Certificering in Revit Architecture 301: zwarte band

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

  • certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Het doel van deze cursus is om deelnemers de vaardigheden om de tools en geavanceerde technieken te gebruiken voor het maken van complexe ontwerp- en formule gedreven massa en vormen, project fasering, en het werken met meerdere ontwerp opties. Met behulp van keynotes, groepen en montage.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze cursus is bedoeld voor ervaren Autodesk Revit Architecture gebruikers of andere Autodesk-software gebruikers die willen geavanceerde onderdelen van Autodesk Revit Architecture te leren.

veronderstelde KENNIS

De afgevaardigden moeten hebben bijgewoond de Revit Architecture 101 Yellow Belt en Revit Architecture 201 of de gelijkwaardige kennis met behulp van Revit Architecture. Architectonisch ontwerp, het opstellen of technische ervaring is ook zeer aan te bevelen, samen met een kennis van Microsoft Windows.

WAT U leert

Conceptueel ontwerp en het creëren van parametrische en formule gedreven massa en formulieren. Analyse en planning van oppervlakken en volumes. Werken met aangepaste project parameters. Site en Topografie, werken met survey-coördinaten, gedeelde positionering en het produceren van knippen en te vullen schema. Project fasering, en het werken met meerdere ontwerp opties. Met behulp van keynotes, groepen en vergaderingen.

Laatst bijgewerkt op Februari 2017

Over de school

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... Lees meer

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Lees Minder
Londen , Glasgow , Manchester , Leeds , Vilnius + 4 Meer Minder