Overzicht

De Master of Science in Forensic Psychology is een online programma met 36 studiepunten dat studenten inzicht geeft in de kruising van psychologie en juridische kwesties. Studenten krijgen inzicht in wat forensisch psychologen doen en zullen leren hoe deze training in verschillende professionele contexten kan worden toegepast.

Deze opleiding biedt studenten de professionele training die nodig is om op een optimaal niveau te functioneren in een verscheidenheid van forensische omgevingen waar psychologie wordt gebruikt, waaronder rechtbanken, wetshandhavingsinstanties, strafrecht, nationale veiligheidskantoren, gevangenissen, instanties voor sociale diensten, instanties voor kinderwelzijn, en behandelingsfaciliteiten.

Veel studenten in ons programma hebben zich gespecialiseerd in rechten, geestelijke gezondheid of andere gezondheidsdiensten en willen in het forensisch gebied werken. Anderen zijn geïnteresseerd in het bevorderen van hun carrière en het aannemen van meer senior-niveau posities. Sommige van onze studenten gebruiken deze graad om hen concurrerender te maken bij het aanvragen van een doctoraatsprogramma.

Het online formaat en het niet-klinische curriculum maken het programma een uitstekende optie voor werkende professionals die afgestudeerd onderzoek willen integreren in hun functie. Het programma richt zich ook op mensen die op het platteland of in grensgebieden wonen in en buiten de Verenigde Staten, mensen met beperkte of geen toegang tot dit type graduate-niveau educatief programma, en personen die niet-traditionele ploegenschema's werken, zoals die bij de politie, correcties, nationale veiligheid en het leger.

Webinars

Het MS in Forensic Psychology-programma organiseert periodiek gratis webinars die worden uitgevoerd door de programmafaculteit op gebieden die verband houden met het programma. In de webinars is een overzicht van het programma en informatie over het aanvragen ervan opgenomen. Sessies worden opgenomen en links zijn hieronder opgenomen. Zie hieronder voor data / tijden en registratie-informatie.

Dr. Greg Vecchi bespreekt op grieven gebaseerde actieve moordenaars in school- en werkomgevingen en onderzoekt een methodologie die gedragsanalyse gebruikt om het succes van het voorspellen en voorkomen van deze gebeurtenissen te vergroten.

Belangrijke notitie

Er is momenteel geen vergunning of certificering in Florida of de meeste staten voor forensische psychologie. Het wordt beschouwd als een subspecialiteit van andere klinische geestelijke gezondheidsproblemen of juridische programma's. Als uw carrièredoel een forensisch psycholoog is of klinisch werk doet, wordt u aangeraden onze doctoraatsprogramma's zoals onze Ph.D. in Clinical Psychology, of Psy.D. in Clinical Psychology, omdat deze programma's leiden tot de algemene psychologielicentie in Florida en de meeste staten. Ook voldoet de MS in Forensic Psychology aan de vereisten voor deze programma's. Als u een mentale gezondheidsadviseur op masterniveau wilt zijn, kunt u onze MS in counseling aanvragen waar u de vereisten voor vergunningen in Florida kunt verkrijgen.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating tot graduate study, moet de aanvrager bewijzen van scholastisch vermogen presenteren en een sterke interesse hebben op het gebied van forensische psychologie. Minimale vereisten omvatten een baccalaureaat van een regionaal erkende instelling.

  1. Vul het online aanvraagformulier in.
  2. Dien een niet-restitueerbare aanvraagkosten in van US $ 50.
  3. Dien een baccalaureaat in bij een regionaal erkende instelling. Officiële transcripties van alle bezochte scholen en / of agentschap evaluatie van buitenlandse graden moeten worden ingediend.
  4. Heb een GPA van 3,0 in de laatste 60 studiepunten van niet-gegradueerde studie OF voltooiing van een minimum van 18 studiepunten van afgestudeerde studie met een GPA van 3,0 of beter OF voltooiing van de GRE-test met een voorkeursscore van 300 of 1000 (vorige versie van examen ) in de verbale en kwantitatieve secties. (Aanvragers met een bachelorniveau gemiddeld onder een 3.0, maar 2.5 of hoger, die bewezen werkervaring hebben op het gebied van recht, rechtshandhaving, correcties, strafrecht of een gerelateerd vakgebied kunnen worden overwogen. Een interview kan vereist zijn.).
  5. Dien een essay van 500 woorden in waarin u uw interesse op het gebied van forensische psychologie uiteenzet. Beschrijf hoe uw professionele, academische en persoonlijke ervaringen u ertoe hebben gebracht om een mastergraad toe te passen op dit programma. Vermeld je volledige naam in het essay. De persoonlijke verklaring helpt ons u beter te leren kennen dan de objectieve gegevens die worden verstrekt bij de beoordeling van uw cursuscijfers en andere objectieve informatie. Het toont ook uw vermogen om uw gedachten op een professionele, georganiseerde en beknopte manier te communiceren.
  6. Dien twee academische of professionele aanbevelingsbrieven in van personen die bekend zijn met uw aanleg voor graduate studie.
  7. Toon bewijs van Engelse taalvaardigheid (indien van toepassing).
  8. Voor toelating tot het programma kan een interview vereist zijn.

Opmerking: alle studenten worden alleen toegelaten tot de graduate study. Na afronding van de eerste 4 cursussen met een 3.0 GPA of hoger, zullen ze worden ingeschreven in de opleiding. Studenten die niet aan deze norm voldoen, worden stopgezet in het programma.

Het programma accepteert aanvragen voor niet-graadzoekende studenten (speciale studenten) die maximaal vier cursussen kunnen volgen zonder volledige toelating tot de opleiding aan te vragen. Deze studenten hebben de goedkeuring van de programmadirecteur nodig. Ze moeten alle procedures volgen als ze een volledige toelating tot het programma willen aanvragen.

Internationale studenten

Vreemdelingen die op het moment van de aanvraag buiten de VS verblijven en waarvan de moedertaal geen Engels is, moeten bewijzen van bekwaamheid in het Engels hebben door de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) naar tevredenheid af te ronden. Score-eisen zijn hetzelfde als undergraduate toelating en zijn als volgt: minimum papier score = 550; minimale gecomputeriseerde score = 213; minimale internetscore = 79). Een score van 6,0 op het International English Language Testing System (ILETS) examen wordt geaccepteerd in plaats van de TOEFL.

Opleiding te volgen in:
  • English (USA)

Zie 1 andere vakken van Nova Southeastern University »

Laatst bijgewerkt op November 7, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
jan 2020
Duration
1 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
790 USD
collegegeld per credit-uur
Deadline
dec 1, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Einddatum
jan 2021
Aanmeldingslimiet
dec 1, 2019

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
dec 1, 2019
Einddatum
jan 2021