Diploma in digitale strategie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Specialisatie is bedoeld als u niet alleen de digitale marketinggame meer wilt spelen, maar ook wilt rijden. Om het te veranderen. Deze dynamische online zoekmarketingcursus geeft je de vaardigheden, knowhow, strategie en technieken om die verandering te zijn. Word lid en maak contact met de industrie en geweldige kansen. Hier is de kracht van de Big Picture. De kracht om te denken, te leiden, te creëren.

Onder begeleiding van Global Industry Advisory Champions, waaronder: 125988_Skjermbilde2019-11-15kl.20.29.38.png

Je doet niet alleen een cursus. Je neemt deel aan een gesprek.

We brengen je in het spel en houden je daar

Onze cursussen brengen leiderschap en praktijk met zich mee - en vanaf het moment dat u zich aanmeldt voor een cursus, wordt u ook lid van de DMI, wat betekent dat u toegang krijgt tot een ongeëvenaarde toolkit met hulpmiddelen voor uw carrière.

1e jaar GRATIS met alle cursussen € 150 Vernieuwing elk jaar.

White-hot cursusinhoud

Ontvang het laatste actuele cursusmateriaal via ons leerervaringsplatform.

Wereldwijd erkende certificering

Een wereldwijd erkende certificering om u te verplaatsen

Behoud uw status en vaardigheden jaar op jaar

Continue professionele ontwikkeling gegarandeerd, houd je altijd in het spel.

toolkits

De nieuwste content en toolkits om je altijd in het spel te houden.

Levendige verbonden gemeenschap

Maak verbinding en word lid van meer dan 47k leden wereldwijd in het DMI-netwerk.

Test je diagnostische vaardigheden

Benchmark je vaardigheden tegen je professionele competitie en blijf top in je spel.

Wat zal ik leren

Wij geven u het denken en de tools om een toonaangevende speler op het digitale podium te worden. Creëer een krachtige en dynamische digitale strategie. Zie het zich manifesteren in echte, zakelijke veranderende actie. De modules zijn bouwstenen - van kennis, van uw visie, van de toonaangevende Certified Digital Marketing Specialist - Digital Strategy

modules
 • Traditionele communicatie
 • Digitale communicatie
 • Digitale kanalen
 • Automatisering
 • Begroting
 • Big Data
 • Digitaal leiderschap
 • Strategie formulering
Invoering

Module informatie

We brengen wetenschap aan het denken. We hebben het 3i Framework gecreëerd dat is ontworpen om u te helpen bij het selecteren van de beste digitale strategie voor uw organisatie en deze te laten slagen. De 3i is slim en streng. Het is transformerend. En u zult onder de indruk zijn. Deze module introduceert dit handige stukje denkwerk. Latere modules breiden het uit.

 • De fundamentele concepten die ten grondslag liggen aan de DMI 3i-methodologie
 • Sleutelcomponenten in een effectieve digitale strategie
 • De procedures voor de ontwikkeling van bedrijfsstrategieën
 • Strategisch management, een vooruitziende blik op blijvend, groeiend succes
Traditionele communicatie

Module informatie

Laten we even pauzeren om de grote, wereldveranderende traditie van onze discipline te waarderen. Klassiekers raken nooit uit de mode. De waardepropositie heeft zijn waarde door de decennia heen behouden. Weet dat je publiek (onderzoek) nog steeds de uitdaging van het leven van een marketeer is. De klassieke marketingmix, de customer journey, communicatie en creatieve planning, mediastrategie en het verbeteren van merkprestaties zijn hier ook te blijven. Maar langs kwam digitaal. En het heeft alles veranderd. Hoe we lezen, winkelen, films kijken, date, koken. Ons gedrag en onze levensstijl zijn vervormd rond de wonderbaarlijke mogelijkheden die technologie ons biedt. Besluitvorming is niet hetzelfde. Dit is waar we het over hebben als we het hebben over verstoring. En het is opwindend. In dit model onderzoeken we hoe de marketingklassiekers nog steeds elke campagne verankeren - maar de hedendaagse digitale campagne is een veel fantastischer vaartuig. We kijken diep naar hoe onze technologie de consumentenervaring verandert en hoe we moeten reageren.

