De globalisering van de handel, het wijdverbreide gebruik van e-commerce en de voortdurende druk van klanten op kortere doorlooptijden hebben geleid tot hevige concurrentie op basis van tijd en kostenefficiëntie voor hedendaagse bedrijven en organisaties.

Tegelijkertijd zijn er opkomende trends in het zakelijke landschap, zoals massale aanpassings- en uitstelstrategieën, responsieve bedrijfsmodellen (pull of make-to-order-systemen), innovatieve ICT-toepassingen, outsourcing en offshoring (en verschillende andere trends in het zakelijke landschap). , nieuwe, uitdagende logistieke eisen stellen die vragen om goed opgeleide logistieke professionals bovenop alleen goede beoefenaars.

De "Supply Chain Management" -cursus erkent de bovengenoemde logistieke uitdagingen en vereisten en biedt een brede, horizontale training op middelbaar niveau van detail / diepte die is gericht op zowel studenten / afgestudeerden met relevante achtergrondstudies als professionals met kleine empirische ervaring in het veld.

De cursus is ontworpen in samenwerking met de Hellenic Logistics Association en omvat moderne kwesties en onderwerpen met betrekking tot de planning, het ontwerp en de werking van hedendaagse supply chains van bedrijven en organisaties. Een gebalanceerde mix van kwalitatieve (meestal) maar ook kwantitatieve aspecten, theoretische / achtergrondkennis en praktische vaardigheden worden ontwikkeld in het kader van de verschillende thematische eenheden van de cursus.

Cursusdeelnemers zullen in staat zijn om real-world competenties op te bouwen om te solliciteren naar banen in "productgerichte" industriële bedrijven, logistieke dienstverleners (3PL / 4PL), consultingbedrijven in logistiek en SCM, rederijen of SCM-gerelateerde bedrijven in de dienstensector (bijv. havens / luchthavens, noodhulp, openbaar vervoer, gezondheid, banken).

Zodra de deelnemer alle opleidingsonderdelen met succes heeft afgerond, ontvangt hij / zij een trainingsbewijs. Houd er rekening mee dat je kunt kiezen, of je nu persoonlijke educatieve ondersteuning hebt tijdens de cursus of de vereiste hulp ontvangt van het educatieve forum waartoe je toegang hebt. Elke keuze heeft een andere prijs voor de aanvrager. Na het succesvol afronden van de lessen, ontvangt de deelnemer een trainingsbewijs.

Het programma behandelt kwesties met betrekking tot de planning, het ontwerp en de werking van toeleveringsketens van bedrijven en organisaties, in samenwerking met EEL (Greek Logistics Society). Het programma wordt aangeboden in twee versies:

1) met persoonlijke educatieve ondersteuning en totale kosten 800 €. In dat geval ontvangen elearners volledige academische ondersteuning van hun persoonlijke privéleraar, delen zij eventuele zorgen of angsten met betrekking tot het programma en ontvangen zij relevant academisch materiaal.
2) met educatieve ondersteuning door de gemeenschap en een totale kost van 400 €. In dat geval kunnen elearners hun vragen / vragen stellen in de aangepaste blog voor de cursus. Alle vragen ontvangen feedback van ons academische team.

Deelnemer Profiel

De cursus "Supply Chain Management" richt zich op 2 categorieën kandidaat-stagiairs:

  1. studenten / afgestudeerden met relevante achtergrondstudies in business / management of engineering, zonder voorafgaande blootstelling aan logistiek en SCM-onderwerpen, die een carrièrepad met een hoog potentieel in logistiek en SCM-gerelateerde banen en / of
  2. professionals met kleine empirische ervaring (1-5 jaar) die hun inzetbaarheid in logistiek en SCM in de internationale zakelijke context willen vergroten.

Programma Doelstellingen

Na afloop van de cursus kunnen deelnemers:

  • de basisconcepten en -principes begrijpen met de nadruk op planning, ontwerp en uitvoering van SCM-activiteiten (supply chain management)
  • een systemische en holistische benadering aannemen (integratief beheer van de toeleveringsketen) met gelijktijdige overweging van sterke onderlinge afhankelijkheden en kostencompensatie tussen individuele SCM-functies
  • selecteer en pas de juiste methoden / hulpmiddelen en technologieën / informatiesystemen toe voor de optimalisatie van het ontwerp en de werking van de supply chain met een speciale focus op klantenservicemetingen en vraagvoorspellingen, transportmodellering, voorraadbeheer en magazijnbeheer.
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 26 andere vakken van E-Learning University of Athens »

Deze cursus is Online
Prijs
800
EURO 800 (persoonlijke educatieve steun) / EURO 400 (steun voor gemeenschapsonderwijs)