ONLINESTUDIES

Online Graduate Certificaten in Onderwijzen 2020/2021

Voor studenten die een aanvullende opleiding in hun beroep wensen, maar zich niet willen binden aan een masterdiploma, kan een diploma van een afgestudeerde een goede keuze zijn. Een diploma van een afgestudeerde duurt meestal enkele maanden tot een jaar om te voltooien en biedt gespecialiseerde opleidingen op universitair niveau. Cursussen worden aangeboden in een breed scala aan onderwerpen en disciplines.

Wat is een diploma als afgestudeerd in het onderwijs? Dit programma is ontworpen om leraren te helpen extra vaardigheden te verwerven op specifieke aandachtsgebieden, zoals voorschools onderwijs, het lesgeven in de middelste rangen, het ontwikkelen van online cursussen en educatief leiderschap. Studenten kunnen lessen volgen in alfabetisering, leeromgevingen, ontwikkelingspsychologie en beoordeling. Sommige scholen bieden geïndividualiseerde tracks waaruit studenten kunnen kiezen, terwijl andere scholen een breed overzicht bieden.

Studenten kunnen vaardigheden verwerven in het lesgeven aan verschillende leerstijlen, terwijl ze zijn ingeschreven in een diploma in het onderwijs. Ze kunnen ook vaardigheden verwerven die nuttig zijn voor elk beroep, zoals effici├źnt tijdmanagement, effectieve communicatie en empathisch luisteren. Elk van deze kan bijdragen aan een succesvol leven.

Er zijn talloze factoren die van invloed zijn op de kosten van het inschrijven voor een diploma in het onderwijs. De locatie van de school, het collegegeld en de kosten die de instelling in rekening brengt, en de lengte van de cursus spelen allemaal een rol. Studenten moeten elk programma zorgvuldig vergelijken om de beste voor hen te kiezen.

Studenten die een diploma in het onderwijs behalen, worden meestal leraren. Ze kunnen certificaten verdienen waarmee ze zich kunnen specialiseren als leraren in het buitengewoon onderwijs, leraren in de vroege kinderjaren, leraren voor volwassenen of leraren in het voortgezet onderwijs. Studenten kunnen onderwijsbeheerders worden, waaronder opdrachtgevers, vice-directeuren, curriculumspecialisten en districtsbegeleiders.

Fijne instellingen in binnen- en buitenland bieden een diploma in het onderwijs aan. Voor studenten die in afgelegen gebieden wonen, kunnen online cursussen een optie zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Onderwijzen Filter

Graduate Certificate in het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen en interculturele competentie

Fanshawe College
Graduate Certificate
<
Voltijds
Engels
Online

Dit afgestudeerde certificaatprogramma is bedoeld om studenten voor te bereiden om Engels als tweede (of buitenlandse) taal te geven in Canada en / of in het buitenland.

Lees meer

Leraar vroege kinderjaren

UMaineOnline (University of Maine)
Graduate Certificate
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Early Childhood Teacher: Maine heeft een nieuwe eis dat leraren die werkzaam zijn in de openbare school Pre-K klaslokalen moeten houden, of te werken in de richting, Endorseme ...

Lees meer