• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

In zijn korte geschiedenis, WordPress is uitgegroeid tot het platform bij uitstek voor miljoenen sites over de hele wereld. In eerste instantie een blogging engine zoals Blogger en Tyepad, WordPress is uitgegroeid tot een volledig content management systeem in geavanceerde omgevingen ingezet vanuit de gemeenschap aan de overheid aan particuliere onderneming. Maar voor al haar kracht, de aantrekkingskracht van WordPress is in zijn eenvoud en gebruiksgemak, zeer weinig van het web newbie veeleisende terwijl die met meer savvy om het naar nieuwe hoogten.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze klasse is gericht voor iedereen, is geen ervaring met de computer graphics of codering nodig! Zelfs als je een webdesigner die niet bekend is met WordPress, dit is de eerste stap om te leren, zodat u weet hoe u berichten, pagina's, enz. Maken

veronderstelde KENNIS

Beginners zijn van harte welkom om deze cursus te volgen als we weinig zal nemen op het gebied van voorkennis, maar je moet comfortabel werken met Mac of Windows-computers en hebben een redelijke aanleg voor digitale media. Wij zullen u een aantal HTML en CSS langs de weg geven, maar als je de kans om de basis van web design te verkennen voordat u de cursus gemakkelijker te volgen vinden heb gehad.

WAT U leert

Deze cursus zal u voorzien van voldoende kennis om een ​​eenvoudige blog en website met behulp van WordPress te creëren. We nemen u mee door de eerste concepten voor te leggen hoe het opzetten van een account op wordpress.com en maak een nieuwe site van de grond af. Zodra uw site setup is geweest, nemen we je mee door de vele WordPress instellingen en opties voor het maken van pagina's en berichten, het opstellen en publiceren, het uploaden van foto's en het opmaken van uw content met een aantal eenvoudige HTML en CSS. We zullen dan uitleggen hoe om te selecteren en een thema te activeren, aan te passen alle beschikbare opties, vast menu items en zorgen voor de site is geoptimaliseerd voor zoekmachine resultaten.

Tegen het einde van de dag heb je een beetje moe zijn, maar je zult je eigen WordPress site hebt gemaakt en begrijpen van het proces goed genoeg dat je het weer kan doen! Deze cursus zal u voorzien van voldoende kennis om een ​​basis WordPress theme aan te passen voor gebruik in uw organisatie of project. Aan het einde van de cursus moet je begrijpen hoe WordPress is opgebouwd en in staat zijn om toe te passen, te wijzigen en te creëren kind (secundaire) thema's met de steun van andere middelen die we je wijzen op langs de weg. Er zijn een aantal complexe kwesties hier en je moet niet verwachten dat na slechts één (of twee) dag / s weg te lopen van een expert, maar je moet voldoende vertrouwen om te nemen wat je hebt geleerd en beginnen toe te passen op je eigen werk te hebben.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
2 dagen
Deeltijd
Prijs
697 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet