Diploma in zoekmarketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Specialisatie is bedoeld als u niet alleen de digitale marketinggame meer wilt spelen, maar ook wilt rijden. Om het te veranderen. Deze dynamische online zoekmarketingcursus geeft je de vaardigheden, knowhow, strategie en technieken om die verandering te zijn. Word lid en maak contact met de industrie en geweldige kansen. Hier is de kracht om gezien te worden. Om uw merk en uw boodschap in het leven van miljarden te brengen.

Onder begeleiding van Global Industry Advisory Champions, waaronder:

125988_Skjermbilde2019-11-15kl.20.29.38.png

Je doet niet alleen een cursus. Je neemt deel aan een gesprek.

We brengen je in het spel en houden je daar

Onze cursussen brengen leiderschap en praktijk met zich mee - en vanaf het moment dat u zich aanmeldt voor een cursus, wordt u ook lid van de DMI, wat betekent dat u toegang krijgt tot een ongeëvenaarde toolkit met hulpmiddelen voor uw carrière.

1e jaar GRATIS met alle cursussen € 150 Vernieuwing elk jaar.

White-hot cursusinhoud

Ontvang het laatste actuele cursusmateriaal via ons leerervaringsplatform.

Wereldwijd erkende certificering

Een wereldwijd erkende certificering om u te verplaatsen

Behoud uw status en vaardigheden jaar op jaar

Continue professionele ontwikkeling gegarandeerd, houd je altijd in het spel.

toolkits

De nieuwste content en toolkits om je altijd in het spel te houden.

Levendige verbonden gemeenschap

Maak verbinding en word lid van meer dan 47k leden wereldwijd in het DMI-netwerk.

Test je diagnostische vaardigheden

Benchmark je vaardigheden tegen je professionele competitie en blijf top in je spel.

Wat zal ik leren

Wij geven u het denken en de tools om een toonaangevende speler op het digitale podium te worden. Creëer een krachtige en dynamische digitale strategie. Zie het zich manifesteren in echte, zakelijke veranderende actie. De modules zijn bouwstenen - van kennis, van uw visie, van de toonaangevende Certified Search Marketing Professional die u bent. Dit is wat u moet weten:

modules
 • Inleiding tot zoekmarketing
 • SEO instellen
 • SEO-inhoud
 • SEO-workshop
 • Betaalde zoekopdracht
 • Display-advertenties
 • Analytics met Google Analytics
 • Strategie en planning
Inleiding tot zoekmarketing

Module informatie

Een tijdige en welkome uitstraling maken lijkt misschien moeiteloos, maar het is een kunst en je hebt veel belangrijke concepten, tools en trucs nodig. Ontdek hoe de belangrijkste zoekelementen, waaronder zoekmachineoptimalisatie, pay-per-click-advertenties en analyses, samenwerken om gericht verkeer te genereren dat wordt omgezet in veel heerlijke verkopen. Waarom SEO? En waarom organisch zoeken te veel betaald heeft - tot op zekere hoogte De supermacht van meten. Wat heeft in uw campagne gewerkt? Wat niet Slagen opnieuw. Slagen beter.

SEO instellen

Module informatie

De zoekmachine is het orakel. Alziend, alwetend. Het bestaat alleen maar om mensen te helpen die dingen moeten vinden. We gaan je laten zien hoe je het orakel kunt sussen zodat het je naam spreekt als het spreekt.

SEO-inhoud

Module informatie

Context en relevantie. Relevantie en context. Omdat gezien worden niet genoeg is. Je wilt op de juiste plaats en op het juiste moment gezien worden, zodat je merk kan instappen en een held kan worden. Wie houdt er niet van een held? Dus hier is wat je nodig hebt om het te laten gebeuren: inhoud die tot je publiek spreekt. Hoe SEO en contentmarketing samenwerken als een team Tools en technieken voor on-page optimalisatie. Hoe u meer betrokken kunt worden bij de verschillende digitale marketingkanalen Best practices voor het onderzoeken van SEO-inhoud en hoe u geïnformeerd trefwoordonderzoek kunt uitvoeren om onderwerpen en prioriteiten te identificeren. En handige tools om de prestaties van uw SEO-inhoud te evalueren.

SEO-workshop

Module informatie

Laten we technisch worden. En praktisch op een technische manier. Terwijl het strategisch blijft. Hier leert u: hoe u de technische kant van de SEO kunt verbeteren en uw on-page optimalisatie Magic kunt verscherpen. Wanneer de goochelaar die truc met de zaag doet, wat gebeurt er dan echt met de mooie assistent in de doos? Hint: het gebeurt allemaal uit het zicht en achter de schermen. Meer informatie over het bouwen en onderhouden van backlinks op uw website. Hoe deze trucs en tools een grotere, betere en ambitieuzere strategie mogelijk maken.

Betaalde zoekopdracht

Module informatie

Omdat je slim bent, kun je die organische zoekopdrachten kunstmatig laten groeien. Paid Search komt echter letterlijk tot de achtervolging. Dit introduceert de belangrijkste concepten van PPC-reclame. Nogmaals, relevantie en context verschijnen, arm in arm, en je leert hoe je elke klik optimaal kunt gebruiken.

Display-advertenties

Module informatie

Dat betekent banners, tekstadvertenties, video, flash, audio en meer. In tegenstelling tot veel van wat je doet in zoekmarketing, is het openlijk en praktisch traditioneel, hoewel er veel onzichtbare dingen zijn die het mogelijk maken en je gaat er alles over leren.

