Executive Master in International Business (100% online) - Franse baan

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Executive Master in International Business (EMIB) is een online programma met 14 management- en leiderschapstrajecten van het einde van de Master. Deze cursussen zullen u voorzien van de nodige vaardigheden op de vele strategische gebieden van een bedrijf dat op internationale markten actief is.

Word lid van de elite van de internationale handel

 • Methodologie 100% online kies de taal van elke cursus (Engels / Frans)
 • ESCP Europe Education and Network: totaal 60 ECTS-credits
 • De beste lessen voor lesgeven in 6 ESCP Europe campussen
 • Volledig gericht op leren op de werkplek met hoogwaardige multimedia-e-learning
 • HTML5-inhoud beschikbaar met toegang tot meerdere apparaten via pc's, tablets en smartphones

VROEGE VOGEL

Voor elk schooljaar (in april, september en januari) bieden we studiebeurzen (Early Birds). Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

GETUIGENISSEN VAN ONZE OUDE STUDENTEN

Eric Kouessi Sossou

Hoofd van de afdeling Corporate Banking, Afrikaanse bank voor industrie en handel (BAIC)

Repub. uit Benin / West-Afrika

" Dit programma heeft mijn leven veranderd, mijn manier om dingen te zien ... ik zie nu groot"

"De kwaliteit van de EMIB-faculteit is onverslaanbaar: het zijn allemaal zeer ervaren professionals en experts op verschillende gebieden. Deel uitmaken van de EMIB heeft grote invloed gehad op mijn dagelijkse werk. Ik heb veel nieuwe kennis en tools opgedaan in management, financiën, strategie, bedrijfsplanning en vele andere aspecten. Mijn manier van denken is ook veranderd: ik ben nu een kritische denker, die een nieuwe manier heeft om mijn activiteiten te plannen en dingen op een meer strategische manier te bekijken. Ik zie nu groot! "

Bald Margaux

Africa Project Manager
TOTAL SA

Frankrijk / VS.

" Ik koos voor het EMIB-programma omdat ik zeker wilde zijn dat ik me kon concentreren op mijn carrière en mijn werk, waarbij ik alle flexibiliteit kon behouden met hoogwaardige onderzoeken"

"Sinds ik het programma start, heb ik het gevoel dat ik aan het evolueren ben, omdat ik de projecten die ik nu doe, kan ontwikkelen. Ik kan ingaan op de details van de vragen en betere gesprekken voeren met verschillende gebieden.

Het faculteitsniveau van ESCP Europe is erg hoog. We moeten niet alleen veel werken met quizzen, huiswerk maken, maar leraren zijn ook heel beschikbaar via e-mail of telefoon en ze sturen ons ook graag kranten om ons wat meer tijd te geven, zodat we onze cursussen beter kunnen begrijpen. . "

Jia Wu

Plaatsvervangend hoofd van elektronische handel
ECOVACS Robotics, Duitsland

China

" Tegenwoordig hebben mensen interculturele en multiculturele ervaringen nodig en ik denk echt dat het echte voordeel van dit soort programma is om zoveel mensen van over de hele wereld te ontmoeten"

"Tegenwoordig hebben mensen steeds meer behoefte aan interculturele en multiculturele ervaringen. Een van de sterke punten van dit programma is om veel interessante mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Binnen de EMIB leer je van elk van hen in termen van cultuur en business, en in termen van uitwisseling van goede praktijken en wederzijdse hulp. Als student van EMIB ontmoette ik heel wat interessante mensen die me hebben geholpen mijn actieterrein te verbreden. "

Roberto Castañeda

Senior Manager, Global Customer Operations, EXPEDIA Group

El Salvador

" Dit programma is gericht op leren door te doen. Wat je leert, is rechtstreeks van toepassing op het veld "

"Ik heb voor dit programma gekozen vanwege zijn reputatie, flexibiliteit en toepasbaarheid. Dit programma is gericht op leren door te doen. Wat je leert, is rechtstreeks van toepassing op het veld. Het was de belangrijkste beslisser voor mij toen ik voor dit programma koos.

Hoewel dit een online programma is, is het interactieniveau zeer hoog en is de feedback uiterst persoonlijk. Wat ik echt leuk vind, is het feit dat je veel feedback krijgt op elke missie en het geeft je ook de mogelijkheid om de toepasbaarheid te zien van wat je doet in je dagelijkse werk. Je leert niet alleen veel van de leraren, maar je leert ook veel over de deelname, de verschillende deelnemers, alle verschillende debatten en de oproepen tot deelname die de leraren doen.

