Een moderne aanpak

Wanneer we het oude Griekse theater, (komedie en drama) als 'klassiek' beschouwen, hebben we de neiging om deze term te gebruiken om de kracht van het oude Griekse theater aan te duiden om nooit op te houden met het produceren van reacties op mensen die naar deze theatrale toneelstukken kijken en naar mensen die nog steeds zich mentaal opgewonden voelen als ze ze lezen.

Deze online cursus is zorgvuldig ontworpen, zodat de taal en de gebruikte middelen efficiënt kennis leveren aan iedereen die geïnteresseerd is in het oude Griekse theater.

De deelnemer krijgt de kans om de reuzen van de menselijke beschaving te ontmoeten door een dialoog met Aristophanes, Aeschylus, Sophocles, Euripides vergezeld van een presentatie van hun theatrale toneelstukken samen met het belang van de Griekse tragedie, een vorm van schrijven die het vermogen had om staar naar de afgrond van de menselijke ziel.

Laten we eens nadenken over een paradox: het oude Griekse theater is niet zo oud en niet zo Grieks.

Het heeft de macht om ons betekenisvolle interpretaties van onze huidige realiteit te geven en verwijst niet alleen naar de Grieken, maar heeft betrekking op een gegeven mens op aarde.

Al het bovenstaande zal verder en in detail worden geanalyseerd in deze online cursus, onderdeel van de categorie Kunst en Cultuur.

Na het succesvol afronden van de lessen, ontvangt de deelnemer een trainingsbewijs terwijl hij een geweldige eenmalige ervaring opdoet.

Deelnemer Profiel

Het programma betreft elk menselijk wezen dat nog steeds geïnteresseerd is in het vinden van de wortels van de huidige sociale en culturele omgeving die we 'westerse beschaving' noemen.

Programma Doelstellingen

Dit programma heeft tot doel ons de creatieve kracht en het ingenieuze talent van deze wereldwijde revolutie te laten begrijpen, die we tegenwoordig simpelweg 'oud Grieks theater' noemen.

Tegelijkertijd geven deze seminars ons (als moderne westerse burgers) de kans om ons begrip van onze huidige sociale en ideologische omgeving te herschikken door de dialoog met deze reuzen van de menselijke beschaving.

De taal en de middelen die we in onze benadering gebruiken, zijn ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn, zouden geïnteresseerd zijn in het leren over het oude Griekse theater, zonder echter enige vorm van intellectuele of filosofische compromissen te sluiten.

De doelstellingen van dit programma zijn in de eerste plaats om ons kennis te laten maken met enkele van de meest briljante en opwindende theatrale stukken die ooit zijn geschreven, ten tweede om ons te laten begrijpen hoe we ze kunnen benaderen om onze huidige sociale toestand als moderne westerse samenleving te herdenken. burgers en ten derde om ons de kans te geven nieuwe perspectieven te vinden voor de beschaving die we 'westers' noemen.

De cursus heeft betrekking op ieder mens die nog steeds geïnteresseerd is in het vinden van de wortels van de huidige sociale en culturele omgeving die we 'westerse beschaving' noemen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 26 andere vakken van E-Learning University of Athens »

Deze cursus is Online
Duration
8 weken
Prijs
250 EUR