Deze online cursus is het resultaat van de samenwerking van de Universiteit van Athene met de International Union of Architects - ARES Int. WP en is gebaseerd op afstandsonderwijs met als basis het onderwijssysteem van het E-learningprogramma van het Centrum voor Permanente Vorming en Levenslang Leren van de Nationale Universiteit en Kapodistrian University of Athens (UOA). Het cursusgeld voor de eerste 25 inschrijvers bedraagt ​​700 euro.

Het doel van de hele module is de beroepsopleiding en het onderwijs voornamelijk voor architecten en andere aanverwante specialisaties zoals civiele ingenieurs en / of andere ingenieurswetenschappers die zich bezighouden met kwesties van planning, evaluatie en optimalisatie voor gebouwen met nul-energie door de positieve energiebalans.

De huidige cursus is opgenomen in de categorie Omgeving - Architectuur van onze online cursussen en verloopt via een gebruiksvriendelijk onderwijsplatform.

Zodra de deelnemer alle eenheden met succes heeft voltooid, ontvangt hij / zij een certificaat van gespecialiseerde training (UoA-UIA).

Het voorgestelde CPD Professional Development and Training-programma zal worden uitgevoerd in samenwerking met het UIA CPD-programma van de Internationale Unie van Architecten en het UIA-werkprogramma ARES [Architecture & Renewable Energy Sources].

Deelnemersprofiel

Het doel van de hele module is de beroepsopleiding en het onderwijs voornamelijk voor architecten en andere aanverwante specialisaties zoals civiele ingenieurs en / of andere ingenieurswetenschappers die zich bezighouden met kwesties van planning, evaluatie en optimalisatie voor gebouwen met nul-energie door de positieve energiebalans.

Doelstellingen van het programma

Het is bekend dat tegen het einde van dit decennium alle nieuwe gebouwen in Europa en in andere delen van de ontwikkelde wereld bijna geen energieverbruik zouden hebben.

Aangezien het bereiken van dergelijke planning gepaard gaat met zeer belangrijke technische en economische problemen die moeten worden aangepakt tijdens het ontwerp en de bouw van gebouwen, is er een toegenomen behoefte aan automatische, snelle en efficiënte training van alle betrokken ingenieurs en wetenschappers op de gerelateerde gebieden.

Het Professional Development Program, Training en Education zullen zich concentreren op het volgende:

Technologieën voor de scheepsbouw, de technologie van hulpverwarming en airconditioning, geavanceerde technologieën voor technische en natuurlijke verlichting, technologieën om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren, technische en natuurlijke ventilatiesystemen, technieken en technologieën om het microklimaat in gebouwen te verbeteren, systemen voor hernieuwbare energie voor gebouwen en nederzettingen, geavanceerde automatische controlesystemen voor gebouwen, economische optimalisatiemethoden, berekeningsprogramma's en energieverbruik en milieukwaliteit van gebouwen, wetgeving en beste managementpraktijken, presentatie van relevante praktijken en bestaande gebouwen.

De trainingsmodule zal worden onderwezen door beroemde architecten, wetenschappers en ingenieurs uit de hele wereld met geavanceerde ervaring in de relevante kwesties en zal zowel worden aangegeven door de UIA, als door EKPA.

Alle trainingsmodule zal in het Engels zijn.

Vanwege het kwaliteitsniveau van het programma, wordt financiële steun aangeboden aan studenten uit ontwikkelingslanden.

Het kortingsbedrag wordt vastgesteld door de commissie die de aanvragen beoordeelt.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 26 andere vakken van E-Learning University of Athens »

Deze cursus is Online
Duration
26 weken
Prijs
700 EUR

Course in Design and Optimization of Zero Energy Consumption Buildings