Als je ooit hebt overwogen om als Cisco Networking Engineer of specialist te werken, maar vond dat je de kennis of vaardigheden ontbrak om je carrière te lanceren, dan is dit misschien wat je zoekt.

Deze cursusbundel is bedoeld voor absolute beginners tot IT die een carrière in Cisco-netwerken willen beginnen of gewoon hun vaardigheden op dit gebied willen ontwikkelen. De cursus gaat ervan uit dat je geen enkele technische kennis van IT hebt. Om Cisco-netwerken te begrijpen en op een technisch niveau te oefenen, moet u eerst een goed begrip hebben van de basisvaardigheden van IT en van bepaalde technologieën die u tijdens deze cursus zult krijgen. Via deze cursus verkrijgt u een reeks wereldwijd erkende netwerkcertificeringen van CompTIA en Cisco. Je beschikt ook over een reeks netwerkvaardigheden die je kunt toepassen op een breed scala aan IT-functies.

Vanaf het begin leren we u over elementaire IT-vaardigheden, eenvoudige softwarefuncties en -functies, basisnetwerken, besturingssystemen en elementaire beveiligingsbedreigingen. Vanaf daar gaat de cursus een stap verder om dieper in te gaan op deze gebieden. Naarmate je verder komt in de verschillende fasen, zal je kennis van netwerken zich geleidelijk beginnen te ontwikkelen.

De cursusbundel bestaat in totaal uit vijf afzonderlijke cursussen. Een daarvan is vaardigheden die alleen zijn gebaseerd op geen examen, en vier certificatiecursussen met een eindexamen na elke cursus. De laatste cursus is de Cisco Certified Networking Associate (CCNA). De eerste cursus (CompTIA IT Fundamentals) biedt een zachte inleiding tot standaard IT-terminologie, concepten en technologie.

Wat zit er in deze certificeringsbundel?

Deze bundel bevat in totaal vijf cursussen, bestaande uit drie CompTIA-certificatiecursussen (inclusief drie officiële CompTIA-examens), twee Cisco-certificeringscursussen (inclusief twee officiële Cisco-examens) en een op vaardigheden gebaseerde CompTIA-cursus (zonder examen). Deze cursus MOET worden voltooid in de onderstaande volgorde. Als je echter het gevoel hebt dat het materiaal uit vakken 1 en 2 je al bekend is en geen nut heeft, dan kun je doorgaan naar cursussen 3-5. Klik op een titel om een ​​volledig overzicht te krijgen van wat u in elke cursus zult leren.

Cursussen inbegrepen:

 1. CompTIA IT-grondbeginselen FC0-U51 (GEEN EXAMEN)
 2. CompTIA A 220-901 en 902 (2 EXAMENS INBEGREPEN)
 3. CompTIA Network N10-006 (1 EXAM)
 4. Cisco CCENT ICND1 100-105 (1 EXAM)
 5. Cisco CCNA ICND2 200-105 (1 EXAM)

Certificeringsexamens inclusief:

 1. CompTIA A 220-901
 2. CompTIA A 220-902
 3. CompTIA Network N10-006
 4. Cisco CCENT ICND1 100-105
 5. Cisco CCNA ICND2 200-105

Cursus toegangsperiode: 12 maanden online toegang

Hoeveel kan ik potentieel verdienen met deze certificeringen?
Elke certificering biedt een ander niveau van winstpotentieel. Kijk wat het gemiddelde salaris in het VK en de VS is voor mensen met deze certificeringen uit deze bundel:

 • Cisco CCENT: £ 20.500 per jaar VK *
 • Cisco CCNA: £ 40.000 per jaar VK *
 • CompTIA A: £ 30.000 per jaar VK * / $ 40.599 per jaar VS.
 • CompTIA Network: £ 45.000 per jaar VK * / $ 52.414 per jaar US $

Bron: * het VK: ITjobswatch / ^ VS: PayScale - vanaf januari 2017

Hoeveel verdient een netwerkingenieur?
Het gemiddelde salaris voor een netwerkingenieur is £ 46.000 per jaar * Zoals in oktober 2017. Bron: ITjobswatch


Welke carrièrepaden zijn beschikbaar voor mij via deze cursus?

 • Cisco Network Engineer
 • Cisco Network Specialist
 • Cisco Network Analyst
 • Cisco Network Consultant
 • Netwerktechnicus
 • Netwerktechnicus
 • Network Field Engineer
 • Network Deployment Engineer
 • Network Operations Engineer
 • Network Support Engineer
 • Network Operations Center Engineer
 • Netwerkconsulent
 • Netwerktechnicus
 • Datacenter Manager
 • IT-manager
 • IT consultant
 • IT-ondersteuningstechnicus
 • Systeembeheerder

Hoe wordt elke cursus onderwezen?

Alle cursussen zijn online en in eigen tempo, wat betekent dat je het in je eigen huis, in je eigen tijd, in je eigen tempo en het beste van alles doet. Overal ter wereld, voor zover u toegang hebt tot een laptop, pc of desktopcomputer en een internetverbinding. Elke les is vooraf opgenomen, zodat u kunt pauzeren, vooruitspoelen, secties overslaan of naar een andere les kunt gaan als dat nodig is. De lessen zijn gebaseerd op multimedia, wat inhoudt dat video en audio worden gebruikt om de lessen te leren. Je tutor zal PowerPoint-dia's, illustraties, diagrammen en demonstraties geven om elke klas les te geven. De meeste lessen zijn ook interactief, wat de leerling ertoe aanzet om deel te nemen. Dit kan betrekking hebben op het beantwoorden van vragen op het scherm, het deelnemen aan taken.

Hoe lang duurt het voordat ik elke cursus heb voltooid?

Zoals hierboven vermeld, zijn onze cursussen zelfgecodeerd. Sommige mensen eindigen sneller dan anderen. Elke certificeringscursus duurt 12-30 uur. Als u ervoor kiest om alleen een van de certificatiecursussen uit deze bundel te volgen, kost het u minder tijd dan wanneer u er twee of drie of alle doet. Hoe dan ook, je hebt altijd 12 maanden om je cursus af te ronden.

Hoe boek ik mijn examens?
Wanneer u klaar bent om deel te nemen aan uw examens, e-mail dan support@hudsoncourses.com met uw verzoek, samen met de titel van het examen dat u wilt afleggen. We sturen u vervolgens een e-mail met instructies voor het voltooien van uw examenboeking. De examens voor deze cursus moeten bij je lokale testcentrum worden afgenomen, die we voor je zullen vinden.


Wat heb ik nodig?

Het enige wat u nodig hebt, is een internetverbinding en een apparaat, zoals een smartphone, tablet, laptop of pc en een internetverbinding. Om optimaal gebruik te maken van de cursus, raden we u aan deze te gebruiken met een laptop of desktopcomputer via Google Chrome.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
Hudson

Zie 9 andere vakken van Hudson »

Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
4 - 12 maanden
Prijs
649 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Certified Cisco Networking For Beginners With Official Cisco Exams