Digitale communicatie

Module informatie

We leven door buitengewone tijden. De kansen zijn zo groot, uitgebreid en divers als het World Wide Web. De uitdaging is ook groter. Markten zijn verfijnd en gefragmenteerd. Nu, meer dan ooit, kennen uw meesten uw consument (en uw digitale kanalen). Hier kijken we naar: de basisprincipes van digitale communicatieplanning verbeteren van ROI begrip van uw publiek. Waar zijn ze te vinden? Hoe betrek je ze? budgettering voor uw digitale strategie en effectieve middelen voor het beoordelen, meten en analyseren van uw digitale strategie.

Digitale kanalen

Module informatie

Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Snapchat enzovoort. Ze vermenigvuldigen zich en ze verspreiden zich. Maar in deze grote afleiding en fragmentatie is er ook een grote kans. Deze module omvat inkomende en uitgaande strategieën, crossmediale planning, de digitale kanaalmix en mobiele marketing sociale media marketing. Contentmarketing die relevant, actueel en boeiend is wat, hoe en waarom van zoekmachine marketing e-mailmarketing, affiliate marketing en marketing automatisering display en video-reclame best practice. Omdat we ogen hebben om te zien.

Automatisering

Module informatie

Automatisering verslaat inspiratie niet, maar het maakt het leven van een marketeer zeker gemakkelijker en spannender. Hier is een superkracht die werkt, stil en perfect onder uw orders, dag en nacht. Ontdek hoe slimme bedrijven hun voorsprong vergroten met CRM-software voor betere verkoopmogelijkheden, meer aandacht en nog veel meer. Sleutelconcepten in marketingautomatisering Automatisering voor het genereren, beheren en voeden van leads Communicatie - geautomatiseerde, maar toch echte en relevante automatiseringsgegevens voor het analyseren en rapporteren van leads.

Begroting

Module informatie

Geld laat marketing rondgaan. Maar waarde is waar het om gaat. Dit model gaat diep in op het behalen van de maximale ROI voor een bepaald budget. Dan enige overweging voor die andere waardevolle hulpbron, menselijk talent. Verkennen: belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het plannen van een marketingbudget Dat marketingbudget instellen Hoe u een budget kunt bewaken en optimaliseren tijdens de uitvoering van de campagne Het menselijke element. Werven, trainen en topmensen behouden.

Big Data

Module informatie

Iets met 'groot' in de titel is fascinerend geworden, toch? Als een schaduw kwaad? Niet zo. Laten we het kwaad veranderen in effectief, want we hebben hier een kluis met dwingend menselijk gedrag. De hele mensheid zit in de gegevens. Wat is diep en donker, frivool, licht, banaal en buitengewoon. De geheimen van het menselijk hart en het bestaan. En dit is geweldig. Maar de uitdaging is om dit gewelf van de mensheid om te zetten in betekenis - commerciële betekenis. Maar vrees niet, we hebben daar een aantal ideeën en werkwijzen voor en ze zullen effectief zijn. De big data

Digitaal leiderschap

Module informatie

Zoals hierboven vermeld, leven we in buitengewone tijden, die buitengewone leiders vragen. Dat betekent jou. Je zult de overgang leiden van de overblijfselen van traditionele marketing naar de moedige, nieuwe digitale marketingwereld die je helpt uit te vinden. En u zult leiden met een vlijmscherpe gedachte en strategie. Je zult je merk en je organisatie meenemen naar plaatsen waar je nog niet van gedroomd hebt.

Strategie formulering

Module informatie

Je hebt nu een lange weg afgelegd. Je bent (bijna) klaar om verder te gaan, nieuwe en onontgonnen neurale Pathways en digitale markten uit te vinden. Je staat aan de rand van de voorhoede en je bent bijna klaar om die nieuwe digitale supervleugels te verspreiden en te stijgen. Maar eerst de ultieme strategiemodule; de ultieme strategie.

