Graduate Certificate in Strategic Communication Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leer om de effectiviteit van uw communicatie met het online Graduate Certificate in Strategic Communication Management-programma van Purdue University te vergroten. Het certificaatprogramma is een snelle manier om je professionele vaardigheden te verbreden met training die een beter begrip van impactvolle communicatie biedt. Dit online diploma-uitreikingsprogramma kan binnen 24 weken worden afgerond. De cursussen binnen het certificaatprogramma brengen snel de vaardigheden en het vertrouwen naar u toe om te voldoen aan de communicatiebehoeften van uw organisatie op verschillende platforms.

We eisen dat studenten een bachelordiploma behalen om in aanmerking te komen voor toelating tot het online Graduate Certificate in het programma Strategic Communication Management, maar onze studenten komen uit alle verschillende educatieve en professionele achtergronden. De reden: professionele communicatievaardigheden zijn wenselijk in elk beroep. Het online Graduate Certificate in het Strategic Communication Management-programma van Purdue leert u hoe u een effectieve communicatiestrategie plant, uitvoert en evalueert om het bereik en de impact van uw organisatie te vergroten.

Afgestudeerden van het programma worden goed thuis in een verscheidenheid aan communicatietechnieken en ontwikkelen een grondig begrip van:

  • Planning, uitvoering en evaluatie van strategische communicatieplannen,
  • Communicatieproblemen herkennen vanuit een wereldwijd perspectief,
  • Het meten, evalueren en implementeren van communicatiecampagnes,
  • Werken met communicatie in tijden van crisis.
Laatst bijgewerkt op April 2019

Over de school

Purdue University offers a strong foundation of tradition and history, an environment of intellectual curiosity and discovery, and a supportive, student-centered approach to learning.

Purdue University offers a strong foundation of tradition and history, an environment of intellectual curiosity and discovery, and a supportive, student-centered approach to learning. Lees Minder