Data Science op Microsoft Azure: cursus Big Data, Python en R Programmeren

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Begrijp de rol van data science binnen Microsoft Azure en ontdek de basisprincipes van Python- en R-programmering.

Ontwikkel de vaardigheden die u nodig hebt om uw inzetbaarheid in data science te vergroten

Datawetenschap is de sleutel voor het verkrijgen van kennis en inzichten om zinvolle bedrijfsproblemen op te lossen.

Dit uitgebreide professionele certificaatprogramma van CloudSwyft - een van de snelst groeiende technologische leer- en labplatforms in Azië - biedt je de data science-vaardigheden die je nodig hebt om te werken op het gebied van data science; een gewaardeerd vakgebied binnen de huidige arbeidswereld.

Ontdek de basisprincipes van datawetenschap binnen Microsoft Azure

Met behulp van data science-onderzoeksmethoden en statistische analyse in de basisprincipes van Python en R-programmeertaal, leert u over de distributie van gegevens in Microsoft Azure, van hoeveel variantie er is tussen waarden tot hoe individuele kenmerken van de geëxtrapoleerde gegevens elkaar beïnvloeden .

Verzamel, analyseer en transformeer gegevens voor business intelligence (BI) en begrijp big data en datavisualisatie

Met behulp van een reeks boeiende lezingen en online laboratoriumactiviteiten, verken en analyseer je een uitgebreide reeks gegevens uit meerdere bronnen, en ontdek je hoe je storytelling-principes kunt toepassen op je analytische werk.

Je leert ook praktische benaderingen van gegevens- en analyseproblemen - zoals big data en kunstmatige intelligentie (AI) - en maakt jezelf vertrouwd met vergelijkingen, functies, differentiatie, weboptimalisatie, grafieken en meer.

Bestudeer de basisprincipes van Python en R-programmeertaal en begrijp hun rol in data science

Zowel Python als R zijn programmeertalen die worden gebruikt door datawetenschappers over de hele wereld. Je onderzoekt beide grondbeginselen, inclusief syntaxis, variabelen en typen, en maakt je eigen visualisaties met R voor datawetenschap.

Je demonstreert de controlestroom in python en leert het Pandas DataFrame kennen; een tool voor het manipuleren van gegevens. Je zult ook verschillende gegevenstypen en functies verkennen met behulp van de Transact-SQL-programmeertaal.

Welke data science-banen ondersteunt dit professionele certificaat?

Deze basisprincipes van datawetenschap en de principes van machine learning zullen helpen bij het bijschaven of bijscholen en verbeteren van uw inzetbaarheid voor de toekomst. Omdat er veel vraag is naar banen op het gebied van data science en kunstmatige intelligentie, waardoor de opkomende banengroei met 37% in de afgelopen drie jaar is gestimuleerd, zijn dit de belangrijkste vaardigheden om te leren voor de toekomst van werk.

Je bouwt de programmeer- en technologische vaardigheden op om aan de slag te gaan in een hele reeks industriële rollen en loopbaantrajecten, waaronder datawetenschappers, machine learning-ingenieurs, business intelligence-ontwikkelaars, data science-onderzoekers en infrastructuurarchitecten.

Waarom is CloudSwyft de beste organisatie om deze uitgebreide cursus aan te bieden?

CloudSwyft Global Systems, Inc. is de toonaangevende leverancier van technologieleerplatforms in Azië en richt zich op het hoger onderwijs en het bedrijfsleven.

Ze hebben een voortrekkersrol gespeeld bij de ontwikkeling van vaardigheden die klaar zijn voor de toekomst in verschillende regio's, en deze praktische cursus in samenwerking met Microsoft - het grootste bedrijfssoftwarebedrijf ter wereld - en FutureLearn zal je alle vaardigheden geven die je nodig hebt om bevorder je carrière in data science

U ontvangt ook op rollen gebaseerde Microsoft-vouchers voor de Microsoft Azure-basisprincipes en Microsoft Azure Data Scientist Associate-examens.

Wanneer wil je beginnen?

