Graduate Certificate in Integrating Technology in Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Innovate Learning in Your School

Stel jezelf op een pad om de manier te veranderen waarop studenten leren met een Graduate Certificate in Integrating Technology in Education van de George Washington University (GW). Dit certificaat bouwt voort op je basisvaardigheden als opvoeder, onderwijsbegeleider of vergelijkbare achtergrond en helpt je bij het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om technologie effectief in je cursussen en klaslokalen te integreren.

Ideaal voor docenten die al in leidinggevende posities zitten maar misschien de formele opleiding in onderwijstechnologie missen, combineert het programma leiderschapsvaardigheden met het vermogen om technologie met succes in te passen in onderwijsomgevingen.

Dit certificaat is volledig online beschikbaar en geeft de theorieën, standaarden, technologieën en technieken door om cursussen rechtstreeks toe te passen op uw onderwijsomgeving. Je hebt ook de mogelijkheid om andere professionals te betrekken bij het proces van integratie van technologie in hun professionele onderwijsomgeving.

Curriculum integratie van technologie in onderwijscertificering:

Het certificaat voor de integratie van technologie in het onderwijs bestaat uit 18 studietijden en kan in 1,5 jaar worden voltooid. Als u de Graduate Certificate wilt behalen, kunt u de kredieturen overdragen naar de masteropleiding.

Certificaatresultaten

Met een toepassing die de publieke en private sectoren, K-12 en hoger onderwijs overspant, bereidt dit certificaat je voor op het ontwerpen, ontwikkelen, beoordelen en beheren van het gebruik van instructietechnologie in uiteenlopende onderwijsomgevingen.

Studenten die het certificaat Integrating Technology into Education hebben voltooid, zullen:

  • Pas fundamentele ontwerpprincipes toe voor het integreren van technologie in hun professionele onderwijsinstellingen.
  • Demonstreer een vaardigheid om theorieën, standaarden, technologieën en technieken toe te passen, te beheren en te evalueren voor het integreren van technologie binnen hun professionele onderwijsinstellingen.
  • Ontwerp, ontwikkel en evalueer de toepassing van technologie in hun professionele onderwijsomgeving.
  • Ontwikkel een plan voor het beheer van de integratie van technologie in hun professionele onderwijsomgeving.

Andere aangeboden educatieve technologieprogramma's:

Naast dit online certificaatprogramma bieden we ook een online Master in Educational Technology Leadership en andere online afgestudeerde certificaten met een aantal specialisaties binnen het vakgebied. Waaronder:

  • Graduate Certificate in E-Learning
  • Graduate Certificate in Educative Design
  • Graduate Certificate in Leadership in Education Technology
  • Graduate Certificate in Multimedia Development
  • Graduate Certificate in training en onderwijstechnologie
Laatst bijgewerkt op May 2019

Over de school

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, l ... Lees meer

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, leadership and administration and education technology. Lees Minder