Cursus in Predictive Data Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus geeft inzicht in fundamentele concepten van machine learning en bruikbare prognoses met behulp van voorspellende analyses. Het behandelt de belangrijkste concepten om nuttige informatie en kennis te extraheren uit big data-sets voor analytische modellering.

Cursusinformatie

 • Credits: 2,5 studiepunten
 • Studielocatie: onafhankelijk van de locatie
 • Startdatum: 30-11-2020 - 17-01-2021 (deeltijd 25%)
 • Onderwijsverordening: tweede cyclus
 • Cursuscode: DVA478
 • Hoofdgebied: Computerwetenschappen

Over deze cursus

De cursus heeft tot doel inzicht te geven in fundamentele concepten van machine learning voor voorspellende analyses om bruikbare, dwz betere en beter geïnformeerde beslissingen te nemen in voorspellingen. Het behandelt de belangrijkste concepten om nuttige informatie en kennis uit datasets te halen om voorspellende modellen te construeren.

 • Inleiding: een overzicht van voorspellende data-analyse en machine learning voor voorspellende analyses.
 • Gegevensverkenning en visualisatie: presenteert casestudy's uit industriële toepassingsdomeinen en bespreekt de belangrijkste technische kwesties die verband houden met hoe we inzichten kunnen verwerven die ons in staat stellen trends en patronen in industriële gegevens te zien.
 • Voorspellende modellering: bestaat uit problemen bij de constructie van voorspellende modellering, dwz modelgegevens en het bepalen van algoritmen voor machine learning voor voorspellende analyses en technieken voor modelevaluatie.

Je zult leren

 • Selecteer geschikte algoritmen voor machine learning om een bepaald probleem op te lossen voor voorspellende data-analyse.
 • Verken gegevens en produceer datasets die geschikt zijn voor analytische modellen.
 • Basisprincipes van machine learning voor voorspellende analyses.

Toelatingseisen

 • 90 studiepunten waarvan minstens 60 studiepunten in computerwetenschappen of gelijkwaardig, inclusief 15 studiepunten in programmeren en 2,5 studiepunten in basiskansrekening en 2,5 studiepunten in lineaire algebra, of gelijkwaardig.
 • Daarnaast is Engelse cursus A / Engelse cursus 6 vereist.

U kunt zich ook aanmelden voor de cursus en uw geschiktheid laten beoordelen op basis van kennis die op andere manieren is opgedaan, zoals werkervaring, andere studies, enz.

Cursustitel in het Zweeds

Prediktiv dataanalys

Aanmeldingsinformatie

Nadat u uw elektronische aanvraag heeft ingediend, is de volgende stap het indienen van documentatie om aan te tonen dat u in aanmerking komt voor de cursus waarvoor u zich heeft aangemeld. Om aan te tonen dat u in aanmerking komt, moet u uw middelbare schooldiploma en universitaire cijferlijst en een bewijs van uw Engelse taalvaardigheid overleggen.

Toelatingseisen

Om aan de toelatingseisen voor deze cursus te voldoen, moet u beschikken over eerdere academische kwalificaties (universitaire studies). De specifieke toelatingseisen vindt u hierboven.

Geen academische kwalificaties?

Als u niet over de formele academische kwalificaties beschikt die nodig zijn voor een specifieke cursus, kunt u zich aanmelden voor de cursus en uw geschiktheid laten beoordelen op basis van kennis die op andere manieren is opgedaan, zoals werkervaring, andere studies, enz. Dit wordt ook wel een cursus genoemd. validatie van eerdere leerervaringen.

Erkenning van eerdere leerervaringen betekent het in kaart brengen van een beoordeling van iemands competentie en kwalificaties, ongeacht hoe, waar of wanneer ze zijn verworven - in het formele onderwijssysteem of op een andere manier in Zweden of in het buitenland, recentelijk of langdurig geleden.

Als u denkt dat uw kennis en competenties u kwalificeren voor deze cursus, moet u het volgende bij uw aanvraag uploaden:

 • CV met een beschrijving van je educatieve en professionele achtergrond. Uw cv moet uw kennis en competenties beschrijven in relatie tot de toelatingseisen.
 • Als u verwijst naar werkervaring, moet u een werkgeversverklaring uploaden.

Als we meer informatie nodig hebben, nemen we contact met je op.

FutureE

De cursussen maken deel uit van het FutureE-project waar MDH online cursussen aanbiedt op het gebied van AI, Milieu- en Energietechniek, Software en Computer Systems Engineering.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct rese ... Lees meer

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Lees Minder
Västerås , Eskilstuna + 1 Meer Minder