Deze certificeringsbundel is bedoeld voor iedereen met een huidige CCNA-certificering die op zoek is naar een hoger niveau en een Cisco Certified Network Professional (CCNP) wordt, gespecialiseerd in routering en switching.

Wat zit er in deze certificeringsbundel?
Deze bundel bevat 3 Cisco CCNP-certificatiecursussen en 3 officiële Cisco CCNP-examens, die beide 12 maanden geldig zijn vanaf het moment van aankoop. Om te zien wat u in elke cursus zult leren, klikt u gewoon op de titel:


Certificering cursussen inbegrepen:

 1. Cisco CCNP 300-101 - ROUTE - Implementatie van Cisco IP-routering
 2. Cisco CCNP 300-115 - SCHAKELAAR - Implementatie van Cisco IP-geschakelde netwerken
 3. Cisco CCNP 300-135 - TSHOOT - Probleemoplossing en onderhoud van Cisco IP-netwerken

Certificeringsexamens inclusief:

 1. Cisco CCNP 300-101 - ROUTE - Implementatie van Cisco IP-routering
 2. Cisco CCNP 300-115 - SCHAKELAAR - Implementatie van Cisco IP-geschakelde netwerken
 3. Cisco CCNP 300-135 - TSHOOT - Probleemoplossing en onderhoud van Cisco IP-netwerken


Hoeveel kan ik potentieel een CCNP-certificering behalen?
Kijk wat het gemiddelde salaris in het VK en de VS is voor mensen met een Cisco CCNP-certificering:

 • Cisco CCNP: £ 47.500 per jaar VK * / $ 77.668 per maand US ^

Bron: * VK: ITjobswatch / ^ VS: PayScale. Vanaf januari 2017

Welke carrièrepaden zijn beschikbaar voor mij via deze cursus?

 • Cisco Networking Engineer
 • Cisco Networking Consultant
 • IT-beveiligingsspecialist
 • Netwerktechnicus
 • Netwerkconsulent
 • IT-manager
 • IT Sales Account Manager
 • IT consultant


Hoe wordt elke cursus onderwezen?

Alle cursussen zijn online en in eigen tempo, wat betekent dat je het in je eigen huis, in je eigen tijd, in je eigen tempo doet. Elke les is vooraf opgenomen, zodat u kunt pauzeren, vooruitspoelen, secties overslaan of naar een andere les kunt gaan als dat nodig is. De lessen zijn gebaseerd op multimedia, wat inhoudt dat video en audio worden gebruikt om de lessen te leren. De meeste lessen zijn ook interactief, wat de leerling ertoe aanzet om deel te nemen. Dit kan betrekking hebben op het beantwoorden van vragen op het scherm, het deelnemen aan taken en het gebruik van simulators alsof u het echte softwareprogramma gebruikt.
Hoe lang duurt het voordat ik elke cursus heb voltooid?

Zoals hierboven vermeld, zijn onze cursussen zelfgecodeerd. Sommige mensen eindigen sneller dan anderen. Elke certificeringscursus duurt 12-30 uur. Als u ervoor kiest om alleen een van de certificatiecursussen uit deze bundel te volgen, kost het u minder tijd dan wanneer u er twee of drie of alle doet. Hoe dan ook, je hebt altijd 12 maanden om je cursus af te ronden.
Hoe boek ik mijn examens?
Wanneer u klaar bent om deel te nemen aan uw examens, e-mail dan support@hudsoncourses.com met uw verzoek, samen met de titel van het examen dat u wilt afleggen. We sturen u vervolgens een e-mail met instructies voor het voltooien van uw examenboeking.
Wat heb ik nodig?

Het enige dat u nodig hebt, is een internetverbinding en een pc. Hoewel de meeste lessen werken op MAC's, raden we aan dat u een pc gebruikt voor de beste prestaties. Bepaalde delen van de cursus worden mogelijk niet correct weergegeven op oudere MAC's. Nadat u zich bij uw cursus hebt aangemeld, wordt u mogelijk gevraagd om bepaalde gratis plug-ins, zoals Java, te verlagen. Volg gewoon de aanwijzingen op het scherm.
Cursus functies
Met Hudson 's e-learningsysteem was certificering nog nooit zo eenvoudig! Je kunt je IT-carrière beginnen of je huidige IT-vaardigheden naar het volgende niveau brengen in slechts een paar korte weken. Ons leersysteem biedt u alle voordelen van een live-les voor slechts een fractie van de kosten. Cursussen zijn onder meer:

 • Door experts gestuurde training

We gebruiken alleen de beste instructeurs in de IT-industrie. Ze hebben minimaal 15 jaar ervaring in de praktijk en zijn materiedeskundigen in hun vakgebied. In tegenstelling tot een liveklasse kun je al je colleges snel vooruitspoelen, herhalen of terugspoelen. Dit creëert een persoonlijke leerervaring en biedt u alle voordelen van hands-on training met de flexibiliteit om het 24/7 rond uw schema te doen.

 • Visuele demonstraties

Ons courseware omvat onder leiding van een instructeur geleide demonstraties en visuele presentaties waarmee studenten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen op basis van praktijkscenario's die worden uitgelegd door de instructeur. We focussen ons altijd op realistische scenario's en ontwikkeling van vaardigheden.

 • quizzen

Onze aangepaste praktijkexamens bereiden u op andere en effectievere manieren voor op uw examens dan de traditionele examenvoorbereidingen op de markt. Na elke module oefen je oefenquizzen om er zeker van te zijn dat je zeker bent van het onderwerp dat je hebt voltooid voordat je verder gaat.

Hiermee kunt u uw effectiviteit meten voordat u naar de volgende module in uw cursus gaat. Hudson cursussen bevatten ook praktijkexamens die zijn ontworpen om de omgeving in het testcentrum na te bootsen en te spiegelen. Deze examens zijn gemiddeld 100 vragen om ervoor te zorgen dat je 100% voorbereid bent voordat je je certificeringsexamen aflegt.

 • Sociaal leren

Hudson heeft een Learning Management System (LMS) van wereldklasse ontworpen. Dit systeem stelt u in staat om te communiceren en samen te werken met andere studenten en medewerkers, studiegroepen te vormen, deel te nemen aan discussies op onze NOW @ Forums, verschillende cursussen te "liken" en op te houden. date met de nieuwste branchekennis via onze forums, bijdragen van studenten en aankondigingsfuncties. Deze LMS is ongeëvenaard in de branche en maakt leren leuk en plezierig.

 • Flash-kaarten

Hudson weet dat onderwijs niet een one size fits all aanpak is. Studenten leren op verschillende manieren via verschillende hulpmiddelen. Dat is de reden waarom wij Flash Cards en Education Games aanbieden gedurende onze cursussen. Hierdoor kun je trainen op manieren die je geëngageerd en gefocust houden. Elke cursus heeft tientallen Flash Cards, zodat je je vaardigheden tijdens je training kunt aanscherpen, evenals educatieve games die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je retentieniveau van de materialen extreem hoog is.

 • Navigatie

Hudson 's op zichzelf staande trainingsprogramma's zijn modulair ontworpen om u de flexibiliteit te bieden om op elk gewenst moment 24/7 met instructies van experts te werken. Alle cursussen zijn gerangschikt in gedefinieerde secties met navigatieknoppen waarmee u het tempo van uw training kunt bepalen. Hierdoor kunnen studenten in hun eigen tempo leren hoe hun schema verloopt.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
Hudson

Zie 9 andere vakken van Hudson »

Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
4 - 12 maanden
Prijs
649 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen