Cursus Mode en Beeld

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze online cursus biedt inzicht in de mode-industrie en onderzoekt hoe mode door cultuur wordt beïnvloed en via het beeld wordt gecommuniceerd - een perfecte introductie voor diegenen die gefascineerd en geïnspireerd zijn door mode en imago.

Door middel van deze cursus in Fashion & Image, zul je ontdekken hoe mode, imago en cultuur de industrie in de afgelopen decennia hebben gevormd.

Je leert hoe je kunt herkennen wie de belangrijkste influencers zijn op deze gebieden, en hoe mode via het beeld wordt gecommuniceerd en op de markt wordt gebracht.

Deze cursus behandelt:

  • Kennis van de geschiedenis van mode en imago.
  • Sociale, culturele en technologische aanjagers van verandering in mode en imago, en hoe marketing in deze industrieën werkt.
  • Ethische dimensies van mode en imago.

Je werkt wekelijks aan een scala aan activiteiten, waarbij je individuele projecten en groepswerk combineert; dit biedt mogelijkheden om zowel zelfstandig als samen te werken met andere studenten die de cursus volgen.

Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een Condé Nast Certificate of Achievement.

Deze cursus fungeert ook als opstapje naar andere Condé Nast College-cursussen op hogere niveaus voor degenen die hun studie willen voortzetten.

135430_photo-1512436991641-6745cdb1723f.jpg

Waarom kiezen voor deze cursus?

Het Condé Nast College heeft ongeëvenaarde toegang tot de beste en slimste geesten in de branche, waaronder de teams van Vogue, LOVE, Glamour, GQ en tal van andere Condé Nast-titels. Het College bevindt zich in de hoge positie dat het academische excellentie kan combineren met ongeëvenaarde banden met de mode- en media-industrie. Dit creëert een unieke educatieve omgeving waarin studenten kunnen gedijen.

Cursusresultaten

Aan het einde van de cursus ontvangen degenen die de beoordeling voltooien en slagen, een Conde Nast Certificate of Achievement.

Je zal in staat zijn:

  • Demonstreer een basiskennis van hoe mode, imago en cultuur de industrie in de afgelopen decennia hebben gevormd.
  • Identificeer methoden, kanalen en technieken voor het communiceren en vermarkten van mode en imago.
  • Verwerf creatieve en praktische denkvaardigheden die betrekking hebben op de mode- en creatieve industrie.
  • Herken de belangrijkste beïnvloeders van mode en imago van verleden tot heden.

Cursuslevering

De cursus is volledig online en duurt zes weken met wekelijks 4-5 uur online activiteiten, samen met begeleiding en advies over wat te lezen, kijken en luisteren.

Wie geeft les in deze cursus?

Alle wekelijkse inhoud wordt geleverd door de deskundige faculteit van Conde Nast College , zoals:

  • Lisa Mann - Bekroonde docent en ondernemer
  • Harriet Posner - Specialist in marketing en branding voor mode en auteur
  • Sara Hassan - Mode-redacteur, stylist en schrijver

En profiteer van de expertise van insiders uit de topsector, waaronder Ben Evans, Art Coordinator voor British Vogue .

De cursus is interactief, multimediagedreven en academisch rigoureus.

Toelatingen en toegangscriteria

Deze cursus is ideaal voor diegenen die hun kennis van hoe mode wordt gecommuniceerd willen verbreden en een opwindende innovatieve manier van leren van academici en experts in de mode-industrie willen verkennen.

Toelatingseisen

Deze cursus heeft geen academische vereisten. Het is ontworpen voor iedereen die zijn kennis van de manier waarop mode wordt gecommuniceerd wil verbreden en voor diegenen die een opwindende en innovatieve manier van leren van academici en experts uit de mode-industrie willen ontdekken.

Je moet 18 jaar of ouder zijn aan het begin van de cursus en een goed niveau Engels hebben.

Engelse taalvereisten

Er zijn geen formele Engelse taalvereisten voor deze cursus. Als u echter een niet-Britse student bent en Engels niet uw eerste taal is, raden we u aan een Academic IELTS-score van 5,5 te hebben of Engels op dit niveau te kunnen gebruiken voordat u met uw studie begint. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u volledig kunt deelnemen aan een kwalificatie die in het Engels wordt afgeleverd en beoordeeld.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Lees meer

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Lees Minder