Analyse en planning van oppervlakken en volumes. Werken met aangepaste project parameters. Site en Topografie, werken met survey-coördinaten, gedeelde positionering en het produceren van knippen en te vullen schema. Project fasering, en het werken met meerdere ontwerp opties. Met behulp van keynotes, groepen en vergaderingen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 dagen
Deeltijd
Prijs
797 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet