Graduate Certificate in digitale en sociale media - online

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Ga aan de slag met je toekomst!

Het behalen van een diploma op graduaatsniveau van de communicatiewetenschap van Kennesaw State

Het Graduate Certificate in Digital

100% online leren

Het volledig online DSM-certificaat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van werkende professionals die op zoek zijn naar vooruitgang, carrièreveranderingen of diegenen die hun kennis willen uitbreiden door een nieuw carrièregebied te betreden. DSM is een 12-urenprogramma met vier studiepunten. We bieden lessen aan in het najaar en het voorjaar in een sessie van zeven weken, zodat je nooit meer dan één klas tegelijk hebt.

Nationaal gerangschikt programma

Affordable Colleges Online Rankings heeft de beste online communicatieprogramma's van DSM gerangschikt (38e nationaal). Als nieuwer programma zijn we erg trots op deze ranglijst en hopen we de komende jaren verder te gaan.

leerplan

DSM is een 12-urenprogramma met vier studiepunten. We bieden lessen aan in het najaar en het voorjaar in een sessie van zeven weken, zodat je nooit meer dan één klas tegelijk hebt. Er zijn drie vereiste klassen en één keuzeklasse.

COM 5100 - Social media-theorie en concepten

Voorwaarde: acceptatie van de status van afgestudeerde student van KSU .

Deze cursus onderzoekt theorie en concepten die relevant zijn voor sociale media. Samen met de opkomende digitale en sociale mediatheorie, verkent deze cursus ook het verband tussen de grondslagen van media en communicatie, aangezien deze van toepassing zijn op actuele situaties, technieken en trends. Studenten produceren onderzoek op graduate niveau dat het wetenschappelijke discours op dit gebied uitbreidt.

COM 5200 - Wet op digitale media

Voorwaarde: toelating tot certificaatprogramma of toestemming van de instructeur.

Deze cursus biedt een diepgaand onderzoek van de bestaande juridische structuur waarbinnen digitale en sociale media werken, en de voorafgaande wettelijke en jurisprudentie waarmee deze structuur is geëvolueerd. Deze cursus behandelt ook ethische concepten en overwegingen rond digitale en sociale media. Deze cursus concentreert zich op het Eerste Amendement zoals het van toepassing is op de vrijheid van meningsuiting en de media, specifiek voor online-inhoud.

Deze cursus introduceert studenten voor verschillende juridische kwesties zoals smaad, verstorende spraak, schending van de privacy en auteursrecht. Het leert ook over verschillende benaderingen van het Eerste Amendement en hoe ver de vrijheid van meningsuiting en van de pers in verschillende juridische scenario's gaat. Als een afgestudeerde cursus, studenten lezen verschillende gevallen met betrekking tot digitale en sociale media. Studenten analyseren teksten en bespreken de implicaties van wetgeving vanuit theoretische en praktische perspectieven.

COM 5410 - Ontwerp van digitale publicaties

Voorwaarde: acceptatie van de status van afgestudeerde student van KSU .

Deze cursus onderzoekt de aard en de rol van publicatieontwerp door middel van een studie van visuele communicatietheorie; historische ontwikkeling van ontwerp; gebruik van kleur, fotografie en grafische afbeeldingen; en het gebruik van ontwerpsoftware en -hulpmiddelen, waaronder cloud computing en Drop Box. Studenten leren controle uitoefenen over berichten door middel van coördinatie van tekst, afbeeldingen en strategisch ontwerp. Grafische ontwerpsoftware (Adobe Creative Suites InDesign en Photoshop) en andere online hulpmiddelen worden gebruikt om inzicht te verwerven in visuele communicatiestrategieën en vaardigheden om publicaties te maken voor communicatie naar interne en externe organisaties.

COM 5420 - Mobiele mediatechnologieën

Deze cursus introduceert studenten op concepten die verband houden met mobiele mediatechnologie en met cybercultuur, zoals augmented reality, meeslepende werelden en mobiel leren en informatieontwerp. In essentie bekritiseert deze cursus de basistheorie en bruikbaarheid van sociale netwerken, mobiele bezorging, mobiele inhoud en technologie, waardoor u online moet communiceren en communiceren.

COM 5490 - Onderwerpen in sociale media

Voorwaarde: afgestudeerde student

Deze cursus biedt theoretische en toegepaste benaderingen van sociale mediatheorie, strategieën en tactieken die worden gebruikt door communicatieprofessionals. Semesteronderwerpen kunnen variëren. Mogelijke onderwerpen zijn: analyse van sociale media, monitoring van sociale media, ontwikkeling van inhoud, theoretische benaderingen voor het begrijpen van sociale media, zoekmachineoptimalisatie en andere onderwerpen die verband houden met trends in sociale media en beheer van sociale media. Deze cursus kan tot twee keer worden gevolgd voor een totaal van zes credit-uren.

COM 5900 - Strategie voor digitale en sociale media-inhoud

Studenten plannen en creëren een toegepast project dat de beste professionele praktijken, theorie en bestaand onderzoek op digitale en sociale media weerspiegelt. Het project wordt via sociale netwerken gedeeld met de professionele gemeenschap. Studenten maken ook een samenvatting van ondersteunende literatuur en een implementatie- en evaluatieplan.

Toelatingseisen

  • Voltooide online afgestudeerde sollicitatie
  • Officiële transcripten
  • Persoonlijke verklaring
  • TOEFL vereist voor mensen zonder diploma van een Engelstalige instelling

AANMELDINGSDEADLINES

  • 1 juli om herfstsemester te beginnen
  • 1 november om het voorjaarssemester te beginnen
Laatst bijgewerkt op Mei 2018

Over de school

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty ... Lees meer

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty largest public universities in the country, Kennesaw State offers more than 100 undergraduate and graduate degrees, including an increasing number of doctoral programs. Lees Minder
Kennesaw , Marietta + 1 Meer Minder