Diploma van niveau 6 in bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Diploma in bedrijfsadministratie van niveau 6 is een internationaal erkende kwalificatie die is geaccrediteerd in het Verenigd Koninkrijk en Europese kwalificatiekaders op niveau 6 om u een breed scala aan kennis, inzicht en vaardigheden aan te reiken om een succesvolle carrière in internationale zaken, administratie en management te beginnen of te helpen jij om je bestaande carrière te verbeteren. Kwalificatie biedt u de mogelijkheid om belangrijke modellen, hulpmiddelen en technieken te onderzoeken om belangrijke kwesties voor de toekomst van uw organisatie te identificeren en te beheren, zoals bedrijfsmilieuscanning voor marktonderzoek en kritische informatie en effectieve strategieën om concurrentievoordeel te behalen en om verbetering te suggereren in bestaand beleid, processen, methoden en technieken.

Deze cursus richt zich op de strategische, operationele en functionele gebieden van management en administratie binnen een organisatie en hoe deze disciplines integreren op operationeel niveau, aansluitend bij de algemene bedrijfsstrategie om doelstellingen op korte, middellange en lange termijn te bereiken.

De kwalificatie vereist ook dat de cursisten een reeks vaardigheden aantonen die vereist zijn voor management op managementniveau, inclusief het oplossen van problemen en het schrijven van rapporten. Leerders zullen ook hun onderzoeks- en analytische vaardigheden ontwikkelen. De kwalificatie stelt studenten in staat om onafhankelijk, zelfgestuurd, met de tools en motivatie te worden om te blijven leren, zich te ontwikkelen en na te denken over de praktijk gedurende hun loopbaan.

Gedurende deze cursus, zul je in staat zijn om vaardigheden te ontwikkelen, zoals assertief handelen, analyseren, beoordelen, communiceren, besluitvorming, evalueren, informatiebeheer, probleemoplossing, onderzoek, vaststellen en implementeren van doelstellingen, doelen en plannen, risicomanagement, tijd management, onderhandelen, consulting, interviewen, plannen, monitoren, beoordelen, waarderen en ondersteunen van anderen, systematisch denken en algemeen management en leiderschap.

Kwalificatie Accreditatie

Level 6 Diploma in Business Administration is geaccrediteerd door UK Ofqual - het bureau van de kwalificatie- en examenregulator in Engeland met accreditatienummer: 603/1037/6.

 • Gereguleerd kwalificatiekader (RQF in Engeland, Verenigd Koninkrijk) - Niveau 6
 • Europees kwalificatiekader (Europa) - niveau 6
 • RQF niveau 6 komt overeen met Schotse kwalificaties en kredietkaderniveau 10/9
 • RQF niveau 6 is gelijkwaardig aan het UK Framework of Higher Education Qualifications (FHEQ's) Level 6

Kwalificatie wordt toegekend door Qualifi Ltd - een gereguleerde gunningsorganisatie in Engeland, Wales en Noord-Ierland.

leerdoelen

De algemene leerdoelen van het niveau 6 Diploma in Bedrijfskunde zijn,

 • Reageren op verandering in een zakelijke omgeving - Het omvat het identificeren van ondersteuningsmechanismen voor uzelf en anderen en het overwegen van strategieën bij het omgaan met verandering als onderdeel van uw rol. U zult bijvoorbeeld weten hoe u het veranderingsproces binnen het eigen werkgebied kunt ondersteunen, kunt bijdragen aan plannen voor verandering, realistisch kunt aanpassen aan veranderingen, ondersteuningsmechanismen voor uzelf en collega's kunt identificeren tijdens het veranderingsproces, anderen kunt ondersteunen tijdens de verandering en de evaluatie kunt uitvoeren. effect van de verandering op mensen, processen en uitkomsten
 • Bereid, coördineer, implementeer en bewaak strategische en operationele plannen in overeenstemming met het beleid en de procedures en wettelijke vereisten van de organisatie
 • Genereer en evalueer ideeën over hoe werkmethoden, services of producten kunnen worden verbeterd.
 • Genereer, ontwikkel en test ideeën voor innovatie bij het werken in een zakelijke omgeving.
 • Beheer bronnen
 • Hulpmiddelen onderhouden, voorstellen, overeenkomen, ontwerpen, implementeren en controleren van administratieve diensten om aan specifieke behoeften te voldoen.
 • Draag bij aan projectplanning en ondersteun de implementatie en monitoring van projecten om een gepland resultaat te bereiken
 • Analyseer problemen en ontwikkel een strategie
 • Breng de omgeving in kaart waarin uw organisatie opereert
 • Lees, analyseer en pas wereldwijde vaardigheden op het gebied van bedrijfsrecht toe
 • Identificeer wetten, voorwaarden en voorschriften in nationale en internationale zakelijke omgevingen.
 • Demonstreer de naleving van wettelijke, regelgevende en ethische vereisten.
 • Ontwikkel een strategisch businessplan voor uw organisatie
 • Leid leiderschap voor uw organisatie
 • Plan het personeel
 • Beheer financiën voor de organisatie en bevorder het gebruik van technologie binnen uw organisatie
 • Identificeer klantvereisten, vergelijk deze met de doelstellingen van uw organisatie en de kenmerken en voordelen van uw product / diensten, en presenteer een geplande verkooppitch.
 • Genereer verkoopleads, identificeer de koopbehoeften van klanten en promoot de kenmerken en voordelen van relevante producten / diensten, beantwoord vragen / bezwaren en sluit verkopen met wederzijds voordelige voorwaarden.
 • Voer een geldig onderzoek uit om de verbetering van het organisatiebeleid, de systemen, processen, producten, services en prestaties te identificeren.
 • Toezicht houden op de voortdurende verbetering van de algemene prestaties van de organisatie
 • Plan, leid en implementeer veranderingen in uw organisatie. Dit houdt in dat de nodige middelen en ondersteunende systemen, inclusief monitoring en communicatie, worden ingevoerd om de visie van de organisatie om te zetten in een praktische realiteit
 • Ondersteun de organisatorische besluitvorming, bijvoorbeeld voor alles van dagelijkse aangelegenheden zoals werving en selectie tot langetermijnkwesties. Managers op alle niveaus moeten beslissingen nemen op hun gebied van verantwoordelijkheid en autoriteit. Je zult weten hoe je moet structureren voor het nemen van beslissingen die voldoen aan gedefinieerde doelstellingen en die consistent zijn met een breder kader van waarden, beleid en richtlijnen.
 • oordelen, bezitten en verantwoordelijkheid nemen voor beslissingen en acties; en
 • het vermogen ontwikkelen om persoonlijk leren te herkennen en erover na te denken en hun persoonlijke, sociale en andere overdraagbare vaardigheden te verbeteren.

