International Flex EMBA (i-Flex)

Algemeen

12 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Belangrijkste details

  • Startdatum: oktober 2020
  • Indeling: afstandsonderwijs
  • Duur: 20 maanden
  • Cursusgeld: € 32.000
  • Onderwijstaal: Engels
  • Locatie: Het programma wordt gegeven in afstandsonderwijs en omvat 2 face-to-face internationale weken en internationale uitwisselingsmogelijkheden.
  • Vereiste kwalificatie: minimaal 3 jaar werkervaring, idealiter in internationale omgevingen.


International Flex EMBA (i-Flex) is een 20-maanden Executive MBA-programma gericht op managers die internationale studie willen combineren met werkverplichtingen, met behulp van een van de meest geavanceerde digitale leerplatforms ter wereld, ontwikkeld met Microsoft-technologie. Het programma staat op de 7e plaats in de wereld en behoort tot de top 4 in Europa door QS Distance / Online MBA 2019 Rankings .

Kandidaten kunnen kiezen wanneer, waar en hoe de lessen bij te wonen, met behulp van een digitaal platform dat een van de meest innovatieve ter wereld is. Studenten hebben volledige vrijheid bij het beslissen wanneer ze toegang krijgen tot het materiaal en kunnen hun studies afstemmen op hun familie en werk.

Deelnemers verwerven dezelfde kennis en vaardigheden die voor hen openstaan ​​in een traditionele Executive MBA, en ze zullen hetzelfde diploma krijgen dat ze rechtstreeks ontvangen van een van de beste business schools in Europa. Ze zullen ook de kans krijgen om een ​​exclusieve community van Alumni te betreden voor netwerken op hoog niveau.

Gericht op de onderwerpen kunstmatige intelligentie en digitale transformatie, traint i-Flex studenten zowel op de harde als de zachte competenties, om een goed afgeronde manager voor te bereiden, klaar om verandering en complexiteit te beheren.

aanmeldingsdeadlines

Toepassingen zijn nu geopend, raadpleeg www.som.polimi.it/iflex voor meer informatie.
Voor meer informatie en hulp bij de toepassing, schrijf naar imbapt @ MIP .polimi.it

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limit ... Lees meer

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limited company. Lees Minder
Milaan , Nantes , Reims , Edinburgh , Madrid , Guangzhou , Barcelona , Brussel , Glasgow , Beijing , München , Toulouse-le-Château + 11 Meer Minder