Onlinegraad.nl

52 Top Online Cursus Studies in de Verenigde Staten

Graduate certificaat programma's van plan om professionele referenties op studenten die wensen om hun carrière verder te ontwikkelen verleent. Deze programma's kunnen in het bijzonder nuttig voor studenten die willen postdoctorale studie of professionals die meer willen geloofwaardigheid veilig te stellen na te streven.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Graduate Certificaat in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Graduate Certificate in Data Science

Truman State University
Online Voltijd 1 jaar December 2019 Verenigde Staten Kirksville

Complexe data-analyse brengt een revolutie teweeg in de manier waarop wij de wereld om ons heen begrijpen en veel bedrijven zijn op zoek naar getalenteerde professionals die deze vaardigheden op de werkplek kunnen brengen. Een Graduate Certificate in Data Science kan je de referenties geven die je nodig hebt om je vaardigheden te upgraden of een nieuw veld te verkennen. En u hoeft geen achtergrond te hebben in informatica of statistieken om aan de slag te gaan.

Online Graduate Certificate in Research Administration

University Of Maryland Baltimore
Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaren Augustus 2019 Verenigde Staten Baltimore +1 more

Studenten die geïnteresseerd zijn in onderzoeksadministratie krijgen de kans om te leren over de complexe omgeving die academisch onderzoek ondersteunt. Dit omvat onderwerpen zoals historische en evolutionaire perspectieven, juridische kwesties in onderzoek, contractbeheer en bescherming van vertrouwelijke informatie.

Aviation Safety Management Graduate Certificate (Online)

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaren September 2019 Verenigde Staten West Lafayette +1 more

Als u op zoek bent om vooruit te komen in de uitdagende, gespecialiseerde wereld van de luchtvaart, zal Purdue's Graduate Certificate in Aviation Safety Management u helpen kennis op te doen om effectieve luchtvaartveiligheidsprogramma's te ontwikkelen, te leiden en uit te voeren.

Graduate Certificate in Organizational Leadership

Kansas State University Global Campus
Online 40 weken Vraag informatie aan Verenigde Staten USA Online

Het certificaat voor leiderschap in organisatiebreed leiderschap bereidt studenten voor om effectieve leiders te zijn voor zakelijke teams op alle niveaus van de organisatie. Studenten kunnen op nieuwe en betere manieren de leiding nemen en zorgen voor een bedrijf, overheidsinstelling of organisatie zonder winstoogmerk. Studenten zullen ook vaardigheden ontwikkelen in het creëren van de structuur van een organisatie, het beheren van conflicten, het werken op internationaal niveau en het begeleiden van besluitvorming en organisatiebeheer.

Online Graduate Certificate in Public Management

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Online Voltijd 1 - 2 jaren Oktober 2019 Verenigde Staten Columbia

Een online graduate-certificaat in openbaar beheer van MU helpt je om je administratieve en leidinggevende vaardigheden aan te scherpen. Als u beleidswijziging wilt leiden en transparantie en eerlijkheid in openbare dienstverlening wilt bevorderen, kan dit het certificaat voor u zijn.

Graduate Certificate in Human Resource Analytics en Management

American University Online
Online Deeltijd 9 - 15 maanden September 2019 Verenigde Staten Washington D.C.

American University's online Graduate Certificate in Human Resource Analytics en Management bereidt je voor op het beantwoorden van de kritische vraag van de hedendaagse HR-professionals: hoe de effectiviteit van de organisatie te vergroten met behulp van de nieuwste HR-technologieën.

Graduate Certificate in Data Science in Computational Biology and Bioinformatics

Lewis University Online
Online Voltijd 12 maanden September 2019 Verenigde Staten Romeoville

Verdien binnen 12 maanden uw Data Science Graduate Certificate in Computational Biology

Online Graduate Certificate of Engineering in elektronische verpakking

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Online Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaren Januari 2020 Verenigde Staten College Park +1 more

Onze elektronische verpakking Graduate Certificate in Engineering maakt gebruik van de unieke kracht van de universiteit op het gebied van betrouwbaarheid, samen met haar expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, materiaalkunde en business, om studenten in staat te stellen verder carrière te maken op gebieden zoals luchtvaartelektronica, automobielelektronica, industriële motoraandrijvingen, militaire elektronica en medische apparatuur.

Graduate Certificate in ondernemerschap

TUI University - College of Business Administration
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Cypress

Het certificaat bestaat uit een serie van vier graduate-level krediet cursussen ontworpen om afgestudeerden met de laatste informatie en onderzoek beschikbaar in alle functionele en technische gebieden die zijn bevestigd door toepassing in uiteenlopende soorten en maten van de bedrijven in verschillende industrieën.

Onderwijs specialist (ed.s.) diploma in bibliotheek onderwijs media (online)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Online Voltijd Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigde Staten Montgomery +1 more

Kandidaten voor het AA-niveau, ed in bibliotheekonderwijsmedia, komen uit verschillende schoolbibliotheekinstellingen - landelijk, stedelijk en voorstedelijk. De AA-kandidaten vertegenwoordigen diverse etnische en culturele achtergronden. Zij brengen hun expertise op het gebied van collectieontwikkeling, curriculumondersteuning, technologieintegratie, peer-samenwerking, media management en juridische kwesties toe. In de loop van hun beroepsopleiding nemen de kandidaten vakken aan die hun onderzoeksvaardigheden verrijken, helpen bij het verrichten van curriculumverbindingen tussen het mediacentrum en het klaslokaal, waardoor ze de aandacht kunnen leggen op juridische problemen in verband met schoolmedia programma's en de groei van de inhoud bevorderen gebieden. De vereiste LEM cursussen betrekken kandidaten in reflecterend denken, omdat ze onderwerpen behandelen, onderzoek doen en ontwerpmaterialen aantonen dat zij beslissers zijn.

Graduate Certificate: sportmanagement

Columbia Southern University
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Orange Beach

Columbia Southern University erkent dat er een groeiende wens van velen binnen de beroepsbevolking voor gerichte training in een professionele specialisatie.

Graduate Certificates (Sacred Scripture / Church History / Certificate for Catholic Educators)

Catholic Distance University
Online Voltijd Deeltijd 3 jaren Augustus 2019 Verenigde Staten Charles Town +1 more

Graduate certificaten zijn perfect voor diegenen die bereid zijn om theologie te studeren op graduate niveau maar willen de flexibiliteit om hun studies te concentreren op een interessegebied terwijl ze hun opties open houden. Graduate Certificates worden aangeboden in de volgende gebieden: Heilige Schrift; Kerkgeschiedenis; Certificaat voor katholieke opvoeders.

Graduate Certificate in digitale en sociale media - online

Kennesaw State University
Online Voltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten Kennesaw

Het behalen van een certificaat op graduaat niveau van de communicatiewetenschap van Kennesaw State

Positief gedrag interventie en ondersteuning: rti voor het gedrag

UMaineOnline (University of Maine)
Online Voltijd Deeltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten Orono

Dit certificaat programma zal een reeks van cursussen op basis van een drie-tier service delivery model in overeenstemming met de eisen van de federale en nationale recht. Studenten zullen de kennis en vaardigheden om ondersteuning aan studenten met een intensieve gedragsmatige behoeften, bieden leiderschap om hun scholen, dienen als 'coaches' in de ondersteuning van de uitvoering school in hun scholen.

certificaat van graduate studies in leiderschap - cgs

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Virginia Beach

Het Certificaat van Graduate Studies in Leadership wordt aangeboden via het internet van start tot oplevering. Geen on-campus ingezetenschap vereist is.