Graduate Certificate in Educative Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Transformeer het lesgeven in uw organisatie

Met een Graduate Certificate in Instructional Design van de George Washington University (GW), ontwikkel je fundamentele kennis en vaardigheden om effectief onderwijs te ontwerpen en te implementeren.

Dit online certificaat bereidt u voor om het instructieontwerp te leiden vanaf het begin van het definiëren van de leerbehoeften van uw organisatie tot het bepalen van het juiste instructieformaat voor het ontwerpen van materialen en het implementeren ervan. Je maakt gebruik van theorieën, principes, modellen, hulpmiddelen, technologie en ervaringen die je hebt opgedaan met cursussen om educatief ontwerp in diverse organisatorische settings te leiden.

In dit volledig online certificaatprogramma, zult u cursusopdrachten toepassen op uw huidige professionele activiteiten en zult u met andere professionals in de ontwikkeling van belangrijke, educatieve ontwerpvaardigheden bezig zijn. Hiermee kunt u alle fasen van educatieve ontwerpprojecten voor uw organisatie leiden, inclusief de toepassing van fundamentele principes, bekwame planning, uitvoering en doorlopend beheer.

Instructieontwerp Certificaatcurriculum:

Het online certificaat in educatief ontwerp bestaat uit 18 studiepunten en kan in 1,5 jaar worden afgerond. Als u de Graduate Certificate wilt behalen, kunt u de kredieturen overdragen naar de masteropleiding.

Certificaatresultaten

Studenten die het Instructieontwerpcertificaat voltooien, zullen:

  • Pas fundamentele ontwerpprincipes toe op het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van leeractiviteiten op hun werkplek.
  • Demonstreer een vaardigheid om het ontwerp van effectieve instructie effectief te leiden door bekwame planning, ontwikkeling, evaluatie en beheer.
  • Demonstreer een uitgebreide kennis van tal van theorieën, principes, modellen, hulpmiddelen en technieken die kunnen worden toegepast op het systematisch ontwerpen van instructies.
  • Demonstreer hun vermogen om met succes alle fasen van een educatief ontwerpproject te leiden.

Andere aangeboden educatieve technologieprogramma's:

Naast ons online Graduate Certificate in Instructional Design, bieden we ook een online Master in Educational Technology Leadership en andere online afgestudeerde certificaten met een aantal specialisaties binnen het vakgebied. Waaronder:

  • Graduate Certificate in E-Learning
  • Graduate Certificate in Integrating Technology in Education
  • Graduate Certificate in Leadership in Education Technology
  • Graduate Certificate in Multimedia Development
  • Graduate Certificate in training en onderwijstechnologie
Laatst bijgewerkt op May 2019

Over de school

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, l ... Lees meer

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, leadership and administration and education technology. Lees Minder