Internationaal diploma in Enterprise Risk Management (online)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Al 30 jaar is IRM's internationale diploma in risicobeheer de wereldwijde keuze voor kwalificatie bij risicoprofessionals en hun werkgevers.

Deze postuniversitaire kwalificatie op niveau is ontwikkeld door internationaal erkende academici en vakmensen om u de kennis en vaardigheden te bieden om risico's te beheren en kansen in elke organisatie te maximaliseren.

Het diploma beoogt de ontwikkeling van:

 • Uw vermogen om risicobeheerstrategieën te ontwerpen en te implementeren.
 • Vaardigheid in het selecteren en toepassen van de tools en technieken die nodig zijn om risico's te beoordelen en te behandelen.
 • Een kritisch begrip van de relatie tussen risicobeheer, governance, interne controle en compliance.
 • Uw vermogen om geïnformeerde risicobeheersbeslissingen te nemen voor huidige en opkomende risico's en om praktijkcases uit verschillende sectoren en landen kritisch te beoordelen.

Cursus overzicht

Risicobeoordeling

Voortbouwend op het leerproces op basis van onze kwalificaties op certificaatniveau, de bronnen en soorten risico-informatie die helpen bij het effectief identificeren, vastleggen en communiceren van risico's. Het onderzoekt de verschillende technieken voor het identificeren van risico's en onderzoekt gemeenschappelijke methoden voor het analyseren van risico's en onzekerheden.

Risico-behandeling

Het onderzoekt de rol van risicobehandeling binnen het bredere kader voor risicobeheer van ondernemingen en onderzoekt de verschillende benaderingen die een organisatie kan gebruiken om effectief op kansen te reageren en bedreigingen te behandelen.

Risico, bestuur en cultuur

Het onderzoekt kwesties van corporate governance, risicotoezicht, interne controle en assurance in een wereldwijde markt en onderzoekt de rol van het bestuur en belangrijke stakeholders bij het verzekeren dat het risico wordt geïntegreerd in de strategie. Het onderzoekt de kritieke elementen van het gedrag van organisaties, waaronder cultuur, maatschappelijk verantwoord ondernemen en bedrijfsethiek.

Crisissen, veerkracht en toekomstige risico's

Het helpt een kader te bouwen om organisaties te helpen hun veerkracht op strategisch, tactisch en operationeel niveau te versterken om huidige en toekomstige risico's het hoofd te bieden. Het maakt gebruik van een reeks casestudy's uit verschillende bedrijfssectoren en geografische regio's om te analyseren hoe crisissen worden beheerd.

Kwalificatieniveau: gelijk aan postdoctoraal niveau.

Looptijd

 • Tot 3 jaar.

Indicatieve studietijd voor de kwalificatie ligt tussen 180 en 200 uur per module. Modules worden afzonderlijk geregistreerd en moeten na elkaar worden genomen. We raden aan om niet meer dan twee modules per examensessie te nemen vanwege de hoeveelheid studietijd die voor elke module vereist is.

Studenten die zich later in een inschrijvingsperiode inschrijven, moeten rekening houden met de resterende tijd om te studeren voor hun geplande examensessie voordat ze zich inschrijven voor een module.

Levering

Zelfgestuurd leren op afstand

Afstandsonderwijs geeft je de flexibiliteit om thuis in je eigen tempo te studeren. Ons uitgebreide wereldwijde netwerk van examencentra en ons speciaal centrumbeleid betekent dat u overal ter wereld kunt studeren en examens kunt afleggen.

Studentenondersteuning

 • eTextbook
 • The Study - online studentenruimte
 • Handboek voor studenten
 • Studiegidsen
 • Discussieforum
 • Modulecoaches
 • Risico in de echte wereldvideo's
 • Live webinars
 • Specimen en voorbije examenpapieren
 • Online informatiecentrum
 • Gidsen en briefings
 • Toegewijd studententeam

Toelatingseisen

Om u in te schrijven voor het internationale diploma, moet u de criteria voor vrijstellingen van een van de internationale IRM-certificaten hebben ingevuld of hieraan hebben voldaan.

Als Engels niet je eerste taal is, raden we je aan een Academische IELTS-score van 6,0 (zonder element minder dan 5,5) of gelijkwaardig bewijs van bekwaamheid in de Engelse taal te hebben voordat je aan je studie begint.

