• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Leer de essentie van 3D-modellen van gebouwen en 2D-tekeningen te maken met de schema's, schattingen en facility planning rapporten van de bouw ontwerpen. Bewerken en complexe oppervlakken, subregio's en de opbouw van pads te regenereren. U zult ook verdienen om eenvoudig model gegevens delen met het ontwerpteam voor een ontwerp proces dat zal u helpen om projecten gezamenlijk te leveren.

Revit is Autodesk Building Information Modeling (BIM) software dat tegemoetkomt aan alle aspecten van een gebouw ontwerpen project, gebruikt in architecturale projecten over de hele wereld door professionele architecten, ontwerpers en facility planners. Deze krachtige applicatie is populair omdat het laat je maken en te werken met geïntegreerde bouw documenten.

Deze cursus behandelt de basisprincipes van Autodesk Revit Structure. Gebruikers maken kennis met de concepten van Building Information Modeling en de tools voor het parametrisch ontwerpen, analyse en documentatie. Ze leren de fundamentele kenmerken van Autodesk Revit Structure, leren om de 3D-parametrische design tools te gebruiken voor het maken en analyseren van een project, en eindig met de bouw documentatie en design visualisatie. Deze cursus biedt zowel imperiale en metrische hands-on oefeningen vertegenwoordigen real-world constructief ontwerp scenario's.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Nieuwe Autodesk Revit Structure gebruikers of andere Autodesk-software gebruikers die willen essentiële onderdelen van Autodesk Revit Structure te leren.

veronderstelde KENNIS

Structurele engineering, het opstellen, of architectonisch ontwerp ervaring is sterk aanbevolen. Geen eerdere CAD ervaring nodig.

WAT U leert

U zult de concepten van Building Information Modeling leren en de invoering van de instrumenten voor het parametrisch ontwerpen, analyse en documentatie met behulp van Autodesk Revit Structure. Gebruikers zullen in staat zijn om hun eerste Autodesk Revit Structure project te voltooien na het voltooien van deze klasse.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
3 dagen
Deeltijd
Prijs
997 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet