Executive Master in hotelmanagement, restaurants en voedingsbedrijven

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De toeristische sector is al decennia lang een van de fundamentele sectoren in de sociale en economische ontwikkeling van het land. Zo groeide de sector vorig jaar met 3%, goed voor meer dan 53.000 banen. En daarbinnen, de hotelsector, is het belangrijkste deel van het toerisme en een van degenen die de laatste jaren een grotere groei hebben doorgemaakt.

In deze context, met een groeiende sector die permanent opgeleide professionals vereist om te handelen in een markt die voortdurend evolueert, wordt de Executive Master in hotelmanagement en restauratie van de Ostelea School of Tourism geboren

De master, die is ontwikkeld volgens een online afstandsmethodologie, kan binnen 12 maanden worden voltooid, dankzij het flexibele leermodel dat zich aanpast aan de behoeften van de deelnemers.

Als je professioneel wilt ontwikkelen of groeien in de hotelsector en een universitair diploma hebt, maar geen tijd hebt om naar de les te gaan of je gezins- en beroepsleven compatibel wilt maken met je training, dan is dit de meester die je nodig hebt.

Na voltooiing ontvang je een drievoudig masterdiploma uitgereikt door de Universiteit van Lleida, de EAE Business School en Ostelea.

Het programma is onderverdeeld in 45 gemeenschappelijke credits met een route gericht op de managementfunctie met een bij uitstek praktisch gevoel, waarbij kennis wordt gecombineerd met de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de student. Account ook, met een finale master werk van 15 credits dat wordt aangevuld met de verschillende modules en materialen opeenvolgend.

Redenen om de Executive Master te studeren in hotelmanagement, restaurants en voedingsbedrijven

 • Sector met professionele kansen: u kunt toegang krijgen tot of consolideren op professioneel niveau in een van de sectoren die zich de afgelopen jaren het meest hebben ontwikkeld en gegroeid, zowel nationaal als wereldwijd.
 • Praktische methode: gebaseerd op praktische cases om de beste strategieën en de beste technieken te leren, biedt het de praktische waarde die bedrijven vandaag nodig hebben.
 • Permanente evaluatie: Zodra 75% van de eenheden - groep en zelflerend van elke module - zijn geslaagd en het uiteindelijke project is goedgekeurd, ontvangt de student de drievoudige graad van: Ostelea, School of Tourism
 • Academische faculteit Ostelea: Het wordt gevormd door universiteitsprofessoren en professionals van erkend prestige in de sector. De faculteit, onze programmadirecteurs die de programma's hebben ontworpen en de gepersonaliseerde follow-up van de student gedurende de cursus, zijn een garantie voor kwaliteit die de meester biedt aan degenen die het doen.

Aanbevolen profiel

De master is gericht op afgestudeerden, ingenieurs, architecten, technische ingenieurs, technische architecten, maar ook afgestudeerden en afgestudeerden, bij voorkeur met meer dan drie jaar professionele ervaring in de toerismesector, die hun kennis op het gebied van beheer van horecagelegenheden. En vooral die mensen die geen tijd hebben om naar de les te gaan, of hun werk en gezinsleven compatibel willen maken met hun opleiding, gebruik maken van de flexibiliteit van de onderwijsmethodiek waaronder masterprogramma's worden ontwikkeld.

doelstellingen

Met de Executive Master in hotelmanagement en restaurantbedrijven kunt u:

 • Verbeter of verwerf de kennis en managementvaardigheden die nodig zijn om toegang te krijgen tot verantwoordelijke functies in de hotel- en toeristenindustrie
 • Complementeer en vergroot uw eerdere kennis van management, strategie en hotelmanagement.
 • Ontwikkel je professionele carrière als hotelmanager of manager, assistent-manager of plaatsvervanger van het management.
 • Ken de kenmerken en de werking van de verschillende afdelingen van de cateringbedrijven, en de belangrijkste strategieën die worden gebruikt voor de promotie en het beheer van het merk in de hotelsector.
 • Definieer de sleutels tot de voorbereiding van strategische plannen en hun toepassing op onmiddellijke actie in nationale en internationale hotel- en restaurantomgevingen.

leerplan

De Executive Master in hotelmanagement, catering en voedingsbedrijven

 • Structuur van de toerismemarkt, strategie en legaliteit
 • Operaties, kwaliteit en human resources
 • financiën
 • Marketing en marketing
 • Innovatie, ondernemerschap en managementvaardigheden
 • Einde van het masterproject

Carrièremogelijkheden

Het doel van deze masteropleiding is om gekwalificeerde professionals voor te bereiden voor hotelmanagement en cateringbedrijven. Door de door het centrum voorgestelde inhoud te bestuderen, verkrijgt u algemene ideeën over structuur en financiën in de toerismesector, en wordt u getraind in het managen van talent en innovatie, strategisch management en het implementeren van activiteiten in de hotelsector. en restauratie. Daarnaast leer je marketingtechnieken en marketing van hotels en restaurants, naast andere vaardigheden. Na voltooiing van de master kan de student oefenen als:

• Hotelmanager of restaurantbedrijf.
• Verantwoordelijk voor de corporate afdeling van een hotelketen
• Hoofd hoteldivisie van bedrijfsgroepen.
• Verantwoordelijk voor de verdeling van voedsel en dranken (Food

De Career Careers Service-kanalen en dient als ontmoetingsplaats tussen studenten, alumni en samenwerkende bedrijven en andere businessgroepen die professionals uit de sector die in Ostelea zijn opgeleid vragen.

titratie

De deelnemer die het programma met succes voltooit, krijgt TRIPLE TITLE:

 • De Master's Degree in hotelmanagement en cateringbedrijven door The Ostelea, School of Tourism
 • De masteropleiding in hotelmanagement- en restauratiebedrijven door EAE Business School.
 • De graad van de Universiteit van Lleida.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con ... Lees meer

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con la innovación e impulsamos el vínculo entre empresas del sector y Ostelea para nutrir al mercado de nuevas soluciones. Lees Minder
Madrid , Barcelona , Spanje Online + 2 Meer Minder