HND in Chemical Engineering door Flexible Open Learning

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze HND cursus over afstandsonderwijschemie is bedoeld voor studenten die willen werken als technici / technicusingenieurs in de chemische of procestechnische sectoren. U zou betrokken kunnen zijn bij productie-, onderhouds- en testwerkzaamheden. Het is ontwikkeld in overleg met de lokale industrie en combineert theorie en praktisch werk met de nadruk op industriële toepassingen.

Het Higher National Diploma (HND) in Chemical Engineering door flexibel open te leren, biedt je een studieprogramma over verschillende disciplines om je te helpen vaardigheden te ontwikkelen om je carrière te bevorderen door middel van werk of een vervolgopleiding op universitair niveau. Dit is een onderscheiding van Teesside University geleverd onder licentie van Pearson door Teesside University Open Learning (Engineering). Je kunt deze prijs bestuderen als een aanvulling van de HNC Chemical Engineering.

Cursus details

Je bestudeert 16 eenheden die zijn gekozen om aan de behoeften van lokale en nationale industrieën en bedrijven te voldoen. De HND biedt een goed begrip van alle belangrijke principes.

Cursus structuur

Jaar 1 kernmodules

 • Engineering Design
 • Technische wiskunde
 • Technische wetenschappen
 • Vloeistofmechanica
 • Een professioneel engineeringproject beheren (TUOLE)
 • Massa en energiebalansen

Optionele modules

 • Analytische instrumentatie
 • Materiaalkunde
 • Meting van procesvariabelen

Jaar 2 kernmodules

 • Verdere wiskunde
 • Massale overdracht operaties
 • Professional Engineering Management
 • project

Optionele modules

 • Besturingssystemen en automatisering
 • Petroleum Processing Engineering
 • Plant Services
 • Veiligheidstechniek
 • Statistische procesbesturing

Aangeboden modules kunnen variëren.

Hoe je leert

U krijgt een onafhankelijk uitgebreid studiepakket voor elk van de modules. Elke module bestaat uit een map of mappen met een reeks lessen gegroepeerd in onderwerpen. Elke les heeft een inleiding, je doelen, studieadvies, vragen over zelfbeoordeling en een samenvatting.

Het is belangrijk dat u zich realiseert dat open-leeronderzoek een aanzienlijke mate van zelfdiscipline vereist. Je moet bereid zijn om zowel tijd als moeite te besteden aan het studeren, ondanks andere afleidingen die mogelijk aanwezig zijn.

Elke module wordt ondersteund via e-learning@tees.ac.uk.

Hoe u beoordeeld wordt

De leerresultaten van de module worden beoordeeld met tutor-marked assignments (TMA's). Sommige van de units vereisen ook praktisch werk - we bieden hiervoor aanvullende software en / of praktische kit. Nadat u de beoordeling voor een module hebt voltooid, zal uw mentor een exit-interview regelen waarmee zij uw werk kunnen verifiëren en het cijfer kunnen bevestigen. Deze interviews kunnen persoonlijk, telefonisch of via Skype worden gedaan.

TMA's zijn een middel voor continue beoordeling. Ze bevatten een reeks vragen die kunnen worden gebruikt om te voldoen aan de leerresultaten van de module. De TMA's voor de module zijn beschikbaar om te downloaden van de module online eLearning-site.

Alle voltooide antwoorden voor de TMA's moeten worden ingediend via de online site, e-learning @ tees. Je modulebegeleider beoordeelt je antwoorden en geeft feedback via e-learning @ tees.

Toelatingseisen

Als je al gekwalificeerd bent voor het HNC-niveau (of gelijkwaardig) in een geschikt onderwerp, kun je de link 'online toepassen' op de relevante HND gebruiken om een plaats aan te vragen.

Als u uw HNC-naar-HND-niveau bijwerkt, is de maximale Edexcel-registratieperiode om dit te voltooien vijf jaar. U bent door het toekenningsreglement verplicht om met succes ten minste twee modules (30 studiepunten) per jaar af te ronden.

Als u nog niet beschikt over een relevante kwalificatie voor HNC (of gelijkwaardig niveau), is het van essentieel belang dat u uw HNC voltooit voordat u doorgaat naar de HND. Dit biedt je maximaal vijf jaar om je HNC te voltooien en nog eens vijf jaar om je HND te voltooien. Het is mogelijk om uw HNC en HND in een veel kortere tijdskader af te ronden door met succes meer dan twee modules per jaar te voltooien.

Als u besluit de HND direct te bestuderen zonder eerst de HNC te bestuderen, raden wij u ten sterkste aan de eenheden die de HNC omvatten te bestuderen voordat u de andere modules bestudeert.

Overbruggingsmodule
Er zijn overbruggingsmodules beschikbaar. Een niveau 3 wiskunde-overbruggingsmodule Stichting Wiskunde voor ingenieurs.

Referenties
We hebben geen referenties nodig als je solliciteert om te studeren via open leren.

certificaten
U moet uw kwalificatiecertificaten vermelden tijdens het solliciteren.

Engelse taalvereisten
Als Engels niet je eerste taal is en je hebt je laatste twee jaar geen onderwijs in het Engels gevolgd, moet je de bekwaamheid in het Engels demonstreren met een standaard die gelijk is aan de niveaus hieronder:

 • Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen niveau B2
 • GCSE Engels taalcijfer C
 • PTE 51
 • IELTS 5.5 - lezen en schrijven moet 5.5 (of equivalent) zijn.

Carrièremogelijkheden

Studenten die deze cursus volgen, kunnen direct doorstromen naar een geschikte graad aan de universiteit. Let op: de mate wordt niet aangeboden door afstandsonderwijs, maar de meeste zijn wekelijks beschikbaar op de dag dat ze de universiteit bezoeken.

Deze cursus biedt de vaardigheden en kennis waarmee u werk kunt vinden in het proces en gerelateerde industrieën op het gebied van management.

De kwalificatie biedt u de mogelijkheid om loopbaanontwikkeling te zoeken naar een hogere positie in nationale en internationale bedrijven.

Cursus kosten

Voor een Hoger Nationaal Certificaat (HNC) bestudeer je acht modules voor elke module van £ 495. Voor het Higher National Diploma (HND) studeer je maximaal 16 modules, wederom voor £ 495 elk. Meestal betaal je voor één module tegelijk. Sommige modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Als je deelneemt aan de cursus nadat je eerder geen geschikte HNC-modules hebt voltooid, bedragen de totale kosten van een HNC momenteel £ 3.960 voor de acht vereiste modules en een HND is nog eens £ 3.960 bovenop de extra acht modules die je moet bestuderen. Alle betalingen voor modules moeten via de Online Shop worden gedaan. De link wordt vermeld in uw aanbiedingsbrief.

Laatst bijgewerkt op Maart 2019

Over de school

At Teesside University, we offer a broad range of flexible, online and open learning courses designed to fit around you and your other commitments, putting you in control of pace and place.

At Teesside University, we offer a broad range of flexible, online and open learning courses designed to fit around you and your other commitments, putting you in control of pace and place. Lees Minder