Leer om de effectiviteit van uw communicatie met het online Graduate Certificate in Strategic Communication Management-programma van Purdue University te vergroten. Het certificaatprogramma is een snelle manier om je professionele vaardigheden te verbreden met training die een beter begrip van impactvolle communicatie biedt. Dit online diploma-uitreikingsprogramma kan binnen 24 weken worden afgerond. De cursussen binnen het certificaatprogramma brengen snel de vaardigheden en het vertrouwen naar u toe om te voldoen aan de communicatiebehoeften van uw organisatie op verschillende platforms.

We eisen dat studenten een bachelordiploma behalen om in aanmerking te komen voor toelating tot het online Graduate Certificate in het programma Strategic Communication Management, maar onze studenten komen uit alle verschillende educatieve en professionele achtergronden. De reden: professionele communicatievaardigheden zijn wenselijk in elk beroep. Het online Graduate Certificate in het Strategic Communication Management-programma van Purdue leert u hoe u een effectieve communicatiestrategie plant, uitvoert en evalueert om het bereik en de impact van uw organisatie te vergroten.

Afgestudeerden van het programma worden goed thuis in een verscheidenheid aan communicatietechnieken en ontwikkelen een grondig begrip van:

  • Planning, uitvoering en evaluatie van strategische communicatieplannen,
  • Communicatieproblemen herkennen vanuit een wereldwijd perspectief,
  • Het meten, evalueren en implementeren van communicatiecampagnes,
  • Werken met communicatie in tijden van crisis.
Opleiding te volgen in:
  • Engels
Purdue University Online

Zie 12 andere vakken van Purdue University Online »

Laatst bijgewerkt op April 15, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
Duration
24 weken
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet