Cursus in geavanceerd projectbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Professional Education

De educatieve online cursus "Advanced Project Management - Professional Education" is gebaseerd op de International Project Management Association (IPMA) -standaarden.

Een extra optionele trainingsles is ook beschikbaar (tegen een extra vergoeding van € 150) om de kandidaten te trainen voor het IPMA Level D (Certified Project Management Associate) -examen, dat wordt georganiseerd door de Authorized Hellenic IPMA Project Managers Certification Body ( PMGCert) in Athene, Griekenland.

Het leermateriaal bestaat uit uitgebreide teksten, presentaties, videolessen en de oplossing van de opgedane kennistesten die zijn beoordeeld en geïntegreerd met opmerkingen en uitleg door de tutor. De huidige cursus is opgenomen in de categorie Business - Economics van onze online cursussen en verloopt via een gebruiksvriendelijk onderwijsplatform.

Zodra de deelnemer alle eenheden met succes heeft voltooid, ontvangt hij / zij een certificaat van gespecialiseerde training.

Deelnemer Profiel

Het programma is gericht aan:

  • -Universitaire afgestudeerden uit alle sectoren en laatstejaars studenten van universiteiten die een 5-jaars rang behalen, met enige of geen werkervaring op het gebied van projectmanagement.
  • -Ervaren managers die zich willen laten certificeren in Project Management.
  • - Senior executives die projecten in hun organisatie sponsoren en / of toewijzen.
  • -Organisatorisch management en projectmanagement consultants.

Programma Doelstellingen

De training "Advanced Project Management - Professional Education" biedt een uitgebreide hoeveelheid kennis over de stand van de techniek voor projectmanagement en projectgerichte organisaties. Het is gebaseerd op de International Project Management Association (IPMA) -standaarden en de National Austrian Member Association "Projekt Management Austria" -standaarden, die ook door de Helleense ledenvereniging "PM-Griekenland" worden aangenomen als nationale Helleense normen.

De nadruk ligt vooral op de International Competence Baseline (ICB-versie 4.0) en de nationale Oostenrijkse pm-baseline (PMB-ver4.0) -standaard, die de cruciale elementen van de competentie projectmanagement dekt. Deze elementen zijn onderverdeeld in drie hoofdgebieden: Oefening, Mensen en Perspectief.

In de veertien (14) eerste elementen worden de essentiële technische projectmanagementcompetenties beschreven. Deze elementen vormen de basis van wat goed projectmanagement is. Een projectmanager die het grootste deel van deze technieken goed beheerst, is in positie om een ​​project degelijk te structureren en deze structuur gedurende de duur van het project te behouden. Dit is een belangrijke voorwaarde voor succes, maar is niet voldoende.

Vervolgens worden tien (10) gedragselementen behandeld die een verband tussen techniek en sociaal gedrag tot stand brengen. De laatste vijf (5) elementen hebben betrekking op de verbinding tussen de tijdelijke projectorganisatie en de permanente organisatie die door projecten werkt. Een projectmanager heeft een bepaalde hoeveelheid algemene managementkennis nodig.

Laatst bijgewerkt op December 2017

Over de school

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, ... Lees meer

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, provides distance education programmes that link theoretical and academic knowledge to the practical and applied skills required in their respective professional fields. Lees Minder