Het programma Dual Degree in General Management van de School of International Business and Entrepreneurship ( SIBE ) omvat 17 cursussen plus een masterscriptie. Voor aanvang van elke cursus krijgen de studenten volledige transparantie met betrekking tot de respectieve inhoud, taken, examens en vereiste criteria. Op deze manier weten ze precies wanneer ze welke taken kunnen verwachten en kunnen ze plannen hoe ze hun respectieve cursusdoelen kunnen bereiken.

project

Je werkt samen met je bedrijf aan de planning en uitvoering van het innovatieproject. Typische projecten zijn bijvoorbeeld op het gebied van internationale bedrijfsontwikkeling, digitalisering of corporate foresight, etc.

Online seminars op Post University bieden de methodische expertise van algemeen management om het probleem op te lossen. Ze bieden praktische competentie om analyses en bedrijfsplannen voor de doelmarkt voor te bereiden en uit te voeren, precies zoals u het voor uw bedrijf nodig hebt.

SIBE biedt met haar projectseminaries persoonlijke ondersteuning van een projectdocent voor de volledige twee jaar. Deze projectdocent helpt bij het succesvol toepassen van kennis uit de seminars op de praktijk en omgeving van het bedrijf door middel van coaching.

De projectdocent ondersteunt de studenten ook bij de ontwikkeling, definitie, plaatsing en uitvoering van het project binnen het bedrijf.

accreditatie

  • De MA in General Management, die wordt toegekend door SIBE , is premium-geaccrediteerd door FIBAA en kwalificeert de student om verder te studeren voor een doctoraat.
  • De MBA toegekend door Post University is ACBSP geaccrediteerd.

Academische vereisten

  • Enthousiasme voor het programma.
  • Een eerste graad afgemaakt (van een Duitse of buitenlandse instelling voor hoger onderwijs).
  • Zeer goede beheersing van het Engels.
  • Met succes een meertraps selectieproces voltooid bij SIBE , onderdeel van Steinbeis University Berlin.
  • KODE®-test.
  • Een werkgever die dit programma zou ondersteunen.

WerkervaringAlleen studenten die al in dienst zijn, kunnen zich inschrijven!

Collegegeld

  • Het bedrijf, waar de student werkzaam is, betaalt 1.070 € plus btw per maand
Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op June 17, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
24 maanden
Voltijd
Prijs
4,080 EUR
Kosten voor u als managementassistent: collegegeld van € 340 / maand. Kosten voor het bedrijf: Programmakosten: € 1.070 / maand (excl. Wettelijke btw)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

SIBE Project Based Specialization Explained

SIBE Graduation 2018