We streven ernaar om onze microcredentials om de paar maanden uit te voeren. Schrijf je in op de datum die jou uitkomt of registreer je om van een inschrijvingsadviseur te horen over toekomstige runs en updates.

  • 11 januari 2021

Wat je zult ontvangen

Een digitaal certificaat van Cloudswyft

Een digitaal certificaat van voltooiing voor het volledige microcredential.

Digitale certificaten van voltooiing voor elke individuele cursus op het microcredential.

Hands-on lab realiseerde digitale badges voor elke afzonderlijke module die kunnen worden gedeeld en toegevoegd aan LinkedIn- en sociale mediakanalen.

Op rollen gebaseerde examenvouchers van Microsoft voor het Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900) en Azure Data Scientist Associate Exam (DP-100)

Alle digitale badges en certificaten worden geauthenticeerd via blockchain en zijn uniek voor elke individuele leerling.

Kom je in aanmerking voor dit microcredential?

Deze cursus is bedoeld voor niet-gegradueerde of postdoctorale studenten die een carrière willen beginnen in de sectoren analyse, digitale wetenschap en machine learning. Om deel te nemen aan deze professionele certificaatcursus, moet u basiskennis hebben van wiskunde, statistiek, programmeren (Python zou een voordeel zijn) en threadanalyse.

Je moet ook enige ervaring hebben met het werken met gegevens uit Excel, databases of tekstbestanden, en bereid zijn om hands-on te leren.

Is dit microcredential geschikt voor jou?

Deze professionele certificaatcursus is bedoeld voor studenten en werkende professionals die hun carrière willen starten in de sectoren en sectoren analyse, datawetenschap en machine learning. Het is met name geschikt voor diegenen die IT-professionals, datawetenschappers, ingenieurs en analisten, statistiekleraren en beoefenaars willen worden, en meer in het algemeen, diegenen die meer willen weten over data science.

Carrièregericht leren door

CloudSwyft Global Systems, Inc.

CloudSwyft werkt samen met de beste wereldwijde technologiebedrijven om geavanceerde digitale vaardigheden te leren op de moderne werkplek.

Dit microcredential is in samenwerking met Microsoft

Wat is een microcredential?

Microcredentials zijn ontworpen om u bij te scholen voor werk in snelgroeiende industrieën, zonder de tijd en kosten van een volledige opleiding. Je microcredential kan op zichzelf staan als een onafhankelijke referentie, en sommige bieden ook academisch krediet om te gebruiken voor een diploma.

Leer online met deskundige instructeurs

Voltooi online cursussen onder leiding van experts gedurende 12-16 weken met een toegewijde groep professionals.

+

Voltooi projectgebaseerde beoordelingen

Test uw begrip met online beoordelingen en oefeningen met een tutor.

+

Verdien een professionele referentie

Rond uw opleiding af en slaag voor uw beoordelingen om een geaccrediteerde referentie te behalen.

=

Ga verder in je carrière

Gebruik uw microcredential als bewijs van uw gespecialiseerde vaardigheden en maak vorderingen in uw branche.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Lees Minder
Londen , Aberdeen , Auckland , Baltimore , Barcelona , Bad , Bathurst , Bergen , Biel / Bienne , Birmingham , Bracknell , Brisbane City , Cambridge , Kaapstad , Clayton , Crawley , Charlottesville , Delhi , Dublin , Dundee , Durham , Edinburgh , Enschede , Exeter , Fiesole , Genève , Royal Borough of Greenwich , Grenoble , Groningen , hagedoorn , Hsinchu , Jeruzalem , Canterbury , Hong Kong , Lancaster , Leeds , Leicester , Leuven , Madrid , Makati , Manchester , Melbourne , Ann Arbor , Milton Keynes , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Norwich , Oxford , Padua , Parijs , Darling Heights , Lezing , Rehovot , Seoul , Sheffield , moeras , Southampton , Glasgow , Guildford , Sydney , Taipei , Tokyo , Trondheim , Uppsala , Warwick , West Lafayette , York , Chicago , Newcastle , Coventry + 70 Meer Minder
Ga naar de website van de school