Het programma is gericht op:

 • Scherpe en ervaren spelers van de digitale verkoop- en marketinggame die geen content meer zijn om alleen maar spelers te zijn. Je wilt het spel besturen. Je wilt het veranderen
 • Verkoopprofessionals. Marketingmanagers. Teamleiders. Bedrijfsadviseurs en ontwikkelaars. Professionals die hun visie zo ver mogelijk hebben gebracht zonder gespecialiseerde vaardigheden - en van plan zijn om dat op te lossen
 • Ondernemers die meer ondernemend willen zijn
 • Degenen die specialisatie realiseren, geven u een echt, scherp, tastbaar concurrentievoordeel - waarmee u de concurrentie kunt doorbreken
 • Geïnspireerde loopbaanwisselaars
 • Getalenteerde mensen die weten dat certificering deuren opent

Meer dan 47.000 leden vertrouwen wereldwijd op DMI om hun carrière verder te brengen.

 • 92% van onze leden hebben gezegd dat onze cursus een positieve invloed heeft gehad op hun carrière.
 • 81% van onze leden zijn gepromoveerd na het volgen van een van onze cursussen.
 • 88% van onze leden werkt op senior- of managementniveau.

Dit is wat u ondersteuning noemt

We denken aan alles. We hebben zelfs voor u ingepakt. We gooiden in Forums, Knowledge Base en een klaar en enthousiast supportteam om uw reis gemakkelijk te maken.

Klassebegeleiders

Deskundig en betrokken, onze docenten komen uit echte digitale achtergronden. Ze kennen dit spel.

Verbonden community

Lidmaatschap betekent dat u lid wordt van een dynamisch DMI-netwerk van digitale spelers. Maak verbinding met echt inzicht en kansen.

Ondersteuningsteam

Wat het ook is, we hebben het gedekt. Dit is 360 graden ondersteuning. Het team is daar wanneer je ze nodig hebt.

Uw vragen beantwoord. En dan een beetje

Alles wat u moet weten over het verwerven van digitale superkrachten, verbinding maken met de bijenkorf van digitaal talent via het lidmaatschapsportaal, het opbouwen van een titaniumcarrière met duurzame accreditatie, het overnemen van het universum en meer.

Heb ik een marketingachtergrond nodig?

Iedereen kan de Certified Digital Marketing Specialist - Digital Strategy aanvragen

Hoeveel kost de cursus?

Gecertificeerde Digital Marketing Specialist - Digitale Strategie

Waar wordt mijn kwalificatie erkend?

Onze kwalificaties zijn van wereldklasse. Hiermee kunt u uw Digital Marketing Institute kwalificatie meenemen, ongeacht waar uw spannende carrière u naartoe brengt.

Wie zou deze cursus moeten volgen?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het plannen van een digitale strategie voor hun organisatie, of die waarschijnlijk in de toekomst bij dit gebied betrokken zal zijn en een uitgebreid begrip van het veld wenst. Deze certificering is geschikt voor elk niveau van vaardigheden of ervaring en is ontworpen om u voor te bereiden op specifieke strategie en planning binnen een algemeen digitaal marketingdomein.

Hoe wordt het programma beoordeeld?

Gecertificeerde Digital Marketing Specialist - Digitale Strategie

Laatst bijgewerkt op November 2019

Over de school

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketi ... Lees meer

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketing Institute, making ours the most widely taught digital certification standard in the world. At the Digital Marketing Institute, we have made it our mission to transform the skills and knowledge of digital professionals on a global scale. There are three core reasons for this. The first is to advance the careers of marketers and sellers, the second is to address the digital skills shortage to ensure businesses have a capable and agile workforce. The final reason is to provide educators with professional certifications that can nurture future generations. We’re as passionate as we are ambitious, and the journey has only just begun. Lees Minder