Graduate Certificate in Leadership in Educational Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leid de toekomst van leren

Krijg de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om een effectieve leider te zijn in een educatieve technologieomgeving met een Graduate Certificate in Leadership in Educational Technology van de George Washington University (GW).

Dit certificaat voor educatieve technologie wordt volledig online aangeboden en is ideaal voor diegenen die al in leidinggevende functies zitten, maar die geen formele instructie hebben in onderwijstechnologie en degenen die ambiëren om leider te worden in een omgeving met onderwijstechnologie. Het geeft u een uitgebreide focus op software en hardwaresystemen, hun evaluatie en strategische hulpmiddelen en technieken voor een succesvolle implementatie. Het zal je voorbereiden op een effectievere leider in onderwijstechnologie met toepassing in brede leeromgevingen.

Leiderschap in het curriculum voor onderwijstechnologiecertificaten:

Het certificaat in leiderschap in onderwijstechnologie bestaat uit 18 studiepunten en kan in 1,5 jaar worden voltooid. Als u de Graduate Certificate wilt behalen, kunt u de kredieturen overdragen naar de masteropleiding.

Certificaatresultaten

Het online certificaat van GW bereidt u voor met de fundamentele theorieën, principes, modellen, hulpmiddelen en kennis van onderwijstechnologie om beleid te ontwerpen en het gebruik van technologie te integreren in de leerpraktijken van uw organisatie. Toegepaste cursussen laten je toe om cursussen in je huidige professionele activiteiten te integreren en actief in gesprek te gaan met andere professionals die leerprogramma's ontwikkelen.

Studenten die het certificaat Leadership in Educational Technology behalen, zullen:

  • Principes van fundamenteel leiderschap toepassen
  • Demonstreer een vaardigheid om effectief het gebruik en de implementatie van onderwijstechnologie in een leeromgeving te leiden.
  • Demonstreer en gebruik een uitgebreide kennis van tal van theorieën, principes, modellen, hulpmiddelen en technieken in verband met leiderschap en beleidsvorming in onderwijstechnologie.
  • Demonstreer hun vermogen om met succes een leider te zijn in een educatieve technologieomgeving.

Andere aangeboden educatieve technologieprogramma's:

In aanvulling op ons online Graduate Certificate in Leadership in Educational Technology, bieden we ook een online Master in Educational Technology Leadership en andere online afgestudeerde certificaten met een aantal specialisaties binnen het vakgebied. Waaronder:

  • Graduate Certificate in E-Learning
  • Graduate Certificate in Educative Design
  • Graduate Certificate in Integrating Technology in Education
  • Graduate Certificate in Multimedia Development
  • Graduate Certificate in training en onderwijstechnologie
Laatst bijgewerkt op May 2019

Over de school

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, l ... Lees meer

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, leadership and administration and education technology. Lees Minder