Doctoraat niveau 8 diploma in strategisch management en leiderschap (met niveau 7)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit snelle doctoraatsniveau 8-diploma in strategisch management en leiderschap met niveau 7 (geaccrediteerd door Qualifi, VK) is ontworpen om effectieve strategieën te ontwikkelen en te implementeren bij ambitieuze groeiende organisaties. Strategisch management is voor uitvoerende bestuurders en senior managers en voor degenen die de autoriteit en persoonlijke inspiratie hebben om de organisatiestrategie te vertalen in effectieve bedrijfsprestaties.

Het diploma is geaccrediteerd op postdoctoraal niveau 8. Deze kwalificatie vereist dat studenten een breed scala aan huidige managementtools, technieken en modellen kritisch evalueren, uitdagen en synthetiseren. De nadruk die op de huidige managementconcepten en -modellen wordt gelegd, ligt op degene die relevant zijn voor de zakelijke omgeving en context van de 21e eeuw en gaat verder dan het normale onderzoek van Anglo-Amerikaanse managementmodellen.

Leerders die het diploma in strategisch management en leiderschap behalen - niveau 8 in versnelde modus kunnen doorstromen naar:

Een doctoraat met een universitaire partner om een onderzoeksvoorstel voor DBA / MPhil / PhD te bespreken of rechtstreeks naar een baan in een aanverwant beroep.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations.

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations. Lees Minder