Gegevensanalyse voor Management 0nline-certificaatcursus

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Voorzie uzelf van de theoretische kennis en praktische vaardigheden om gegevens te begrijpen, interpreteren en communiceren om betere beslissingen te nemen en uw organisatie een concurrentievoordeel te geven. Deze acht weken durende cursus, begeleid door LSE-experts, helpt u te begrijpen hoe datagestuurde modellen kunnen leiden tot evidence-based besluitvorming en strategie. Ontdek manieren waarop u bedrijfsinzichten uit gegevens kunt halen en toekomstige trends kunt voorspellen.

Na afronding van deze online certificaatcursus loop je weg met:

 • De tools om data effectief te analyseren, interpreteren en communiceren
 • De mogelijkheid om de betrouwbaarheid en validiteit van gegevens te beoordelen om zakelijke inzichten te verkrijgen
 • De technieken om data-gedreven beslissingen met vertrouwen te motiveren in uw organisatie
 • De mogelijkheid om Tableau te gebruiken om gegevens met impact te analyseren en presenteren

Cursus structuur

De London School of Economics and Political Science (LSE) werkt samen met GetSmarter, een merk van 2U, Inc., om een nieuwe klasse van leerervaring te creëren - een die boeiend, samenwerkend en toegankelijk is. Profiteer van het parttime leermodel (7-10 uur per week) en de ondersteuning van een succesmanager, aangezien u een LSE-bekwaamheidscertificaat behaalt.

Door middel van een diverse verzameling leermiddelen krijgt u inzicht in hoe datagestuurde modellen de managementstrategie en besluitvorming kunnen informeren. Je ontwikkelt Tableau-gegevensvisualisatie en rapportagevaardigheden en voltooit een sluitstukproject dat je vermogen toont om gegevensinzichten te analyseren en te communiceren. Wekelijks worden modules vrijgegeven, wat een flexibele maar gestructureerde benadering van leren mogelijk maakt.

Onderwerpen die tijdens de cursus worden behandeld, zijn onder meer:

 • Besluitvorming onder onzekerheid
 • Gegevensvisualisatie en beschrijvende statistieken
 • Risico kwantificeren door waarschijnlijkheid
 • Gegevensintegriteit en statistische gevolgtrekking
 • Evidence-based beslissingen
 • De oorzaken van dingen begrijpen
 • Voorspelling van tijdreeksen
 • Inzichten leveren door middel van verhalen vertellen

Download uw cursusprospectus voor meer informatie.

Prospectus downloaden

Wie zal hiervan profiteren?

Deze cursus zal professionals aanspreken uit elke sector die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun kwalitatieve vaardigheden en het vermogen om beter geïnformeerde bijdragen te leveren aan de besluitvorming en strategie van bedrijven.

Hoe te registreren

Er zijn geen registratiekosten of academische vereisten voor deze online cursus. Het is beschikbaar voor werkende professionals, ongeacht locatie, academische studie of werkervaring. Om een cursus te voltooien, hebt u echter een huidig e-mailaccount en toegang tot een computer en internet nodig, evenals een PDF-lezer. Mogelijk moet u Microsoft PowerPoint-presentaties bekijken en documenten lezen en maken in Microsoft Word of Excel. Numerieke en computervaardigheden zijn voordelig.

Registreer nu!

Veelgestelde vragen

Deze cursus wordt volledig online aangeboden, in samenwerking met de leider in online onderwijs GetSmarter . Bekijk de online certificaatcursus Data-analyse voor management voor meer informatie over aankomende cursusdata, de cursusprijs en meer.

Download uw prospectus voor meer informatie over deze online certificaatcursus.

Zal ik de tijd hebben?

Het leermodel van GetSmarter is ontworpen om u als werkende professional te helpen uw vaardigheden te verbeteren zonder concessies te doen aan werk en gezinsverantwoordelijkheden. De cursus is onderverdeeld in wekelijkse, beheersbare modules, met incrementele deadlines, ontworpen om u te helpen uw tempo tijdens de cursus te verhogen en u de flexibiliteit te geven om te werken wanneer het u het beste uitkomt. U heeft ook toegang tot uw Success Manager, die u zal helpen doelen te stellen, belangrijke mijlpalen bij te houden, uw tijd te beheren en eventuele administratieve verzoeken in behandeling te nemen.

[Oproep aanvragen]

Neem bij vragen contact op met:

+44 2038568850
lseonline@getsmarter.com

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the ... Lees meer

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the causes of things. Using a dynamic and diverse approach to learning, LSE provides cutting-edge research and works with renowned academic experts. Lees Minder
Ga naar de website van de school