• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Nul tot Revit HELD in slechts 5 dagen! Leer Revit en Get gecertificeerd als een Autodesk Certified gebruiker.

Deze carrière verbeteren van erkenning wordt opgenomen in de kosten van uw Revit training. Deze cursus behandelt inleidende tot tussenliggende niveaus van Revit Architecture. Afgevaardigden worden geïntroduceerd om het concept van Building Information Modelling en de tools voor het parametrische bouwontwerp en documentatie.

Afgevaardigden beginnen met het leren van de fundamentele kenmerken van Autodesk Revit Architecture, en vervolgens verder komt in schematische ontwerp, de bouw documentatie, ontwerp visualisatie en familie schepping. Dit Revit cursus biedt zowel imperiale en metrische hands-on oefeningen vertegenwoordigen real-world architectonische vormgeving scenario's.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Nieuwe Autodesk Revit Architecture gebruikers of andere Autodesk-software. Afgevaardigden die willen essentiële onderdelen van Autodesk Revit Architecture te leren.

veronderstelde KENNIS

Een kennis van de architectonische vormgeving, het opstellen, of technische ervaring is sterk aanbevolen. Geen vorige Revit of CAD ervaring nodig.

WAT U leert

U zult het concept van Building Information Modelling te leren en de invoering van de instrumenten om parametrische bouwontwerp en documentatie met behulp van Autodesk Revit Architecture. De afgevaardigden zullen in staat zijn om hun eerste Autodesk Revit Architecture project te voltooien na het voltooien van deze klasse.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
997 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet