Degree in marketing

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Wij zijn een online onderwijsinstelling die beschikbaar is in 3 talen (Engels, Spaans en Portugees) in Londen, maar met online cursussen die wereldwijd toegankelijk zijn.

Waarom de graad in marketing?

In een mondiaal tijdperk en met een enorm concurrentievermogen, moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerd personeel verwerven. Deze behoefte vergroot de vraag naar hooggekwalificeerde professionals met geavanceerde marketingvaardigheden, sterke probleemoplossende vaardigheden en strategisch en creatief denken.

De graad in Marketing van de London School of Design and Marketing zal een belangrijke stap in je carrière zijn, die je drie belangrijke tools geeft:

Kennis: verwerf solide kennis op het gebied van concepten, tools, modellen en werkwijzen;

Vaardigheden: vermogen om succesvolle projecten te creëren, plannen, implementeren en leiden;

Houding: ontwikkeling van belangrijke persoonlijke kenmerken zoals strategisch denken, methodologie, autonomie, flexibiliteit en zelfvertrouwen.

De LSDM Marketing Degree is exclusief online en is beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

London School of Design and Marketing

Waar passie een beroep wordt

OVERZICHT VAN DE CURSUS

introductie

The Degree in Marketing is bedoeld voor iedereen die nieuwe vaardigheden en kennis van marketing wil verwerven, oplossingen en voorstellen voor management en marketing wil promoten. De cursus plaatst strategisch en creatief denken in de voorhoede van marketingmanagement door LSDM-studenten uit te rusten met kennis en inzicht in marketingmethoden in bedrijfsomgevingen. Door zijn hoge praktische component kunnen LSDM-studenten een kader creëren voor marketingbeheerstrategieën, -processen en -technieken voor analyse en evaluatie.

Leercompetenties

De Bachelor of Marketing bereidt professionals voor op de verschillende gebieden van marketing en management en biedt geavanceerd, uitgebreid, gecoördineerd en ondersteund hoger onderwijs op de nieuwste wetenschappelijke en technologische gebieden. Het LSDM Marketing Licensing-cursusplan is ontwikkeld en verdeeld in 3 verschillende fasen:

Stap 1

De eerste fase, die overeenkomt met het eerste jaar van de cursus, is bedoeld om studenten kennis en begrip van concepten, hulpmiddelen en modellen te bieden, evenals hun onderlinge relaties op de belangrijkste gebieden van marketingkennis. Gehoopt wordt dat LSDM-studenten in deze fase in staat zullen zijn om bedrijfsconcepten en problemen met betrekking tot marketingbeheer te definiëren, evenals hulpmiddelen en onderzoeksmethoden toe te passen. In het algemeen zullen de volgende competenties worden ontwikkeld:

Een diep begrip van het concept van marketing, de reikwijdte en het belang ervan in de wereld van vandaag;

Integratie en begrip van de huidige managementmodellen, gebaseerd op de DDA-trilogie (diagnose, besluit, actie);

Gebaseerd op de solide diagnose, de identificatie van windows of opportunity;

Diagnostische balans en marketingstrategie;

Kalibratie en besluitvorming van strategieën, articulatie van doelstellingen, segmentatie, focus, positionering en marketingmix;

Actieplannen gericht op uitvoeringsprincipes, gericht op de tevredenheid van individuen en organisaties, maar in overeenstemming met milieu- en bedrijfsdoelstellingen.

Stap 2

De tweede fase, die overeenkomt met het tweede jaar van de cursus, is bedoeld om LSDM-studenten vaardigheden bij te brengen om hen te helpen bij de planning, het leiderschap en de voltooiing van projecten die worden toegepast op eerder verworven kennis. In dit stadium zullen LSDM-studenten onderzoeksvaardigheden ontwikkelen en rapporten over gegevens, ideeën, conclusies en / of aanbevelingen kunnen opstellen, kwaliteitspresentaties kunnen voorbereiden, statistische hulpmiddelen kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, analyseren en interpreteren, kansen voor ontwikkeling kunnen grijpen nieuwe ideeën en gedrag ervaren.

Stap 3

De derde fase, die overeenkomt met het derde jaar van de cursus, is gericht op het consolideren van de kennis die is verworven in vorige leseenheden en op voortgang met zelfvertrouwen, realisme en ondernemerschap. Het is in deze fase dat LSDM-studenten hun laatste cursusproject zullen ontwikkelen door middel van de volgende competenties:

Flexibiliteit: projecten kunnen beheren en verschillende perspectieven;

Zelfvertrouwen: vertrouwen in de eigen competentie en prestaties;

Realisme: maak een objectieve beoordeling van je eigen kunnen;

Ondernemerschap: vermogen om een ​​idee, product of bedrijf te ontwikkelen en verkopen;

Openstaan ​​en internationaal denken door proactief gedrag te ontwikkelen.

faculteit

De faculteit bestaat uit gekwalificeerde, ervaren en gerenommeerde docenten. Naast de academische opleiding op doctoraal niveau, presenteren zij een geconsolideerde professionele loopbaan, die de academische component verbindt met de arbeidsmarkt.

Tutor Center

LSDM-studenten worden wekelijks gevolgd door het tutorcentrum, bestaande uit een team van docenten gespecialiseerd in marketing met masteropleiding en bewezen meerjarige ervaring. Het Tutor Center is ook beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

Professionele ontvangers en uitgangen

The Degree in Marketing richt zich tot studenten, professionals, managers en ondernemers met de ambitie of geconsolideerde loopbaan in de marketingsector. Marketingstudenten krijgen de kans om te werken in communicatiebureaus, bedrijven uit verschillende gebieden van verkoop of product- of dienstenontwikkeling, marktonderzoek, digitale marketing en reclame, posities innemen van marketingmanagers, creatieven, klanten, zakelijke leiders, onder anderen.

STRUCTUUR

The Degree in Marketing is 100% online, ontworpen om te leren op basis van de beschikbaarheid van de studenten, zonder vast schema. Dat wil zeggen dat de LSDM-student bepaalt wanneer en waar toegang tot de inhoud en de uitvoering van de evaluatie werkt. Alleen definitieve papers en individuele presentaties worden gepland op specifieke tijden en tijdig gecommuniceerd aan LSDM-studenten.

In ongeveer 36 maanden hebben LSDM-studenten een Bachelor's Degree in Marketing afgerond, geaccrediteerd door de Universiteit voor de Creatieve Kunsten (UCA), een van de beste gespecialiseerde universiteiten in het VK.

  • Onderwijs- en leermethodes aangenomen in de cursus:
  • Wordt gegeven in het Engels, Spaans en Portugees;
  • Maximaal 3 eenheden tegelijk en een laatste project;
  • De inhoud van het apparaat is asynchroon en georganiseerd door wekelijkse onderwerpen;
  • Het Tutor Center werkt als ondersteuning en interactie voor de student;
  • Online bronnen (bijv. Lezingen, seminars en discussies, tutorials en sessies, feedback, facilitering van fora en online discussiegroepen, praktische oefeningen).
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações.

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações. Lees Minder
Londen , Madrid , Porto + 2 Meer Minder