Doctoraatsopleiding - DBA (Online)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aston American University zoekt promovendi met innovatieve en originele ideeën, studenten die een nieuwe perceptie van hun interessegebied naar de tafel willen brengen en de wereld willen verbeteren met hun nieuwe perspectief.

Het Doctoral (DBA) -programma is een rigoureus academisch programma dat een onafhankelijke beheersing van een gespecialiseerd kennisdomein en de succesvolle uitoefening van origineel onderzoek weerspiegelt. Inspanningen vereisen academische discipline samen met een aanzienlijke inzet van tijd en moeite. Het gaat om zeer gerichte studie in een bepaald interessegebied en culmineert in de onderzoeksinspanningen van origineel werk. Aston American University biedt online doctoraatsprogramma's die flexibel en handig zijn, waardoor studenten overal en altijd naar hun niveau kunnen werken. Terwijl studenten werken aan het verbeteren van hun professionele doelen, zal een van Aston American University 's hooggekwalificeerde docentmentorenten elke student helpen met een geïndividualiseerde en persoonlijke ervaring.

Het Doctoral DBA-programma vertegenwoordigt een uitgebreid academisch onderzoek naar een bepaald kennisgebied met een duidelijk omschreven doel. Studenten zullen nauw samenwerken met hun professoren die ook mentorschap leveren om goedkeuringen te verkrijgen in elke stap van het doctoraal leerproces. Degenen die de DBA-graad behalen moeten in staat zijn om een significante intellectuele prestatie te tonen en moeten via wetenschappelijke kennis bijdragen aan hun respectieve onderzoeksveld. Het Doctoral DBA-programma is gericht op een proefschrift, waarmee studenten het gewenste onderwerp kunnen kiezen en diepgaand kunnen onderzoeken. Aston American University zal studenten een leidende professor aanwijzen die is gespecialiseerd in interessegebieden en de voortgang van de student zal volgen. DBA-onderwerpen kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Leiderschap
 • Algemeen bedrijfsmanagement
 • Personeelszaken
 • Beheer
 • afzet
 • Organisatie Management

leerdoelen

Afgestudeerden van het AAUN Doctor of Business Administration-programma zullen bereid zijn om:

 1. Evalueer bedrijfstheorie en praktijk vanuit een internationaal perspectief.
 2. Formuleer effectieve oplossingen voor complexe, reële zakelijke problemen.
 3. Pas actuele onderzoeksliteratuur toe op praktische problemen die worden aangetroffen in een zakelijke omgeving.
 4. Evalueer wetenschappelijk onderzoek in zaken en management.
 5. Ontwerp rigoureus onderzoek in de Engelse taal dat bijdraagt aan de professionele kennis van zaken.
 6. Het vermogen om effectieve beslissingen te nemen door theorieën, inzichten en praktische kennis te integreren.
 7. Evalueer culturele, ethische en mondiale problemen en hun impact op de bedrijfsomgeving.

Het docatal-programma bestaat uit de volgende kerncursussen:

15 Core Classes

DBA7000

Stijlgids voor rapporten, proefschriften en proefschriften

Het programma begeleidt studenten door de verschillende onderdelen van het DBA-programma. Naarmate studenten het programma doorlopen, is de eerste stap om een onderzoeksvoorstel in te dienen, dat studenten zullen voorleggen aan de Dissertatiecommissie. De commissie zal goedkeuring geven om door te gaan of de nodige feedback te geven om de nodige aanpassingen aan te brengen. Studenten zullen samenwerken met een academische mentor die zal begeleiden, begeleiden en helpen met het proces. Om de zes maanden hebben studenten een diepgaande online ontmoeting met hun academische mentor.

Het proefschrift is een essentieel aspect van het DBA-programma en elke kandidaat voor het DBA-programma moet een proefschrift voorbereiden en indienen. Het is een formeel geschreven document dat duurzaam onderzoek of het onderzoek in een belangrijke intellectuele kwestie vertegenwoordigt. Het proefschrift moet een onafhankelijke inspanning zijn, die bijdraagt aan het veld waarin het is geschreven. Alle proefschriften moeten voldoen aan strenge academische normen en moeten professioneel worden voorbereid in een formaat dat geschikt is voor reproductie en in het Engels is geschreven.

De standaardformaat- en stijlreferentiegids voor alle academische teksten voor Aston American University is de APA Formatting 6th Edition. Dit handboek moet worden geraadpleegd om het formaat, de stijl, referentiecitaatcriteria en standaardconventies voor het schrijven van alle rapporten, papers, proefschriften en proefschriften te bepalen.

Overdracht van Credits van andere scholen

Geen overdrachtskredieten toegestaan.

Academische kalender

Aston American University 's full-time Doctoral Research (Ph.D.) -programma duurt 18-24 maanden om te voltooien. Cursussen zijn gebaseerd op een flexibele en zelflerende structuur om tegemoet te komen aan de zakelijke en persoonlijke verantwoordelijkheden van elke student.

Examensysteem en doorgeven cursus

Studenten moeten aan het einde van elke cursus een examen afleggen. Een minimum score van 70% op het eindexamen is nodig om de cursus succesvol te doorlopen.

E-learning systeem

Het e-learningsysteem is een online onderwijsbeheersysteem met op maat gemaakt cursusmateriaal waarin studenten en docenten met elkaar omgaan. Cursusmateriaal omvat presentaties, lezingen, video's, opdrachten, quizzen en een eindexamen. Na inschrijving worden voor elke student een unieke gebruikersnaam en wachtwoord verstrekt voor toegang tot het e-learningplatform.

Laatst bijgewerkt op Maart 2019

Over de school

Aston American University is flexible and provides a refined, technological education for students around the world. As we continue to embrace our diverse students with caring and personalized support ... Lees meer

Aston American University is flexible and provides a refined, technological education for students around the world. As we continue to embrace our diverse students with caring and personalized support, we look forward to meet the higher education goals of our diverse group of applicants each year. Lees Minder