Doctoraat in bio-regeneratieve esthetiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doctoraat in bio-regeneratieve esthetiek is een intensief e-learningprogramma van Mixed-Mode en staat onder toezicht van een gecertificeerde en ervaren dermatoloog die ernaar streeft om nobelpioniers en innovatieve leiders in de bio-regeneratieve esthetische industrie een boost te geven.

Bio-regeneratieve esthetiek combineert met succes de diepgaande studie van biologische regeneratie en de wetenschap van holistische esthetiek. Dit programma is ideaal voor schoonheidsspecialisten en schoonheidsspecialisten, maar ook voor wetenschappers, verpleegkundigen, voedingsdeskundigen / diëtisten en apothekers die hun kennis over de fysiologie van de huid willen verdiepen en onderzoek willen doen naar de nieuwste trends in esthetiek die zijn gebaseerd op biologische wetenschappen.

Waarom afgestudeerd zijn in Bio-Regenarive esthetiek?

Als EWAA-student ervaar je de kracht die je nieuw opgedane kennis heeft en de impact die je op je klanten creëert, de noodzaak om inhoud te schrijven, artikelen te publiceren die een consensus vormen over je bevindingen, nieuwe methodologieën of oplossingsplannen te testen die in een een reeks onderling afgestemde oplossingen die over het hele veld kunnen worden gedeeld.

Deze cursus Bio-regeneratieve schoonheidsspecialiste brengt je stap voor stap van kennismaking met de biologische wetenschappen van de regeneratieve wetenschappen, via de fysiologie die later oploopt tot het herkennen van pathofysiologie en basisoplossingen in Advance Diploma, beheersing van de conditie van de cliënt en aanpassen van je getrainde visie op het maken van een oplossing die allesomvattend is wat ze moeten oplossen, namelijk Frailty en / of Metabolic Syndrome.

U zult onderzoek doen en een proefschrift indienen dat zich richt op uw interessegebied in de regeneratieve wetenschappen, en de dr-consultant wordt die de wetenschap zou beheersen en een diepgaand model van de oplossing binnen de regeneratieve wetenschappen heeft bestudeerd.

De erkenning van uw professionele beslissingen bij het bepalen van de beste combinatie van esthetische maatregelen voor uw klanten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze terugkomen en bij u blijven als hun schoonheidsspecialiste, uw groei in de industrie zal u naar een hoger niveau tillen met goedgekeurde wetenschap en kennis.

Een schoonheidsspecialiste die de wetenschappen achter de zorgen van de klanten onder de knie heeft, zal altijd een toegevoegde waarde en leider van de competitie zijn, in tegenstelling tot niet-wetenschappelijk gesteunde schoonheidsspecialisten met niet-onderschreven beweringen over de resultaten van de esthetische oplossingen die ze geven of van plan zijn te geven die meestal sterk product- of apparaatafhankelijk zijn.

Wie zou moeten bijwonen

Bio-regeneratieve esthetische meesters, afgestudeerden, onderzoekers, dermatologen, huisartsen, esthetische industriële leiders / pioniers, esthetische adviseurs, schoonheidsspecialisten, paramedici, verpleegkundigen.

Doel van het programma

Gecertificeerde experts, onderzoekers, pioniers en leiders op het gebied van bio-regeneratieve esthetiek, gezondheid en schoonheid ontwikkelen en versterken ter aanvulling van het snel groeiende veld van biologische regeneratieve en antiverouderingsgeneeskunde.

Vaardigheden verkregen na voltooiing

Hoogwaardige onderzoeksvaardigheden in bio-regeneratieve esthetische wetenschappen, geavanceerd industrieel leiderschap, leidinggevende vaardigheden voor de werking van bio-regeneratieve esthetische centra en integratie van esthetische medische procedures in de bestaande praktijk.

Syllabus

 • Geavanceerde pathofysiologie van het integumentary systeem
 • Geavanceerde esthetische farmacologie van bio-regeneratie
 • Geavanceerde esthetische dermatologie
 • Geavanceerd pijnbeheer
 • Geavanceerde laser- en apparaatgebaseerde wetenschappen
 • Geavanceerde infectieziekten van de huid
 • Geavanceerde beroepsrisico's en sterilisatie
 • Advanced Nutrition & Lifestyle Balance Consult
 • International Business Management
 • Geavanceerde consumentenpsychologie
 • Magazijn en logistiek
 • Franchise Management
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic ... Lees meer

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic pharmacology of bio regeneration, pain management, esthetic dermatology and much more. The program is also designed to impart the requisite business management and entrepreneurship skills that are required for Estheticians to be able to successfully operate their business and even progress towards franchising. Lees Minder