Over Wiki

De Master Reference in Building Information is gebaseerd op het domein van de toonaangevende BIM-tools op de markt voor informatiebeheer en documentatie gedurende de levenscyclus van een project. Daarnaast worden de vaardigheden van modellering, coördinatie, interoperabiliteit, implementatie en beheer van de BIM-methodiek in grote, middelgrote en kleine bouwprojecten verworven.

Veiligheid, snelheid, criteria en winstgevendheid van projecten.

De specialisatie in BIM is online en gericht op Portugese sprekers in alle delen van de wereld, waardoor uitwisseling van ervaringen en netwerken tussen docenten en professionals op nationaal en internationaal niveau mogelijk wordt. Bovendien stelt de e-learning methodologie studenten in staat om de cursus met meer flexibiliteit te volgen en de training aan te passen aan hun persoonlijke routine en professioneel leven.

Carrièreprojectie

De effectiviteit van de BIM-methodiek, samen met het concurrentievermogen van de AECO-sector, vergroot de vraag naar professionals met technologische kwalificaties en het vermogen om op een multidisciplinaire en samenwerkende manier te werken. Daarom is het profiel van BIM Manager vereist en gewaardeerd in de branche.

De ontwikkeling van de student tijdens de Master neemt toe en neemt geleidelijk toe, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om de profielen van BIM Specialist, BIM Coordinator, BIM Expert en BIM Manager te bereiken. Na voltooiing bereiken studenten nieuwe hoogten in hun carrière.

  • 78% Studenten werkzaam in de AECO-sector
  • 23% salarisverhoging
  • 36% Meer professionele kansen
  • 96% Studenten zouden aanraden

Academische inhoud

BLOK 1: BIM-specialist

BLOK 2: BIM-expert

BLOK 3: BIM-beheer

BLOK 4: BIM-implementatie

BLOK 5: Specifieke applicaties

Case of Success

Leonardo Acquarone is een architect en urbanist. BIM Manager is afgestudeerd aan de 1e editie van International Master BIM Manager of Zigurat. Hij startte zijn carrière met kortstondige architectuurprojecten in het winkelcentrum en is tegenwoordig BIM Manager bij AECOM.

Dit is slechts een van de vele succesverhalen van Zigurat-studenten. Veel van onze studenten beginnen te werken in internationaal erkende bedrijven in de AECO-sector.

Onze unieke leermethode

Sinds het begin heeft Zigurat trainingen / specialisaties verzorgd die academische kennis koppelen aan professionele vereisten. Om deze reden is het samen met invloedrijke en gerespecteerde brancheorganisaties en professionals om een meeslepende ervaring te bieden in de AECO-industrie.

  • Echte projecten die de wereld veranderen
  • Leidraad voor actie of '' leren door te doen ''
  • Gebruik en impact van technologie in civiele techniek en architectuur
  • Samenwerkend werk onder collega's
Opleiding te volgen in:
  • Portugees

Zie 5 andere vakken van Zigurat Global Institute of Technology »

Laatst bijgewerkt op Juli 7, 2019
Deze cursus is Online
Duration
1 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum