Onlinegraad.nl

Vind Online Graduate Certificaat Programma's in Noord-Amerika 2019

Graduate certificaat programma's van plan om professionele referenties op studenten die wensen om hun carrière verder te ontwikkelen verleent. Deze programma's kunnen in het bijzonder nuttig voor studenten die willen postdoctorale studie of professionals die meer willen geloofwaardigheid veilig te stellen na te streven.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Graduate Certificaat Programma in Noord-Amerika Online

gevonden resultaten Filter

Graduate Certificate in Data Science

Truman State University
Online Voltijd 1 jaar December 2019 Verenigde Staten Kirksville

Complexe data-analyse brengt een revolutie teweeg in de manier waarop wij de wereld om ons heen begrijpen en veel bedrijven zijn op zoek naar getalenteerde professionals die deze vaardigheden op de werkplek kunnen brengen. Een Graduate Certificate in Data Science kan je de referenties geven die je nodig hebt om je vaardigheden te upgraden of een nieuw veld te verkennen. En u hoeft geen achtergrond te hebben in informatica of statistieken om aan de slag te gaan.

Online Graduate Certificate in Research Administration

University Of Maryland Baltimore
Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaren Augustus 2019 Verenigde Staten Baltimore +1 more

Studenten die geïnteresseerd zijn in onderzoeksadministratie krijgen de kans om te leren over de complexe omgeving die academisch onderzoek ondersteunt. Dit omvat onderwerpen zoals historische en evolutionaire perspectieven, juridische kwesties in onderzoek, contractbeheer en bescherming van vertrouwelijke informatie.

Graduate Certificate in Business Analysis van informatietechnologie

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten West Lafayette +1 more

Het graduate certificaatprogramma Information Technology Business Analysis biedt afgestudeerden een inleidend onderwijs op graduate niveau in de belangrijke aspecten van bedrijfsanalyse.

Online Graduate Certificate in Public Management

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Online Voltijd 1 - 2 jaren Oktober 2019 Verenigde Staten Columbia

Een online graduate-certificaat in openbaar beheer van MU helpt je om je administratieve en leidinggevende vaardigheden aan te scherpen. Als u beleidswijziging wilt leiden en transparantie en eerlijkheid in openbare dienstverlening wilt bevorderen, kan dit het certificaat voor u zijn.

Graduate Certificate in Business Administration

Kansas State University Global Campus
Online 40 weken Vraag informatie aan Verenigde Staten USA Online

De afgestudeerde certificaat in zakelijke administratie biedt een kans voor studenten om elementaire zakelijke kennis te verwerven zonder te hoeven deelnemen aan een volledig MBA-programma.

Graduate Certificate in Human Resource Analytics en Management

American University Online
Online Deeltijd 9 - 15 maanden September 2019 Verenigde Staten Washington D.C.

American University's online Graduate Certificate in Human Resource Analytics en Management bereidt je voor op het beantwoorden van de kritische vraag van de hedendaagse HR-professionals: hoe de effectiviteit van de organisatie te vergroten met behulp van de nieuwste HR-technologieën.

Graduate Certificate in Change Management

Royal Roads University
Combinatie van online en op de campus Voltijd 6 maanden Vraag informatie aan Canada Victoria

Het Graduate Certificate in Change Management is voor professionals die werken in of overleggen met organisaties in alle sectoren die hun kennis, vaardigheden, strategieën en expertise op het gebied van Change Management willen uitbreiden.

Graduate Certificate in hoger onderwijsleiderschap

Lewis University Online
Online Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigde Staten Romeoville

Verdien binnen 12 maanden je Graduate Certificate in Higher Education Leadership dat online aangeboden wordt bij Lewis University. Het programma bestudeert de vaardigheden die nodig zijn om de studentendiensten effectief te beheren, de studentenbehoeften te adviseren en bij te staan door middel van cursussen die theoretische en academische kennis aanleren om leiding te geven in het veld.

Online Graduate Certificate of Engineering in elektronische verpakking

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Online Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaren Januari 2020 Verenigde Staten College Park +1 more

Onze elektronische verpakking Graduate Certificate in Engineering maakt gebruik van de unieke kracht van de universiteit op het gebied van betrouwbaarheid, samen met haar expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, materiaalkunde en business, om studenten in staat te stellen verder carrière te maken op gebieden zoals luchtvaartelektronica, automobielelektronica, industriële motoraandrijvingen, militaire elektronica en medische apparatuur.

certificaat van graduate studies in leiderschap - cgs

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Virginia Beach

Het Certificaat van Graduate Studies in Leadership wordt aangeboden via het internet van start tot oplevering. Geen on-campus ingezetenschap vereist is.

Graduate Certificate in ondernemerschap

TUI University - College of Business Administration
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Cypress

Het certificaat bestaat uit een serie van vier graduate-level krediet cursussen ontworpen om afgestudeerden met de laatste informatie en onderzoek beschikbaar in alle functionele en technische gebieden die zijn bevestigd door toepassing in uiteenlopende soorten en maten van de bedrijven in verschillende industrieën.

Graduate Certificate: sportmanagement

Columbia Southern University
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Orange Beach

Columbia Southern University erkent dat er een groeiende wens van velen binnen de beroepsbevolking voor gerichte training in een professionele specialisatie.

Onderwijs specialist (ed.s.) diploma in bibliotheek onderwijs media (online)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Online Voltijd Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigde Staten Montgomery +1 more

Kandidaten voor het AA-niveau, ed in bibliotheekonderwijsmedia, komen uit verschillende schoolbibliotheekinstellingen - landelijk, stedelijk en voorstedelijk. De AA-kandidaten vertegenwoordigen diverse etnische en culturele achtergronden. Zij brengen hun expertise op het gebied van collectieontwikkeling, curriculumondersteuning, technologieintegratie, peer-samenwerking, media management en juridische kwesties toe. In de loop van hun beroepsopleiding nemen de kandidaten vakken aan die hun onderzoeksvaardigheden verrijken, helpen bij het verrichten van curriculumverbindingen tussen het mediacentrum en het klaslokaal, waardoor ze de aandacht kunnen leggen op juridische problemen in verband met schoolmedia programma's en de groei van de inhoud bevorderen gebieden. De vereiste LEM cursussen betrekken kandidaten in reflecterend denken, omdat ze onderwerpen behandelen, onderzoek doen en ontwerpmaterialen aantonen dat zij beslissers zijn.

Graduate Certificate in digitale en sociale media - online

Kennesaw State University
Online Voltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten Kennesaw

Het behalen van een certificaat op graduaat niveau van de communicatiewetenschap van Kennesaw State

Graduate Certificate - Nonprofit Management (Online)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Online Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigde Staten Bloomington