Executive programma in senior bedrijfsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is het?

Programma gericht op de vorming van bedrijfsleiders met de noodzaak hun organisatie te transformeren voor de uitdagingen van een sterk geglobaliseerde en concurrerende wereld.126615_photo-of-man-holding-a-book-927022.jpg

uitzicht

Marktvolatiliteit, sociaal-economische trends en disruptieve innovatie hebben de realiteit van het bedrijfsleven getransformeerd en uitdagingen voor moderne organisaties ondenkbaar gemaakt. In dit scenario is er een noodzaak om zich continu aan veranderingen aan te passen, te leren leven met onzekerheid en met complexe problemen om te gaan, terwijl tegelijkertijd de huidige en toekomstige kansen worden geïdentificeerd die door nieuwe trends worden gegenereerd.

Deze situatie verhoogt de bekendheid van Senior Management. Leiders die hun visie op de toekomst moeten richten met een lange termijn mentaliteit en een expansionistische strategie, gericht op groei, door een innovatieve houding van management tegenover verandering. Deze nieuwe leiders moeten planning-, organisatie- en controlemechanismen implementeren die flexibel genoeg zijn om zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden, vanuit een strategisch en systemisch perspectief, en managementteams op te bouwen en te ontwikkelen vanuit een solide organisatorisch leiderschap.

De impact van de beslissingen van de hoofdmanager van een organisatie op de mensen om hem heen is enorm. Business Management en Talent Management is een kunst die constante vernieuwing vereist. Daarom is de professionele en persoonlijke ontwikkeling van degenen die de koers van de organisatie bepalen essentieel om waarde toe te voegen, zowel voor hun bedrijf als voor de samenleving.

objectief

Het Executive Program Senior Business Management is een academisch voorstel van internationaal niveau, ontworpen met de nieuwste trends in de bedrijfswereld. Het doel is om managementspecialisten voor te bereiden door theoretische en praktische hulpmiddelen te bieden waarmee het effectief de uitdagingen van de nieuwe organisatorische schema's aankan. Dit houdt in: besluitvorming; strategie ontwerp; planning en controle; binnen een zeer complex schema waarin organisaties concurreren om zichzelf in te voegen en te overleven in een wereldwijde context.

Hoger onderwijs, waartoe u toegang hebt en kunt verrijken met best practices, via Experts in Business Management uit verschillende delen van de wereld, die uw visie en kennis blootleggen, met een culturele diversiteit van deelnemers volgens de trainingsbehoeften voor Begrijp de concepten in kwestie.

profiel

Gericht op ondernemers, CEO's, directeuren en managers die bedrijven en organisaties leiden, om hun vertrouwen en vaardigheden voor Senior Management te versterken.

  • Zakenlieden, directeuren en adjunct-directeuren die hun vaardigheden op het gebied van Senior Management willen verbeteren.
  • Professionele of niet-professionele managers die zichzelf willen versterken als bestuurder.
  • Eigenaren en managers van kmo's uit elke sector die op zoek zijn naar antwoorden en systematische managementtools om de groei van hun bedrijf het hoofd te bieden.
  • Bedrijfsbestuurders, accountants, ingenieurs, bachelor in buitenlandse handel en professionals die managementvaardigheden willen verwerven en / of gecertificeerd willen worden.
  • Organisatorische leiders, potentiële managers of directeuren, met talent om naar hogere niveaus van het bedrijf te klimmen.
  • Medewerkers die streven naar managementposities.
  • Bedrijfsadviseurs en adviseurs.
  • Leraren die zich willen specialiseren in training.126616_woman-sharing-her-presentation-with-her-colleagues-3153198.jpg

vereisten

Het programma laat kandidaten toe die een substantiële bijdrage kunnen leveren op zowel professioneel als academisch gebied. Voor dergelijke doeleinden moet u over de documentatie beschikken die nodig is om met de cursus te beginnen. Het academische gebied vraagt je om de vereisten tijdig in te dienen. In bepaalde gevallen, afhankelijk van het programma in kwestie, moet u toegang hebben tot een toelatingsgesprek, dat handig is gepland.

  • Persoonlijke foto (4x4)
  • Kopie van paspoort / ID / ID / ID

Leer wereldwijd

De online modaliteit is een geconsolideerde universele trend die het mogelijk maakt trainingsprogramma's te volgen die elk obstakel van tijd of ruimte overwinnen.

Gebaseerd op het uitstekende potentieel van de huidige technologie, biedt het toegang tot een optimale leerervaring, volgens de verwachtingen en kenmerken van elke deelnemer, versterkt door een wereldwijd samenwerkingswerk.

Studenten delen werk en inhoud in hun leerproces door middel van samenwerkingselementen, waarbij het creëren van contactgroepen en netwerken wordt bevorderd met experts en instellingen uit andere landen, een aspect dat vandaag nodig is om een leerervaring van hogere kwaliteit te genereren.

doinGlobal ™ biedt een innovatieve leerervaring, die interactief toegang geeft tot de trainingsinhoud, door middel van teksten, foto's, video's, infographics, animaties, cases en simulaties die het begrip van de concepten en hun implementatie in echte contexten vergemakkelijken.

