Filter
Diploma
Tempo: Alles

Beste Online Cursus Studies in Onderwijskunde 2019

Een diploma is een document dat door bepaalde instellingen wordt aangeboden om een ​​afgestudeerde deskundigheid in een bepaald vak te bewijzen. Deze cursussen kunnen online aangeboden worden en overal van maanden tot drie jaar overgaan om gemiddeld af te ronden.

Onderwijs is het vakgebied dat betrekking heeft op pedagogiek en kennisontwikkeling. De principes van dit vak vinden hun oorsprong in filosofie, wetenschap, mondelinge tradities en religie. Wat is een online diploma in het onderwijs? Voorbeelden van lessen in deze programma's zijn public speaking, algemeen onderwijs, instructie voor mensen met speciale behoeften, testontwikkeling en lesontwerp. Men kan ook een diploma programma vinden dat zich richt op een geavanceerd onderwerp in het onderwijs, zoals professioneel onderwijs, pedagogiek en lichamelijk of sportonderwijs.

De meest voorkomende configuratie van deze cursussen is ontworpen, zodat een afgestudeerde kan verlaten met de mogelijkheid om een ​​klaslokaal te leiden.Er is meestal een bijna onuitputtelijke vraag naar gekwalificeerde instructeurs, en de verwerving van referenties zoals diploma's is vaak een van de eerste stappen die prospectieve docenten moeten afronden.

Opleidingscursussen zijn veel variabel in termen van collegegeld. Aangezien deze prijzen onderhevig zijn aan snelle en grotendeels onaangekondigde veranderingen, is de beste strategie om contact op te nemen met de betreffende school voor een nauwkeurig nummer.

Deze diploma cursussen bieden een potentieel waardevolle referentie voor veel carrierepaden. Onderwijs 's meest prominente aanwezigheid in de professionele wereld ligt in het klaslokaal. De principes van onderwijs kunnen ook nuttig zijn voor een aantal andere professionals. Iedereen die de ideeën duidelijk moet communiceren, of het nu in een klas of een opleidingscentrum is, zou waarschijnlijk goed worden gediend door het begrijpen van de beginselen van het onderwijs.

Het is niet moeilijk om het beste programma voor u te bepalen wanneer u de meest relevante alternatieven beschouwt.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Onderwijskunde

UK Open College

Dit diploma in specialistische ondersteuning voor Teaching & Learning op scholen cursus is geschikt voor studenten 16 jaar en ouder, die momenteel werken of vrijwilli ... [+]

Dit diploma in specialistische ondersteuning voor Teaching & Learning op scholen cursus is geschikt voor studenten 16 jaar en ouder, die momenteel werken of vrijwilligerswerk in een school in de rol van onderwijsassistent, Classroom-assistent of Learning Support Assistant. Het is met name gericht op studenten die rechtstreeks onderwijzen en leren te ondersteunen in Key fase 1 of hoger in een gebied dat specialistische kennis of vaardigheden vereist. School personeel ter plaatse en beheerders zouden ook enorm profiteren van deze cursus.

Volledig erkend en door OFSTED aanvaard dit huis learning cursus omvat alle eenheden van de Level 3 Cert in Supporting Teaching & Learning op scholen en nog veel meer. Daarnaast zal deze cursus te dekken werken met gehandicapten, voor speciale onderwijsbehoeften en kinderen met leer- en gedragsproblemen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
250 uur
Online
Lees meer in Nederlands
Via Training Centre

De VIA TESOL programma is geaccrediteerd door TESL Canada en bereidt studenten om Engels te onderwijzen in binnen- of buitenland. ... [+]

De VIA Pro 120 TESL / TESOL Diploma Programma's zijn ontworpen voor mensen die een carrière in het onderwijs Engels als tweede taal (ESL) aan niet-Engels als moedertaal te streven. De nationale accreditatie-instantie in Canada voor deze programma's is TESL Canada.

Onze Online TESL / TESOL Diploma programma is ontworpen voor personen die niet wonen in de buurt van een in-class programma, werken en / of hebben een beperkt schema, of wil je gewoon studeren in hun eigen tempo. Dit programma bestaat uit 10 korte cursussen die in de juiste volgorde moeten worden ingevuld.

Afgestudeerden van de VIA Pro 120 TESL / TESOL Diploma Programma's komen in aanmerking voor de TESL / TESOL Canada Professional Standard één certificaat. Dit is de basisnorm voor ESL leraren in Canada, zowel in de private als de publieke schoolprogramma's. Daarnaast TESL / TESOL Canada certificering is een vereiste voor alle leraren in de scholen lid van Languages ​​Canada.... [-]

Canada Victoria
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Leraren die deze cursus volgen, ontvangen een certificaat van deelname van de Stichting José Ortega y Gasset-Gregorio Marañón. De cursus is in ontwikkeling om te worden e ... [+]

De Stichting José Ortega y Gasset-Gregorio Marañón kondigt de online cursus ' Digitale competenties voor de klas' aan in samenwerking met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport . Het vindt plaats van 6 mei tot 30 juni 2019.

Leraren die deze cursus volgen, ontvangen een certificaat van deelname van de Stichting José Ortega y Gasset-Gregorio Marañón . De cursus is in ontwikkeling om te worden erkend met 2 credits van lerarenopleiding door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport voor leraren die voldoen aan de wettelijke vereisten.

Het minimum aantal deelnemers vastgesteld dat de cursus heeft de erkenning van het ministerie is 15.

ontvangers

Leerkrachten van het basisonderwijs, secundair onderwijs, opleiding en Voertaal scholen die wensen om hun onderwijs digitale competentie te ontwikkelen. sommige plaatsen zijn gereserveerd voor toekomstige leraren.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
2 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Online Business School

Niveau 5 Diploma in onderwijs en opleiding is geschikt voor degenen die in de sector werkzaam zijn, of die over een aanzienlijke hoeveelheid kennis en begrip beschikken e ... [+]

Niveau 5 Diploma in onderwijs en opleiding is geschikt voor degenen die in de sector werkzaam zijn, of die over een aanzienlijke hoeveelheid kennis en begrip beschikken en die ervaring nu willen consolideren met een formele kwalificatie. De cursus is een kwalificatie van 120 credits, geaccrediteerd door de Ofqual-prijsorganisatie, Learning Resource Network.

De cursus bestaat uit twee delen:

Deel A bevat 5 modules die online door afstandsonderwijs zijn bestudeerd en beoordeeld met 5 schriftelijke opdrachten. (3000 - 4000 woorden elk)Deel B vereist dat studenten een geschikte stageplaats krijgen om hun praktische klassikale training te voltooien. Een plaatsing kan een school, hogeschool of een communitygroep zijn. Er moet een mentor aanwezig zijn die in staat is om het werk van de studenten te ondersteunen en te verifiëren.... [-]
Verenigd Koninkrijk Coventry
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1200 uur
Online
Lees meer in Nederlands