Graduate Certificate in training en onderwijstechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Direct leren en technologie in uw organisatie

Het Graduate Certificate in Training and Educational Technology van de George Washington University biedt professionals met verschillende achtergronden de fundamentele kennis en vaardigheden die nodig zijn om organisaties effectief te leiden wanneer ze technologie toepassen in hun leeractiviteiten. Het certificaat voor online onderwijstechnologie bouwt voort op uw huidige leiderschapskwaliteiten met kennis en inzichten om technologie te integreren en instructie te geven in klaslokalen en andere leergebieden.

Door middel van toegepaste cursussen en actieve betrokkenheid bij andere professionals die vaardigheden ontwikkelen op het gebied van training en educatieve technologie, ontwikkel je een fundamentele kennis van theorieën, principes, technieken en technologie, evenals strategieën voor een succesvolle implementatie.

In dit volledig online certificaatprogramma, heb je talloze mogelijkheden om je professionele ervaringen te integreren in het leren, je cursusopdrachten toe te passen op je huidige professionele activiteiten en actief samen te werken met andere professionals in de ontwikkeling van gewaardeerde technologische leiderschapsvaardigheden.

Training en onderwijstechnologie Certificaatcurriculum

Het certificaat in opleiding en onderwijstechnologie bestaat uit 18 studiepunten en kan in 1,5 jaar worden voltooid. Als u de Graduate Certificate wilt behalen, kunt u de kredieturen overdragen naar de masteropleiding.

Certificaatresultaten

Dit certificaat bereidt u voor op een effectievere leider in onderwijstechnologie met toepassing in brede leeromgevingen. Je ontwikkelt een uitgebreid begrip van instructietechnologie en e-learning, waarmee je je vermogen om technologie-rijke instructies in je organisatie effectief te ontwikkelen en te beheren, veilig stelt.

Studenten die het certificaat voor training en onderwijstechnologie hebben voltooid, zullen:

  • Pas fundamentele principes van onderwijstechnologie toe op de integratie van technologie in leeractiviteiten van organisaties.
  • Demonstreer een vaardigheid om effectief het ontwerp en de ontwikkeling van effectieve, technologierijke instructies te leiden.
  • Demonstreer een uitgebreide kennis van tal van theorieën, principes, modellen en hulpmiddelen voor educatieve technologie en afstandsonderwijs (of e-learning).
  • Demonstreer hun vermogen om de integratie van technologie in de leeractiviteiten van organisaties succesvol te leiden.

Andere aangeboden educatieve technologieprogramma's:

Naast ons online Graduate Certificate in Training en Onderwijstechnologie , bieden we ook een online Master in Educational Technology Leadership en andere online afgestudeerde certificaten aan met een aantal specialisaties binnen het vakgebied. Waaronder:

  • Graduate Certificate in E-Learning
  • Graduate Certificate in Educative Design
  • Graduate Certificate in Integrating Technology in Education
  • Graduate Certificate in Leadership in Educational Technology
  • Graduate Certificate in Multimedia Development
Laatst bijgewerkt op May 2019

Over de school

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, l ... Lees meer

GW's Graduate School of Education and Human Development offers online Graduate Education Master’s programs that prepare leaders like you for research, policy, and practice in the fields of teaching, leadership and administration and education technology. Lees Minder