MA Human Resource Management (CIPD)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bespaar £ 1.000 door je in te schrijven voor dit programma in de intake van juli! Vanaf de inname van oktober 2020 zullen de prijzen stijgen.

Cursus overzicht

Het personeel van een organisatie is een essentieel onderdeel van hun activiteiten, en MA Human Resource Management (CIPD) van Arden University zal u helpen de hedendaagse theorieën en praktijken te leren die essentieel zijn voor het leiden van de ontwikkeling van een personeelsbestand.

De flexibele studiemodus van Arden maakt het gemakkelijker om uw vaardigheden op het gebied van personeelsbeheer te ontwikkelen naast uw bestaande verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit programma zal u uiteindelijk helpen om de HRM-functie binnen uw organisatie te verbeteren en u dichter bij uw carrièredoelen te brengen.

Alle programma's van Arden worden geleverd met een sterke focus op inzetbaarheid en carrièresucces. Dit programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) , dus u kunt er zeker van zijn dat uw carrière in Human Resource Management de beste basis heeft. 124167_Skjermbilde2019-11-04kl.16.49.28.png

Cursusmodules

Human resources beheren

Begrijp hoe HRM bijdraagt aan een organisatie en leer hoe de vele verschillende benaderingen van people management de prestaties beïnvloeden. Je ontwikkelt een bewustzijn van hoe de HR-functie bijdraagt aan een effectieve werkplek en hoe motivatie, ontwikkeling en beloningen in een strategie kunnen worden geïmplementeerd.

HRM in context

Krijg waardering voor uw organisatie en inzicht in de verschillende ethische en sociale uitdagingen waarmee ze wordt geconfronteerd. Je neemt een kijkje in de implicaties van de markt en krijgt de mogelijkheid om te analyseren en evalueren hoe deze van invloed zijn op een organisatie en strategisch management van mensen vanuit een professioneel perspectief.

Beloningsbeheer

Erkenning voor een goed gedaan werk is een centrale motivatie van individuen, financieel of anderszins. Je zult overheidsbeleid, gelijkheid, zakelijke richting en externe factoren overwegen, en door rekening te houden met een reeks economische theorieën, in staat zijn om effectieve beloningsstrategieën te identificeren die motivatie ondersteunen en aanmoedigen.

Leren en ontwikkeling

Deze module kijkt naar het proces van het creëren van een leer- en ontwikkelingsstrategie en hoe dit wordt aangedreven door de bedrijfsstrategie. U zult methoden overwegen om talent te identificeren en te ontwikkelen in overeenstemming met de behoeften van een organisatie, en leren hen te adviseren over verschillende leerstijlen en benaderingen.

Resourcing en Talent Planning

Leer de meest effectieve methoden voor HR-planning met deze module. Overweeg vraag- en aanbodprognoses, de sterke en zwakke punten van elke benadering en bespreek de strategische behoefte aan HR om een proactieve rol te spelen. Verken taakanalyse, werving en prestatiebeheer en begrijp de technologische problemen waarmee HR-teams vandaag te maken hebben. Daarnaast leer je de parameters van het arbeidsrecht kennen en bekijk je dit allemaal in de uitdagende context van een internationale werkplek.

Werknemersrelaties

Met deze module definieert en begrijpt u industriële relaties in het moderne tijdperk en leert u haar rol in een hedendaags kader dat zorgt voor een werkbare relatie tussen werknemers, management en andere belangrijke stakeholders. Overweeg de rol van partnerschapsovereenkomsten, samenwerkingsbenaderingen en zowel harde als zachte benaderingen van HRM.

Onderzoeksproject

Dit vitale project geeft je de kans om een gebied van je keuze te onderzoeken, gerelateerd aan het programmeerthema, en je kritische vaardigheden te ontwikkelen. U maakt een onderzoeksvoorstel en kiest tussen een conventioneel proefschrift, een academisch artikel en een presentatie. Vervolgens pas je al je kennis uit het programma toe, met de mogelijkheid om je onderzoek te koppelen aan je werkelijke werkbehoeften.

Awarding Professional Body

124165_Skjermbilde2019-11-04kl.16.50.31.png

Wat onze studenten zeggen:

124166_Skjermbilde2019-11-04kl.16.50.46.png

Toelatingseisen:

Om in aanmerking te komen voor dit programma, moet u normaal gesproken beschikken over:

  • Een UK Honours-diploma van minimaal tweede klasse (2.2) of gelijkwaardig
  • Voor studenten van wie het eerdere leren niet in het Engels is geleerd: IELTS 6.5 of gelijkwaardig (niet minder dan 6.0 in elk element).
Als je werkervaring hebt

We moedigen aanvragen van mensen die hun motivatie om het programma te bestuderen aan te tonen, positief aan en overwegen ze. We zullen u om uw persoonlijke verklaring vragen, samen met uw cv en referenties ter ondersteuning van uw aanvraag.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lees meer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Lees Minder