Gecertificeerde Ethische Hacker

Algemeen

Beschrijving van opleiding

60121_1.jpg

Gecertificeerde ethische hacker (CEH)

De Certified Ethical Hacker (CEH) -training stelt studenten in staat om hackers te identificeren, tegen te gaan en te verdedigen tegen indringende netwerken en toegang te krijgen tot essentiële informatie. Dit zal studenten in staat stellen om proactieve tegenmaatregelen te implementeren en op hun beurt de ontwikkeling van informatiebeveiliging en misbruikte kwetsbaarheden voor te blijven. Met deze certificering krijgen professionals een waardevolle referentie met een gemiddeld salaris van meer dan $ 100.000 per jaar. Deze cursus is ook de voorwaarde voor de CHFI-certificering die de hacktechnieken zal uitbreiden en zal leiden tot het gebied van cyber forensisch onderzoek en onderzoek. Onderwerpen in deze cursus zijn: DDOS-aanvallen, detectie, het maken van beleid, social engineering, het maken van virussen en bufferoverlopen om er maar een paar te noemen.

Cursus Syllabus

 • 1.0 Intro

  • Pretest Intro

  • vragen

  • Voorafgaand Samenvatting

  • Inleiding tot ethisch hacken

2.0 Footprinting

3.0 Scanningsnetwerken

4.0 Opsomming

5.0 Systeemhacken

6.0 Trojaanse paarden

7.0 Virussen

8.0 Denial of Service

9.0 Social engineering

10.0 Sniffers

11.0 Sessie kapen

12.0 Webservers hacken

13.0 Beveiligingslekken in de webtoepassing

14.0 SQL-injectie

15.0 Hacking draadloze netwerken

16.0 Ontwijken van IDS, firewalls

17.0 Buffer loopt over

18.0 Cryptografie

19.0 Metasploit voor penetratietesten

 • Bedrijfsproces

 • Lab-suggesties

Met het e-learningsysteem van US Online Learning was certificering nog nooit zo eenvoudig! Je kunt je IT-carrière beginnen of je huidige IT-vaardigheden naar het volgende niveau brengen in slechts een paar korte weken. Ons bekroonde leersysteem biedt u alle voordelen van een live-les voor slechts een fractie van de kosten. We zijn er zo van overtuigd dat onze materialen resultaten zullen opleveren; wij garanderen dat u gecertificeerd wordt in uw EERSTE poging of uw geld terug!

US Online Learning cursussen omvatten:

 • Door experts gestuurde training

US Online Learning gebruikt alleen de beste instructeurs uit de industrie in de IT-industrie. Ze hebben minimaal 15 jaar ervaring in de praktijk en zijn materiedeskundigen in hun vakgebied. In tegenstelling tot een liveklasse kun je al je colleges snel vooruitspoelen, herhalen of terugspoelen. Dit creëert een persoonlijke leerervaring en biedt u alle voordelen van hands-on training met de flexibiliteit om het 24/7 rond uw schema te doen.

 • Visuele demonstraties

Ons courseware omvat onder leiding van een instructeur geleide demonstraties en visuele presentaties waarmee studenten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen op basis van praktijkscenario's die worden uitgelegd door de instructeur. US Online Learning altijd gericht op real-world scenario's en ontwikkeling van vaardigheden.

 • quizzen

US Online Learning praktijkexamens van US Online Learning bereiden je voor je examens anders en effectiever voor dan de traditionele examenvoorbereidingen op de markt. Na elke module oefen je oefenquizzen om er zeker van te zijn dat je zeker bent van het onderwerp dat je hebt voltooid voordat je verder gaat.

Hiermee kunt u uw effectiviteit meten voordat u naar de volgende module in uw cursus gaat. US Online Learning Courses bevatten ook praktijkexamens die zijn ontworpen om de omgeving in het testcentrum na te bootsen en te spiegelen. Deze examens zijn gemiddeld 100 vragen om ervoor te zorgen dat je 100% voorbereid bent voordat je je certificeringsexamen aflegt.

 • Sociaal leren

US Online Learning heeft een Learning Management System (LMS) van wereldklasse ontworpen. Dit systeem stelt u in staat om te communiceren en samen te werken met andere studenten en US Online Learning werknemers, studiegroepen te vormen, deel te nemen aan discussies in onze NOW @ Forums, te waarderen en te "liken". cursussen en blijf op de hoogte van de nieuwste branchekennis via onze forums, bijdragen van studenten en aankondigingsfuncties. Deze LMS is ongeëvenaard in de branche en maakt leren leuk en plezierig.

 • Flash-kaarten

US Online Learning weet dat onderwijs geen standaardoplossing is. Studenten leren op verschillende manieren via verschillende hulpmiddelen. Dat is de reden waarom wij Flash Cards en Education Games aanbieden gedurende onze cursussen. Hierdoor kun je trainen op manieren die je geëngageerd en gefocust houden. Elke cursus heeft tientallen Flash Cards, zodat je je vaardigheden tijdens je training kunt aanscherpen, evenals educatieve spellen die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je retentieniveau van de materialen extreem hoog is.

 • Navigatie

US Online Learning zelfstudietrainingsprogramma's van US Online Learning zijn modulair vormgegeven en bieden u de flexibiliteit om op elk gewenst moment 24/7 met instructies van experts te werken. Alle cursussen zijn gerangschikt in gedefinieerde secties met navigatieknoppen waarmee u het tempo van uw training kunt bepalen. Hierdoor kunnen studenten in hun eigen tempo leren hoe hun schema verloopt.

VERKOOPPRIJS: $ 949,00 USD, wanneer u PROMO CODE: CEH101 gebruikt

(Normale prijs: $ 1.695,00)

URL-link: http://www.usaonlinelearning.com/course/certified-ethical-hacker

Laatst bijgewerkt op Maart 2018

Over de school

US Online Learning is the leader in providing premier online technical training courses that are both comprehensive and up-to-date.

US Online Learning is the leader in providing premier online technical training courses that are both comprehensive and up-to-date. Lees Minder