Digitale bedrijfsstrategie: gebruik maken van onze digitale toekomst Online korte cursus

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Verbeter uw bedrijfsstrategieën door digitale transformatie.

De MIT Sloan Digital Business-strategie: onze digitale toekomst online korte cursus benutten onderzoekt hoe bedrijfsmodellen kunnen worden verbeterd door transformatieve technologie. Het kader van de cursus is gebaseerd op het boek Machine, Platform, Crowd: Harnessing Our Digital Future geschreven door MIT Sloan faculteit en New York Times best verkopende auteurs Erik Brynjolfsson en Andrew McAfee . Hierdoor kunt u leren van de kennis en ervaring van deze experts, terwijl u uw eigen innovatieve bedrijfsstrategieën creëert.

Na afloop van deze cursus loop je weg met:

  • De kennis om storende technologieën te benutten in uw organisatieplannen.
  • Inzicht in hoe een innovatieve digitale bedrijfsstrategie in uw bedrijfsmodel zou kunnen passen.
  • Inzicht in de waarde van gedecentraliseerde kennis om een concurrentievoordeel te behalen.

Cursus structuur

De MIT Sloan School of Management werkt samen met GetSmarter, een merk van 2U, Inc., om een nieuwe klasse van leerervaring te creëren - een die meeslepend, collaboratief en toegankelijk is. Profiteer van het parttime leermodel (5-8 uur per week) en de ondersteuning van een Head Learning Facilitator op de Online Learning Campus, omdat je een voltooiingscertificaat van MIT Sloan verdient.

Dit zes weken durende programma belicht een benadering van een bedrijfsstrategie die probeert een evenwicht te vinden tussen traditionele methoden en het gebruik van innovatieve technologie om de bedrijfsvoering te verbeteren. De belangrijkste focus is het opnieuw in evenwicht brengen van drie belangrijke relaties: menselijke geest en machines, fysieke producten en digitale platforms, en de kern (gecentraliseerde kennis) en de menigte (gedecentraliseerde kennis). Door voortdurende projectinzendingen en begeleiding van de faculteit, zul je manieren ontdekken om deze principes te relateren aan je eigen bedrijf.

Modules worden wekelijks vrijgegeven, waardoor een flexibele maar gestructureerde benadering van leren mogelijk wordt.

Onderwerpen die in het programma worden behandeld, zijn:

  • Introductie van digitale transformatie
  • Kunstmatige intelligentie
  • Platforms in een digitale economie
  • De platformrevolutie
  • De menigte benutten
  • Beperkingen voor decentralisatie

Wie zou er baat bij hebben?

Dit programma is bedoeld om bedrijfsleiders en besluitvormers de kennis te bieden die ze nodig hebben om hun bedrijfsmodellen te verbeteren in geval van verstoring. Door u te concentreren op de noodzaak van een evenwicht tussen oud en nieuw, kunt u met dit programma uw bedrijfsstrategieën beoordelen en bijwerken om disruptieve technologieën te introduceren en te gebruiken.

Hoe te registreren

Er zijn geen formele voorwaarden om aan dit programma deel te nemen. De online korte cursus is beschikbaar voor professionele professionals, ongeacht locatie, academische studie of werkervaring. Hoewel er geen acceptatiecriteria of registratiekosten zijn, hebt u een huidig e-mailaccount en toegang tot een computer en internet nodig, evenals een PDF-lezer. Mogelijk moet u Microsoft PowerPoint-presentaties bekijken en documenten lezen en maken in Microsoft Word of Excel.

Registreer nu!

Veelgestelde vragen

Ga naar de cursuspagina voor meer informatie over komende sessiedata, programmaprijzen en meer:

[Meer te weten komen]

Neem voor andere vragen contact op met:

1 617 997 4979
mitsloan@getsmarter.com

Maak een afspraak met uw cursusconsulent

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The MIT Sloan School of Management emphasizes innovative research that enhances management practice. Its focus on action learning means that students are able to apply concepts learned in the classroo ... Lees meer

The MIT Sloan School of Management emphasizes innovative research that enhances management practice. Its focus on action learning means that students are able to apply concepts learned in the classroom to real-world business settings. Lees Minder
Ga naar de website van de school