Geavanceerd certificaatprogramma in Business Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een perfecte mix van technologie, gegevenswetenschap en zakelijke cases en inzichten, dit programma onderscheidt zich als een van de beste ter wereld.

Hoogtepunten van de cursus

Realtime stage

Tijdens een stage kun je kennis van de klas toepassen in de praktijk. We helpen u relevante werkervaringsmogelijkheden te vinden in organisaties die betrokken zijn bij Big Data Analytics.

Plaatsingsondersteuning

Onze Stage Divisie helpt onze studenten bij het ontmoeten van bedrijven die Big Data Analytics toepassen. Onze Stage Divisie heeft studenten geplaatst in een aantal van de topbedrijven zoals Siemens, American Megatrends, Dell en HCL.

Trainingsmethodiek

Deze cursus omvat een aantal uren Live Faculty-sessie en opgenomen live-sessie. Het heeft ook elke maand meerdere gastcolleges. Naast live lessen heeft de cursus ook industrie-katalysatoren, opiniepeilingen, waarnemers en zelfbeoordelingen.

Capstone-projecten

Tijdens de cursus streven de studenten naar autonoom onderzoek naar een vraag of probleem van hun keuze, betrekken zij bij het academisch leren in de verwante disciplines en produceren ze - met de begeleiding van een docent en een sectormentor - een belangrijke paper.

Industry Connect

We verbinden u met marktleiders die een belangrijke rol spelen in het domein Data en Analytics. Verbinden met dergelijke mensen kan je helpen bij het zoeken naar een baan, carrière-netwerken en professionele vooruitgang.

Leer door Case Studies

Case studies helpen je om gedetailleerd contextueel onderzoek van een beperkt aantal gebeurtenissen of omstandigheden en hun relaties te benadrukken. Het helpt bij het verkrijgen van diepgaande informatie over een persoon, groep of gebeurtenis.

Belangrijkste kenmerken van het programma

effectief

We bieden een unieke combinatie van door onderzoek geleide futuristische pedagogiek en wereldwijd gebenchokte inhoud. Onze modules worden ondersteund door uitgebreid onderzoek dat ons onderwijssysteem geschikt en opwindend heeft gemaakt voor onze studenten.

Zeer ervaren faculteit voor big data

Bij 361 DM hebben we een groep hooggekwalificeerde faculteiten van IIT Kanpur en IIT Kharagpur. Onze faculteiten hebben samengewerkt met PwC en IBM en hebben jarenlange ervaring met het wereldwijd pionieren van verschillende Big Data- en Analytics-projecten.

Certificering van Praxis Business School

Praxis Business School, Kolkata, is een vooraanstaande B-school waarvan de cursussen worden beoordeeld als een van de top-twee in het Big Data- en Analytics-domein van India. Het is een van de meest vertrouwde en invloedrijke managementonderwijsinstellingen in India.

Onderwijslening

Goed onderwijs zorgt voor een goede toekomst. Wij zorgen ervoor dat aan uw financiële behoeften wordt voldaan terwijl u verder gaat met het leren van een geweldige carrière. Je kunt altijd een studielening aanvragen om deel te nemen aan geselecteerde cursussen.

Stage

Tijdens een stage kun je kennis van de klas toepassen in de praktijk. We helpen u relevante werkervaringsmogelijkheden te vinden in bedrijven die op zoek zijn naar Professionals die geschoold zijn in Big Data Analytics.

Plaatsingsondersteuning

Onze ondersteuningssite voor posities helpt onze studenten om bedrijven te ontmoeten die werken met Big Data en Analytics. Onze studenten zijn geplaatst in een aantal van de beste bedrijven zoals Siemens, American Megatrends, Dell en HCL om zinvolle plaatsingsondersteuning te bieden.

New Age Learning Platform

Het i-metaplatform van 361 DM, ingeschakeld met unieke augmented en virtual reality-geleide klassen, maakt mobiel leren mogelijk, dwz u kunt altijd en overal leren. U kunt ook leren door de 361DM app op uw smartphone te downloaden. Ons platform faciliteert groepsdiscussies, leermiddelen, prestatiegegevens, evaluaties na de les, e-bibliotheek en opiniepeilingen tijdens de lessen.

Toegewijd ondersteuningsteam

We hebben een toegewijd team om u gedurende de hele cursus te ondersteunen - van de aanvraag tot de certificering! U kunt ons bereiken wanneer er hulp nodig is, gewoon met één klik op de knop.

modules

  • Geavanceerde statistieken met R
  • Datamining - Geavanceerd machine-leren met R

Resultaat van het programma

Geavanceerde bedrijfsanalyse is een van de belangrijkste vereisten in elke grote organisatie. De tijd is op zijn best voor iemand om carrière te maken in dit domein. Enorme kansen en het extreme gebrek om kandidaten te krijgen dwingen grote organisaties om te vluchten. Het is noodzakelijk dat carrièremakers deze kans grijpen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote ... Lees meer

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote learning principles. We understand what makes adults learn, what can make them learn better. We have deep insights into the aspirations of the youth in our target ecosystem and we employ proven and tested scientific principles into adult and remote learning to help them learn better in order to meet each of these disparate aspirations. Lees Minder
Chennai , India Online + 1 Meer Minder