Analytics met Google Analytics

Module informatie

Uw website is de zon waar al uw digitale marketingactiviteiten omheen draaien. Daarom heeft u een grondige kennis nodig van de ervaring die uw doel heeft op en rond deze kernruimte. En daarom heeft u de superkrachten nodig die Google Analytics u biedt. Deze superkracht is vergelijkbaar met het vermogen om door muren te kijken - dat wil zeggen gegevensmuren. Met Google Analytics kunt u gegevens omzetten in betekenis en bruikbare plannen maken voor uw website en andere marketingkanalen.

Strategie en planning

Module informatie

Dus nu heb je tools, technieken, oefeningen, superkrachten en meer tools. Je hebt geleerd hoe je een entree kunt maken (relevantie en context) en je gloednieuwe anti-onzichtbaarheidsmantel hangt in je kledingkast. Het enige dat u nu nog nodig hebt, is een super-strategie voor zoekmarketing en een actieplan voor uw uiterlijk van het merk actie-held. Spannend, toch?

Het programma is gericht op:

 • Scherpe en ervaren spelers van de digitale verkoop- en marketinggame die geen content meer zijn om alleen maar spelers te zijn
 • Verkoopprofessionals. Marketingmanagers. Teamleiders. Bedrijfsadviseurs en ontwikkelaars.
 • Ondernemers die meer ondernemend willen zijn
 • Geïnspireerde loopbaanwisselaars
 • Getalenteerde mensen die weten dat certificering deuren opent

Meer dan 47.000 leden vertrouwen wereldwijd op DMI om hun carrière verder te brengen.

 • 92% van onze leden hebben gezegd dat onze cursus een positieve invloed heeft gehad op hun carrière.
 • 81% van onze leden zijn gepromoveerd na het volgen van een van onze cursussen.
 • 88% van onze leden werkt op senior- of managementniveau.

Dit is wat u ondersteuning noemt

We denken aan alles. We hebben zelfs voor u ingepakt. We gooiden in Forums, Knowledge Base en een klaar en enthousiast supportteam om uw reis gemakkelijk te maken.

Klassebegeleiders

Deskundig en betrokken, onze docenten komen uit echte digitale achtergronden. Ze kennen dit spel.

Verbonden community

Lidmaatschap betekent dat u lid wordt van een dynamisch DMI-netwerk van digitale spelers. Maak verbinding met echt inzicht en kansen.

Ondersteuningsteam

Wat het ook is, we hebben het gedekt. Dit is 360 graden ondersteuning. Het team is daar wanneer je ze nodig hebt.

Uw vragen beantwoord. En dan een beetje

Alles wat u moet weten over het verwerven van digitale superkrachten, verbinding maken met de bijenkorf van digitaal talent via het lidmaatschapsportaal, het opbouwen van een titaniumcarrière met duurzame accreditatie, het overnemen van het universum en meer.

Hoe wordt het Search Marketing-certificaat beoordeeld?

Certified Search Marketing Professional wordt beoordeeld door een examen van drie uur; deze worden beheerd door onze computergebaseerde testpartner, Pearson Vue, via zijn wereldwijde netwerk van testcentra. Kandidaten moeten minimaal 60% behalen om te slagen voor het examen.

Uw examengeld is inbegrepen in de cursusprijs, maar bij latere herhalingen wegens mislukte pogingen wordt een bedrag van ongeveer € 60 of het equivalent in de lokale valuta in rekening gebracht dat rechtstreeks aan Pearson Vue moet worden betaald wanneer u uw herhaalpoging boekt.

Heb ik een marketingachtergrond nodig?

Iedereen kan de Certified Search Marketing Professional aanvragen. Een achtergrond in een gerelateerde discipline is niet vereist - het doel van de online SEO-cursus is om u alles te laten weten wat u moet weten over zoekmarketing en om een nieuwe en opwindende carrière te starten. U kunt een bedrijfseigenaar zijn die uw online marketing naar het volgende niveau wil tillen of u bent iemand die op zoek is naar een verandering van carrière. De enige voorwaarde is dat u interesse heeft in een SEO / PPC-marketingcarrière.

Wie zou deze zoekmarketingcursus moeten volgen?

Het diploma in zoekmarketing wordt aanbevolen voor personen die verantwoordelijk zijn voor de planning, uitvoering of meting van zoekmarketingcampagnes - zoekmarketingspecialisten (PPC), zoekadvertenties (Google Ads) en optimalisatie (SEO) professionals of iedereen die dat wil een carrière nastreven of hun marketingkennis op dit gebied vergroten. De cursus is geschikt voor deelnemers met elk niveau van vaardigheid of ervaring en bereidt hen voor op specifieke zoekmarketing binnen het algemene digitale marketingdomein.

Hoeveel kost de online zoekmarketingcursus?

Het diploma in zoekmarketing kost € 1700 om online te studeren. Dit omvat alle cursusinhoud en het examengeld.

Laatst bijgewerkt op November 2019

Over de school

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketi ... Lees meer

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketing Institute, making ours the most widely taught digital certification standard in the world. At the Digital Marketing Institute, we have made it our mission to transform the skills and knowledge of digital professionals on a global scale. There are three core reasons for this. The first is to advance the careers of marketers and sellers, the second is to address the digital skills shortage to ensure businesses have a capable and agile workforce. The final reason is to provide educators with professional certifications that can nurture future generations. We’re as passionate as we are ambitious, and the journey has only just begun. Lees Minder