Doelstellingen van het programma

Studenten die met succes het KWU DBA-programma hebben afgerond, zullen uitgerust zijn om te werken in leidinggevende functies op senior niveau in een wereldwijde zakelijke omgeving.

  • KWU-afgestudeerden van de DBA kunnen kiezen voor loopbaanpaden in management consulting, worden ondernemers of passen hun nieuwe kennis en expertise toe ten behoeve van de bedrijven en organisaties waar zij momenteel werken.
  • Programmaconcentraties zijn beschikbaar in Ondernemerschap en Internationaal Management.
  • Succesvolle afronding van het KWU DBA-programma biedt ook afgestudeerden met de geloofsbrieven die nodig zijn om te solliciteren voor vele onderwijs-, onderzoeks- en bestuursposities die beschikbaar zijn op het gebied van het hoger onderwijs.

Programmaconcentraties

ondernemerschap

Er zijn meer dan zevenentwintig miljoen kleine bedrijven in de Verenigde Staten. Volgens de Amerikaanse Small Business Administration produceren kleine bedrijven ongeveer 50 procent van het bruto binnenlands product (bbp) van het land.

Uit nieuw onderzoek van het International Trade Centre (een gezamenlijk agentschap van de Verenigde Naties en de Wereldhandelsorganisatie) bleek dat kleine en middelgrote ondernemingen ook een belangrijke rol spelen in de wereldeconomie, goed voor ongeveer 70% van alle formele banen wereldwijd.

KWU's DBA met een focus op ondernemerschap stelt geïnteresseerden in onderwijs en onderzoek in staat geavanceerde analytische en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen op dit belangrijke gebied.

Studenten die geïnteresseerd zijn in specialisatie met concentratie bij het starten van een eigen bedrijf krijgen waardevolle praktische vaardigheden en inzichten in het financieren van ondernemende ondernemingen, ondernemende marketing, sociaal ondernemerschap en het managen van innovatie.

  • Internationaal management

S

Snelle transformatie van de bedrijfsomgeving als gevolg van globalisering en technologie heeft ertoe geleid dat bedrijven flexibeler moeten worden. Multinationals moeten inspelen op de veranderende eisen van klanten op internationale markten.

Met een DBA in International Management kunnen KWU-studenten hun kennis van hoe crossculturele communicatie, internationale financiën, e-commerce, logistiek en supply chain management, projectmanagement en human resources het succes van internationale bedrijven beïnvloeden, onderzoeken en toepassen.

Toelatingsvoorwaarden

Personen die willen worden toegelaten tot het DBA-programma van KWU, moeten minimaal vijf jaar professionele werkervaring hebben en een MBA- of Master-graad in een bedrijfsgerelateerd veld met een minimum GPA van 3,0 hebben voltooid.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 7 andere vakken van Key West University »

Deze cursus is Online
Begindatum
feb 10, 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
325 USD
Deadline
feb 3, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 10, 2020
Einddatum
apr 21, 2023
Aanmeldingslimiet
feb 3, 2020

feb 10, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
feb 3, 2020
Einddatum
apr 21, 2023