Loop van Certified Expert in Climate & Renewable Energy Finance

Klimaatverandering staat hoog op de agenda van regeringen over de hele wereld. De structurele verandering van het mondiale energiesysteem is reeds aan de gang. De nieuwe gekoppelde e-learning cursus over Klimaat & Renewable Energy Finance kunnen deelnemers twee verschillende perspectieven naar deze kwestie te begrijpen. Aan de ene kant, de cursus gaat over zogenaamde "marktfalen" dat de nodige investeringen in de sector beïnvloeden en toont de beleidsinstrumenten die beschikbaar zijn om deze tekortkomingen te corrigeren zijn. Aan de andere kant, de cursus behandelt de projectfinanciering perspectief met een focus op de specifieke kenmerken van hernieuwbare energie financiering inclusief beleid en regelgeving.

De cursus biedt toepasselijke inhoud die u zullen helpen om persoonlijke carrière doelstellingen te bereiken en een impact op de bottom line van de instellingen van de deelnemers.Het is een 6-maanden part-time certificatieprogramma dat overeenkomt met de individuele schema's. Het is aan de deelnemer wanneer en waar om te studeren. Dit laat balanceren een drukke werkbelasting en familiale verplichtingen met een intellectueel stimulerende programma.


Interesse?

De eerste Certified Expert in Climate & Renewable Energy Finance (CECRF) start maart 2014. Registratie is mogelijk vanaf december 2013.


Cursus Inhoud

Introductie in klimaat & hernieuwbare energie financiën Basis van technologieën voor hernieuwbare energie en hun rol in de totale energiemix Milieu-economie en internationale klimaatpolitiek Klimaat financiën en het perspectief van de belegger op RE investeringen Case studies van de particuliere sector RE projecten en ondersteunende programma's gefinancierd


Collegegeld

De reguliere collegegeld bedraagt ​​EUR 1.100.Als u zich registreert op 15 januari 2014 de vroege vogel collegegeld van EUR 900 is van toepassing.

De kosten voor het examen is EUR 50. Het eindexamen vergoeding moet rechtstreeks aan de instelling waar het eindexamen wordt in contanten voldaan.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Frankfurt School of Finance & Management »

Deze cursus is Online
Duration
6 maanden
Deeltijd
Prijs
1,300 EUR
900 euro voor registratie januari 2014
Deadline
Vraag informatie aan
Registration possible from September 2019
Op locaties
Op datum
Einddatum
feb 29, 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration possible from September 2019
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Registration possible from September 2019
Einddatum
feb 29, 2020