Ik kan zeker zeggen dat ik een meer complete professional aan het worden ben, dankzij alle kennis die ik in de klas heb opgedaan. "

Riccardo Mariani

Project Manager
Fondazione Italia Uganda Onlus

Italië

" Ik zal het EMIB-programma aanbevelen aan ambitieuze mensen die hun professionele situatie willen verbeteren"

"Een van de toegevoegde waarden van dit programma is het feit dat ik in praktijk heb gebracht wat ik vrijwel onmiddellijk heb geleerd. Dit gaf me een enorme professionele boost. Een andere toegevoegde waarde is de multinationaliteit en het multiculturalisme van EMIB. Er zijn veel mensen uit verschillende landen en het helpt veel om verschillende perspectieven en manieren om dingen te doen te krijgen. Daarnaast is de persoonlijke ervaring van andere deelnemers en de mogelijkheid om nauwere relaties met docenten aan te gaan een belangrijke waarde van EMIB. "

BEN JE KLAAR VOOR DE UITDAGING?

Wij zullen u trainen als een professional en u voorzien van de beste tools voor bedrijfsanalyses.

Op praktische wijze verkrijgt u alle vaardigheden die nodig zijn voor het beheer en de administratie van een internationaal georiënteerd bedrijf.

Verwerven van managementvaardigheden en -technieken die nodig zijn voor communicatie, management en onderhandeling in een mondiale context.

 • 1. NEEM DE BESTAANDE UITDAGINGEN OP HET GEBIED VAN INTERNATIONAAL BEHEER AAN EN KRIJG DE FUNCTIE VAN UITVOERBESLUITMIDDEL IN ECHTE BEDRIJFSCIRCATIES .
 • 2. TRAIN EN ONTWIKKELEN alle vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijf te runnen in een multiculturele omgeving, met behulp van oefeningen en situaties waarin deelnemers de uitdaging hebben om in een mondiale context te werken, naast verschillende culturen.
 • 3. DELEN ERVARINGEN met deelnemers van over de hele wereld, altijd met de deskundige hulp van docenten op hoog niveau in de verschillende disciplines, deel uw kennis, kennis en ervaringen door middel van praktische, didactische en interactieve media.

Onze kennis en ervaring toegepast op uw professionele behoeften

Ons prestige en onze reputatie worden erkend door de rankings van de Financial Times Business School. ESCP Europe staat op de 4e plaats van de Master in Management.

Vier cursussen en twee diploma's om uit te kiezen in een enkel programma EMIB / Executive Master in International Business

#NO KIEZEN VOOR ESCP Europe EMIB / EXECUTIVE MASTER IN INTERNATIONAAL ZAKEN, U KRIJGT VAN:

 1. Een van de beste programma's voor online bedrijfsbeheer in een van de beste business schools in Europa
 2. Een effectief internationaal netwerk om te studeren in een multicultureel klaslokaal
 3. De flexibiliteit aangeboden door dit 100% online programma geeft je 24/7 toegang tot cursusmateriaal
 4. Uitgeleverd door hoogleraren van het netwerk van professoren van de 6 campussen van ESCP Europe
 5. Een methode van leren door te doen, met een pedagogische benadering die verschuift van de praktijk naar de theorie en onmiddellijke toepassing van nieuwe kennis in de professionele omgeving mogelijk maakt

ESCP Europe , opgericht in 1819, is een van de oudste en grootste business schools ter wereld. Haar missie is om de volgende generatie transnationale ondernemers op te leiden en hen voor te bereiden op het benutten van de kansen die culturele diversiteit biedt.

Slechts 1% van de business schools wereldwijd heeft een drievoudige accreditatie en ESCP Europe is daar een van, met AACSB, EQUIS en AMBA. Triple Accredited

BERLIJN, LONDEN, MADRID, PARIJS, TURIJN, WARSCHAU - 6 URBAN-CAMPSUS ESCP Europe

Gekenmerkt door een multi-campusstructuur, belichaamt het ESCP Europe model de essentie van onze Europese identiteit. Met 6 campussen die zich allemaal in grote Europese steden bevinden, draagt ESCP Europe actief bij tot de ontwikkeling van een Europese managementcultuur en biedt het zijn studenten een unieke opleiding in intercultureel management.

50.000 alumni die in 150 landen over de hele wereld werken

5000 managers in trainingsprogramma's elk jaar

140 professoren actief in onderzoek met meer dan 20 nationaliteiten

120 academische allianties in Europa en in de wereld

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Spanje Online , Madrid + 1 Meer Minder

Accreditaties