Graduate Certificate in E-Learning

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leid de weg in het leren van innovatie

Bouw voort op uw expertise in onderwijstechnologie met een online Graduate Certificate in E-Learning van de George Washington University (GW). Dit e-learningcertificaat biedt u de basiskennis en toepasselijke vaardigheden die nodig zijn om effectieve educatieve systemen voor een afstandsonderwijsomgeving te ontwerpen en te implementeren. Dit certificaat is ideaal voor diegenen die al bezig zijn met afstandsonderwijs of die de wens hebben om betrokken te zijn bij afstandsonderwijs.

Bij GW innoveren we al meer dan 25 jaar onophoudelijk op het gebied van afstandsonderwijs. We blijven voortbouwen op deze innovatie met ons online e-learning certificaatprogramma, dat je voorbereidt op het toepassen van relevante theorieën, principes, modellen, hulpmiddelen en technieken om e-learninginitiatieven te leiden in diverse organisatorische settings.

E-Learning Certificate Curriculum:

Het certificaat in E-Learning bestaat uit 18 studiepunten en kan in 1,5 jaar worden afgerond. Als u de Graduate Certificate wilt behalen, kunt u de kredieturen overdragen naar de masteropleiding.

Voorbeeldcursussen omvatten: toepassing van educatieve media en technologie, ontwikkeling van multimediamateriaal, instructieontwerp, kritieke problemen in het afstandsonderwijs, leertechnologieën en organisaties en ontwerp van computerinterfaces voor leren.

Certificaatresultaten

Na het voltooien van het e-learningcertificaat met GW, kunt u:

  • Demonstreer een vaardigheid om het effectieve gebruik en de implementatie van e-learningmaterialen te evalueren.
  • Demonstreer een vaardigheid om effectief succesvol e-learningmateriaal te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren.
  • Toepassen van fundamentele e-learningprincipes
  • Demonstreer het vermogen om e-learningmaterialen met succes te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren.

Andere aangeboden educatieve technologieprogramma's:

Naast ons online Graduate Certificate in E-Learning, bieden we ook een Master in Educational Technology Leadership en andere online afgestudeerde certificaten met een aantal specialisaties binnen het vakgebied. Waaronder:

  • Graduate Certificate in Educative Design
  • Graduate Certificate in Integrating Technology in Education
  • Graduate Certificate in Leadership in Education Technology
  • Graduate Certificate in Multimedia Development
  • Graduate Certificate in training en onderwijstechnologie
Laatst bijgewerkt op May 2019

Over de school

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, l ... Lees meer

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, leadership and administration and education technology. Lees Minder