Dit stelt alle studenten in staat om de juiste tijd om te studeren en het werk voor te bereiden, tot stand te brengen door een interactie tot stand te brengen met een gemeenschap van studenten, specialisten, docenten en experts uit verschillende landen, met gemeenschappelijke interesses, die met hun ervaring en kennis de ontwikkeling van specifieke inhoud die verwijst naar de behandelde onderwerpen en oplossingen biedt op basis van een globale visie.

Verkorte afstanden (en bijbehorende kosten), horizontaal leren, met iedereen en overal ter wereld, is een kans, maar uniek, exponentieel krachtig.

In deze context heeft doinGlobal ™, gebaseerd op het begrip van de behoeften en trends die de huidige wereld omkaderen, een constant onderzoeksproces van nieuwe leermodellen ontwikkeld, met als doel samenlevingen gespecialiseerde kennis te bieden toegepast op de realiteit, vanuit een mondiaal perspectief.

Als een organisatie die zich toelegt op het genereren van waarde, heeft het zijn bijdrage aan de internationale gemeenschap gevestigd door het ontwerpen, ontwikkelen en faciliteren van online leerervaringen, opwindend en gemakkelijk, gebaseerd op samenwerking, voor de ontwikkeling van menselijk potentieel, op verschillende actiegebieden , het creëren van wereldwijde ecosystemen met studenten, docenten en experts uit verschillende delen van de wereld.

Live online lessen en persoonlijke lessen

Het programma combineert Live Online Classes en Classes aan de Universiteit van Salamanca (Spanje) voor degenen die daar de voorkeur aan geven. Een unieke ervaring mogelijk maken die de voordelen van beide modaliteiten aanvult.126617_woman-in-front-of-her-computer-3059745.jpg

certificaat

Het Executive Program Senior Business Management is een internationaal erkenningsprogramma, gedicteerd en gecertificeerd door doinGlobal (Silicon Valley, CA. USA) en de Universiteit van Salamanca (Spanje), in samenwerking met de Universidad Americana de Acapulco . Het is afgestemd op de hoogste normen van onderwijskwaliteit in de Europese Gemeenschap, gebaseerd op samenwerking en samenwerking tussen landen op het gebied van kwaliteitsborging in onderwijs, met betrekking tot de ontwikkeling van curricula, institutionele samenwerking en Trainings- en onderzoeksprogramma's.

organisatie

doinGlobal ™ is een organisatie gericht op de ontwikkeling van wereldwijde leiders. Een nieuwe generatie professionals met best practices die ervaringen delen met experts van over de hele wereld.

: Bijdrage

Ontwerp, ontwikkel en faciliteer online leerervaringen, opwindend en gemakkelijk, gebaseerd op samenwerking, waarbij mensen van over de hele wereld worden verbonden via het efficiënte en verantwoorde gebruik van innovatieve technologie.

verplichting

Inspireer mensen om de beste wereldwijde werkwijzen te implementeren die de wereld transformeren in een betere plek voor iedereen.

geschiedenis

De Universiteit van Salamanca, opgericht in 1218, is de universiteit met de grootste geschiedenis in Spanje en een van de vier oudste ter wereld die momenteel open is, samen met die van Bologna, Oxford en Parijs (nu La Sorbonne). Gelegen in de stad Salamanca, de autonome gemeenschap van Castilla y León, is het een van de meest kosmopolitische universiteiten met 30.000 studenten uit meer dan zestig verschillende landen. Het grote vermogen om studenten uit verschillende delen van de wereld aan te trekken, is gebaseerd op de certificeringen, credits en graden die het aanbiedt, geldig in de hele Europese Gemeenschap en met grote internationale erkenning.

800 jaar kennis overbrengen

In mei 2018 viert de Universiteit van Salamanca 800 jaar oprichting (1218). Het is de oudste universiteit in Spanje en de Spaanse wereld, en de derde oudste in Europa. De oorsprong ervan, sommige kathedraalscholen, waarvan het bestaan teruggaat tot 1130. In 1218 verleende Alfonso IX de León de categorie Algemene studie aan die scholen, met de naam Studii Salmantini. Tegen de 16e eeuw werd het een nationale referentie en tot de 17e eeuw werd het gezien als de meest beroemde en invloedrijke universiteit in Spanje. In de XVIII, tijdens het bewind van Carlos III, werden hervormingen doorgevoerd waardoor het een van de belangrijkste aandachtspunten van de Spaanse Verlichting werd. Tegenwoordig is het een van de bekendste en meest prestigieuze universiteiten ter wereld.

Laatst bijgewerkt op November 2019

Over de school

La Universidad Americana de Acapulco, A.C. es una institución que tiene por fines la impartición de educación media superior y superior especializada en todos los campos del conocimiento promoviendo l ... Lees meer

La Universidad Americana de Acapulco, A.C. es una institución que tiene por fines la impartición de educación media superior y superior especializada en todos los campos del conocimiento promoviendo la investigación, así como la conservación, transmisión y progreso de la cultura mediante la formación integral de sus estudiantes, con la participación comprometida del personal académico y de sus autoridades, procurando su capacitación para el ejercicio de una profesión con sensibilidad social y un sentido trascendente de la vida. Lees Minder