Kwalificatiestructuur

Niveau 6 Diploma in bedrijfsadministrateur heeft in totaal vijf eenheden van in totaal 120 credits.

 • Unit 01 - Management Control (20 credits)
 • Unit 02 - Management of Sale Force (20 credits)
 • Unit 03 - Strategic Marketing Management (20 studiepunten)
 • Unit 04 - Ondernemingsrecht (20 studiepunten)
 • Unit 05 - Onderzoeksproject met onderzoeksmethoden (40 studiepunten)

Evaluatiemethoden

De methoden om de prestaties van studenten te beoordelen, zijn door middel van een toewijzing van elke unit om verschillende aspecten van leerresultaten te evalueren.

Toelatingseisen

Cambridge Management and Leadership School hanteert een open toegangssysteem om studenten te werven. U kunt zich aanmelden om deze cursus te volgen als u solliciteert op basis van uw huidige of vorige werkervaring of eerdere kwalificatie. In het geval dat u geen werkervaring of kwalificatie op het vorige niveau hebt, kunnen we u naast dit hoofdgerecht een gratis pre-sessiecursus aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@cmls.org.uk

Vrijstelling of overschrijving

We accepteren leerlingen met dezelfde kwalificatie om hun studiepunten over te dragen naar niveau 6 Diploma in bedrijfskunde. Cambridge Management and Leadership School ondersteunen studenten bij het erkennen van hun eerdere leren dat ze voldoen aan de beoordelingsvereisten voor een Unit door kennis, inzicht, vaardigheden of professionele competentie die ze al bezitten en niet hoeven te ontwikkelen via een cursus van leren. Studenten kunnen een aanvraag voor overmaking, gelijkwaardigheid of vrijstelling indienen via de procedure voor overschrijvingen, equivalentie en vrijstellingen. Neem contact met ons op via info@cmls-global.com voor een aanvraag voor een overschrijving.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is geschikt voor

 • Kandidaten die geen formele kwalificatie op een hoger niveau hebben (Graduate Level); OF
 • Kandidaten die opnieuw aan het werk gaan na een periode van afwezigheid en voor degenen die op zoek zijn naar een carrièreswitch of willen leren en een formele kwalificatie voor Business Management behalen.
 • Kandidaten die op zoek zijn naar een kosteneffectieve kwalificatie voor hoger en hoger onderwijs in Business, Administration, Management en Leadership; OF
 • Kandidaten die op werk zijn en een kwalificatie willen voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling; OF
 • Kandidaten die bereid zijn om toelating te nemen tot UK Postgraduate-kwalificatie, bijvoorbeeld MBA of MSC, met een kosteneffectieve toegangsroute OF
 • Kandidaten die op zoek zijn naar een betere baan in de hogere management- en administratieposities OR

Hoe ga je studeren?

Je studeert online via ons online virtuele leerplatform op een flexibele manier met volledige ondersteuning voor docenten en lesmateriaal.

Carrièrepaden

Diploma op niveau 6 voor bedrijfskunde biedt een verscheidenheid aan loopbanen en moedigt studenten aan om de vaardigheden, kennis en inzichten te verwerven die hen zullen helpen hun doelen en ambities te bereiken. Afgestudeerden kunnen werk zoeken op het gebied van Business, HR, Marketing, Sales, Finance, Manufacturing, Technology, Retail, Media, Banking en Health Service in elke publieke en private sector.

Je zult ook progressies hebben om postdoctorale kwalificatie van niveau 7 te leren, bijv. Niveau 7 diploma in uitvoerend management of strategisch management of relevant MSC of MBA-diploma.

Totale kosten

De Britse en internationale studenten - £ 1440.00

Afbetalingsplannen

We bieden flexibele maandelijkse afbetalingsplannen op basis van de cursusduur.

Begin datum

Studenten kunnen de cursus op elk gewenst moment starten.

Kortingen

Alle aanvragers uit het VK

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cambridge Management and Leadership School is a unique, modern and innovative academic institution founded on principles of excellence, innovation, equality and opportunity for all. We are established ... Lees meer

Cambridge Management and Leadership School is a unique, modern and innovative academic institution founded on principles of excellence, innovation, equality and opportunity for all. We are established and based on the world famous and the historical city of the Cambridge, England, to offer world-class, rigorous, innovative, and interdisciplinary curriculum to students from all over the world entirely online. Lees Minder