Examen informatie

module Beoordeling
Risicobeoordeling Papieren examen (180 minuten)
De praktijk van risicobeheer Papieren examen (180 minuten)
Risicobehandeling Papieren examen (180 minuten)
Crisissen, veerkracht en toekomstige risico's Papieren examen (180 minuten)

Britse examencentra

Aberdeen, Belfast, Birmingham, Bristol, Cambridge, Cardiff, Edinburgh, Glasgow, Guernsey, Isle of Man (Douglas), Jersey, Leeds, Londen, Manchester, Newcastle-Upon-Tyne, Nottingham, Southampton.

Internationale examencentra

Bahrein, Barbados (St Michael), Belize, Bermuda, Botswana (Gaborone), Britse Maagdeneilanden (Tortola), Canada (Ottawa), Caymaneilanden (Grand Cayman), Cyprus (Nicosia), Ghana (Accra, Kumasi), Gibraltar, Guyana (Georgetown), Hong Kong, India (Bangalore, Chennai, Kolkata, Mumbai, New Delhi), Ierland (Cork, Dublin, Waterford), Jamaica (Kingston), Kenia (Nairobi), Malawi (Blantyre, Lilongwe), Malta, Mauritius (Reduit), Nieuw-Zeeland (Auckland) *, Nigeria (Lagos), Seychellen, Sierra Leone (Freetown), Singapore, Zuid-Afrika (Johannesburg), Sri Lanka (Colombo), Tanzania (Dar es Salaam), Trinidad (haven van Spanje), Oeganda (Kampala), Oekraïne, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Zambia (Kitwe, Lusaka), Zimbabwe (Harare).

* Houd er rekening mee dat het centrum van Nieuw-Zeeland (Auckland) niet beschikbaar is voor november 2018

Progressie

Succesvolle afgestudeerden worden automatisch afgestudeerde leden (GradIRM).

Studenten die deze kwalificatie voltooien, komen ook in aanmerking voor vrijstellingen van gerelateerde postdoctorale cursussen van de volgende universiteiten:

 • Portsmouth University
 • Glasgow Caledonian University
 • Birmingham City University

vergoedingen

Cursuskosten voor sessies van november 2019

Standaardtarief - per module £ 665.00

Laag BBP-percentage - per module

Om in aanmerking te komen voor het lage bbp-tarief, moet u aan alle volgende voorwaarden voldoen:

 • Wonen in het land met een laag BBP
 • Werken in het land met een laag BBP
 • Je lesmateriaal laten bezorgen in het land met een laag BBP
 • Examens afleggen in het land met een laag BBP
£ 565.00

Studenten abonnement

Je moet je studentenabonnement betalen of verlengen bovenop de kosten voor de modules die je wilt studeren. Je studentabonnement moet jaarlijks worden betaald. Je moet je ook elk jaar opnieuw inschrijven voor volgende modules.

Betalingsmethoden

Alle details van de betaalmethoden zijn te vinden op het inschrijfformulier. Betaling kan op de volgende manieren worden gedaan

 • BACS / bankoverschrijving
 • Debet / creditcard
 • Factuur - betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum.

Inschrijving

Examensessie Inschrijvingsvenster
Examens van juni 1 juli - 31 december
Examens van november 1 februari - 31 mei

Houd er rekening mee dat de inschrijving geen aanvraagformulier of een blijk van belangstelling is. Door de online inschrijvingsaanvraag in te vullen, schrijft u zich als student in voor de opleiding voor de kwalificatie en moet u het cursusgeld betalen; aan het einde van deze online applicatie wordt u gevraagd uw volledige cursusgeld te betalen met een bankpas / creditcard (MasterCard of Visa).

Als uw organisatie u sponsort en al heeft ingestemd om de kosten van uw cursusgeld te dekken en een factuur nodig heeft, kunt u deze optie selecteren. Zorg ervoor dat u over alle juiste factuurgegevens beschikt voordat u dit proces start. Informatie die u nodig hebt van de persoon die akkoord gaat om u te sponsoren, omvat een PO-nummer, factuuradres en factuuradres. Een bestelling kan niet als inschrijving worden geaccepteerd en een inschrijvingsformulier moet worden ingevuld en moet ook een bestelling indienen.

Als uw organisatie uw cursusgeld sponsort, zorg er dan voor dat dit al is overeengekomen voordat u het inschrijvingsproces start, want zodra het inschrijvingsformulier is ingediend, is volledige betaling vereist.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The IRM is the leading professional body for Enterprise Risk Management. We help build excellence in risk management to improve the way organizations work.

The IRM is the leading professional body for Enterprise Risk Management. We help build excellence in risk management to improve the way organizations work. Lees Minder