Doctor in de handelswetenschappen (DBA)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Gedurende het eerste en tweede jaar van je Doctor of Business Administration (DBA) volg je zes zelfstudiecursussen via ons innovatieve online leerplatform. Deze zijn ontworpen om u de vaardigheden bij te brengen die u nodig heeft voor uw zakelijke onderzoeksproject tijdens uw derde en laatste jaar.

Uw project kan zich richten op een zakelijke situatie uit het echte leven of een probleem waarmee u in uw huidige werksituatie te maken heeft. Het kan ook een zakelijk idee zijn dat u wilt verkennen of waarop u zich wilt concentreren, of actuele ideeën die van invloed zijn op de branche waarin u werkt.

Gedurende je tijd op Geneva Business School word je ondersteund door de DBA Program Manager en het programmateam in Barcelona. In je laatste jaar krijg je ook directe ondersteuning van een ervaren professional uit jouw interessegebied.

Zodra het project is voltooid, presenteert u het aan een panel van experts in uw vakgebied.

140309_pexels-photo-4050315.jpeg

feiten

 • Duur: 3 jaar
 • Credits: 240 ECTS
 • Taal Engels
 • Intakes: februari en september
 • Toegekende graad: Doctor of Business Administration (DBA)

Toelatingseisen

 • Masterdiploma of gelijkwaardig, bij voorkeur in een gerelateerd vakgebied.
 • IELTS 7.0 / TOEFL 85 / DET 115-120 (officiële Engelse examenresultaten) of bewijs van eerdere studie in een Engelssprekende omgeving gedurende minimaal 3 jaar.
 • Gescande kopie van alle vereiste academische diploma's, transcripties, certificaten.
 • Uitgebreide eerdere zakelijke / professionele ervaring.
 • Fotokopie van een geldig paspoort / nationale ID.
 • Resume / CV.
 • Referentiebrieven van een voormalige academische instelling en van huidige werkgever (indien van toepassing).
 • Invullen van het scriptievoorstelformulier.

Toelatingsprotocollen

 • Aanvraag ingediend: Aanvraag van aanstaande studenten wordt pas beoordeeld als alle documenten zijn ingediend en aan de toelatingscriteria is voldaan.
 • Engels examen: aangezien Engels de gemeenschappelijke taal is die wordt gebruikt in de Geneva Business School , meten TOEFL / IELTS / DET-testscores, online, telefonisch of persoonlijke interviews, het niveau van de Engelse taalvaardigheid van elke student. Online Engelse tests kunnen indien nodig een alternatief zijn
 • Interview: Nadat alle referenties zijn gecontroleerd vindt er een eindgesprek plaats en wordt er een laatste toelatingsbrief naar de aspirant-student gestuurd.
 • Bevestiging: De griffier valideert aanvragen en informeert de studenten. De griffier beoordeelt aanvragen die mogelijk niet volledig voldoen aan de toelatingscriteria en kan deze accepteren op basis van evidence-based competentiebewijzen. In sommige gevallen kan een "toelatingsexamen" worden toegevoegd om de vaardigheid van de kandidaten op het gebied van lezen, schrijven, verbaal, analytisch en kwantitatief te beoordelen.

Toelatingscriteria voor studenten die overboeken

Overboekingstoeslag: Geen overboeking geaccepteerd.

Uitzonderlijke toelatingsvoorwaarden - COVID-19

In het licht van de COVID-19-pandemie heeft de Raad van Bestuur van Geneva Business School besloten dat het studenten zal accepteren, zelfs als ze vanwege de pandemie niet in staat zijn om hun TOEFL / IELTS-examenresultaten Engels te behalen. Tijdens de sollicitatiegesprekken passen we hetzelfde niveau van strenge beoordeling toe en evalueren we grondig het niveau van Engels van de kandidaat om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan de les. Kandidaten die zijn toegelaten tot de Geneva Business School zonder TOEFL / IELTS of examenresultaten van de middelbare school krijgen een extra academiejaar, vanaf het moment dat ze lid worden van onze school, om de ontbrekende documenten te verstrekken. Kandidaten kunnen de Duolingo English Test (DET) indienen, die een Engelse vaardigheidstest combineert met een kort video-interview. Dankzij de technologie en het formaat van Duolingo kunnen aanvragers de test op elk moment en op elke plaats met internettoegang voltooien. Meer informatie hier. Meer informatie over onze uitzonderlijke toelatingseisen vind je op onze blog.

Vergoedingen

 • Aanvraagkosten: € 150 (niet-restitueerbaar, betaald op aanvraag)
 • Administratiekosten: € 1.900, -
 • Collegegeld per semester: € 3.900 (programma van 3 jaar / 9 termijnen)
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcel ... Lees meer

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcelona and Madrid. Our innovative methodology means students are taught in small and focused classrooms by carefully chosen faculty members, all of whom are top-level professionals, dedicated to guiding them on their journey to becoming future business leaders. Lees Minder
Genève , Barcelona , Madrid + 2 Meer Minder